| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er Tråd Prioritet
    Tråde er de mindste bestanddele i en proces - en fuldbyrdende program - som Windows tildeler hukommelse ? . Som en komponent eller barn af en forælder proces , er dette rum en del af hukommelsen Windows tildeler den proces , hvilket betyder, at både processen og dens tråde deler den samme hukommelse adresse . Fordi de fleste processer indeholder mange tråde , hvoraf mange køre samtidig , prioritering er afgørende for effektivt at håndtere hukommelse krav og sikre en gnidningsløs program flow. Basics

    Tråd prioritet bestemmer en tråd niveau af betydning, og når CPU'en gør det muligt at køre. Computerens Task Manager viser, hvor mange processer computeren kører i øjeblikket , deres base prioriteret niveau, og hvor mange tråde der er i hver proces. Tilføj de relevante kolonner , hvis din Task Manager ikke vise denne information ved at klikke på "Vis" i hovedmenuen og derefter " Vælg kolonner . " Hver proces, du ser begynder med en enkelt tråd der , afhængigt af antallet af instruktioner , den indeholder , de fleste ofte grene i flere tråde . Mens den hastighed, hvormed en central processor kører gør det synes som om det behandler instruktionerne fra flere processer og flere tråde på samme tid , i virkeligheden en computer med én CPU kan kun køre ét sæt af instruktioner på et tidspunkt .

    Base Priority

    Windows-system scheduler starter ved at tildele hver tråd en base prioritet for " Idle ", " Under normal ", " normal" "Above normal ", " høj" eller " Real-time ". Base prioriterede niveauer er afhængige af den prioriterede klasse den overordnede proces og betydningen af ​​tråden i processen til at placere hver i en generel niveau af betydning . For eksempel tråde i Windows Task Manager Start-Up Ansøgning og Printer Communication System starter med en base prioritet "High ". For det meste dog tråde starter som regel med en base prioritet "Normal ". < Br >
    Dynamisk Priority

    da Windows anser gevind med den samme base prioritet som lige vigtige, det har brug for en måde at afgøre, hvilken tråd til at køre først . Et andet dynamisk prioritet niveau, starter på samme niveau som base prioritet, men har evnen til at ændre eller "styrke ", i forbindelse med en timer eller mus besked , eller tastaturinput , udretter dette mål . Dynamiske prioriterede niveauer gælder kun på tråde op til "Normal " base prioritet, og påvirker kun den generelle kategori, som tråden tilhører .
    Overvejelser

    Selvom tillade Windows scheduler til at administrere tråd prioriteringer er den nemmeste og bedste praksis valg , har du mulighed for at ændre grundlaget prioritet for enhver proces tråd manuelt. I Windows Jobliste , skal du højreklikke på en proces , og vælg "Set Priority" fra drop- down boks . Men medmindre du forstår ikke blot begrebet tråd prioriteter, men også systemets hukommelse ledelse og CPU-forbrug , skiftende prioriteter fra deres standardindstillinger til en af ​​dine valg kan producere katastrofale resultater. For eksempel , ændre en tråd , hvis standard prioritet er "Høj" til "Low " kan betyde tråden vil aldrig løbe , vil vejledningen aldrig udføre og dit program vil "hænge " på ubestemt tid. Alternativt kan ændre en base prioritet fra "Normal " til "High" forårsage en tråd til at bruge alt for meget CPU-tid , og som et resultat stoppe andre vigtige tråde fra at køre .
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er Think Pad 
    ·Sådan Tilpas din Start Menu Brug Group Policy 
    ·Sådan åbner Mac til PC Word-dokumenter 
    ·Hvad er Msimg32.dll 
    ·Sådan Optag din stemme med Freecorder & en mikrofon 
    ·Sådan installeres Windows Server 2000 
    ·Sådan Slet Thumbs.db 
    ·Sådan bruges flash-hukommelse til at forbedre computer…
    ·Sådan Reset Word 2007 Settings 
    ·Sådan Fix Debug fejl 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at justere størrelsen på en skærm 
    ·Hvordan til at løse ægte Windows Validation 
    ·Fejlfinding af problemer med Windows XP med Kommandopro…
    ·Sådan Stop et program fra Start Up 
    ·Sådan Boot virtuelle computere via fjernadgang 
    ·Sådan redigeres registreringsdatabasen Entries for en …
    ·Sådan Stop Browser Omdirigering 
    ·Hvordan laver Funny BAT Files 
    ·Sådan opdaterer XP 
    ·Sådan installeres Linux Mint på Thinkpad T22 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com