| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er en opsplittet Filer
    ? Over tid , kan du opleve din computer langsommere i brug som systemet bliver mindre lydhør. En af de vigtigste årsager til denne nedgang i performance er filfragmentering , hvilket fører til langsommere læser fra din computers harddisk. Ved at udføre regelmæssig diskdefragmentering , kan du minimere filfragmentering og forbedre din computers ydeevne . Hvordan data lagres på en harddisk

    For at gemme data på en harddisk , er overfladen af disken opdelt i tusindvis af lige store sektorer. Ældre harddiske havde en standard sektor på 512 byte , mens nyere harddiske bruger 4096 byte, eller 4KB , sektorer på grund af deres større opbevaring størrelser . Når data skrives til disken , det er brudt i stykker matcher sektoren størrelse. For eksempel vil en 32KB dokument kræver otte 4KB sektorer for at gemme filen.
    Hvorfor Fragmentering Forekommer

    Når du skriver en ny fil til disken , harddisk -controller forsøger at finde den første ledige plads til at gemme filen. På en ny harddisk , som det er tomt kan hver blok af filen gemmes ene efter den anden , indtil hele filen er gemt , kendt som en " sammenhængende blok . " Over tid er filerne på harddisken slettet, efterlader dele af ledig plads blandt de eksisterende blokke. Harddisken controller bruger derefter disse tomme områder til at gemme nye filer. Men hvis en fil er stor, kan det ikke være i stand til at passe helt i en enkelt tomt område , så filen er delt , og de ​​tomme rum er fyldt , indtil hele filen er skrevet. Som tiden går , flere filer ender delt tilfældigt over overfladen af ​​disken.
    Effekter fragmentering
    p Hvis alle blokke , der udgør en fil er i sammenhængende blokke , kan harddisken controlleren læse filen hurtigt. Når hovedet når enden af en blok , kan det begynde at læse den næste blok straks . For fragmenterede filer , har hovedet til at læse en del af filen , flytte til de sektorer , der indeholder det næste afsnit og så videre, indtil det har læst alle blokke. Dette bremser den tid det tager at læse filen fra disken , og - når ganget tværs af tusindvis af filer - det kan have en mærkbar indvirkning på systemets hastighed
    Defragmentering Tools
    .

    Selvom du ikke kan forhindre filer i at blive fragmenteret , kan du holde problemet under kontrol ved regelmæssigt defragmentere harddisken . Defragmentering værktøjer scanne din harddisk, og derefter ændre rækkefølgen af ​​data i en intelligent for at gemme så mange filer som muligt i sammenhængende blokke . Ved at placere alle dele af hver fil sammen, kan disk controller læse filerne hurtigere og det samlede system ydeevne er forbedret. Microsoft Windows har en indbygget defragmentering værktøj, som kan tilgås via menuen "Funktioner " fanen i harddisken egenskaber vinduet, og kan planlægges til at køre automatisk, hvis det kræves. Tredjeparts defragmentering værktøjer er også tilgængelige, som kan tilbyde forbedret ydeevne og funktionalitet i Windows værktøj.
    Defragmentere harddisken

    Defragmentering din harddisk er en simpel proces, som er ofte blot et spørgsmål om at vælge den relevante drev og klikke på startknappen . Processen er automatiseret, så ingen yderligere interaktion er påkrævet, og computeren kan bruges, mens defragmenteringsprocessen kører. Den første defragmenteringsprocessen kan tage et antal timer at gennemføre, da der vil være et stort antal fragmenterede filer spredt ud over hele harddisken. Hvis kører regelmæssigt , vil defragmentering tid falde betydeligt , da langt færre fragmenterede filer vil eksistere . En gang om måneden er normalt nok til en travl computer, men du kan ændre dette passer til dit system.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan oprettes en video i Windows Med Email & Embed Li…
    ·Sådan Find ud af om din HP computer Windows version er…
    ·Sådan kopieres mellem to Eksterne drev på en Mac 
    ·Hvordan man opbygger en XY Compound Table 
    ·Sådan gendanne min Tool Bar 
    ·Sådan ændres Boot Manager 
    ·Hvad er Windows System32 Cmd Exe 
    ·Defragmenter program til Windows 
    ·Sådan installeres SharePoint Services 3.0 på en Windo…
    ·Sådan ændres Microsoft Incoming Mail Sound 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er Windows 32 
    ·Hvad er kommandoen for Print Screen i Windows 
    ·Sådan Flyt brugerdefinerede tastaturgenveje til en and…
    ·Hvordan til at konfigurere registreringsdatabasen til a…
    ·Sådan fjerner computer fra skrivebordet 
    ·Sådan får du adgang Startup Manager til Windows Vista…
    ·Sådan spiller MPG & AVI filer på min Mac 
    ·Sådan justeres Desktop Ure 
    ·Hvordan at opretholde Metadata 
    ·Sådan Ping en port på Linux Ubuntu Terminal 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com