| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad Er Desktop.ini Files
    ? Ældre versioner af Windows-operativsystemer , der anvendes initialisering filer til at definere indstillinger for systemstart. Microsoft har erstattet initialisering filer af Windows Registry startende med Windows 95 -operativsystemet , men Windows støtter fortsat initialisering filer såsom Desktop.ini filer til indeholde mappeindstillinger . Initialiseringsparametre filstruktur

    Initialiseringsparametre filer er tekstfiler, som systemadministratorer kan åbne og redigere med en teksteditor som Notesblok . I Windows-versionen 3.x , ville en systemadministrator åbne en initialisering fil med navnet WIN.INI , for eksempel, og ændre en sektion såsom [ FontSubstitutes ] med en erklæring som " Helv = MS Sans Serif " for at indikere en påkrævet skrifttype substitution. Desktop.ini -filer er en levn til de tidligere initialisering filer og bruges af Windows 95 og nyere operativsystemer at gemme oplysninger om tilpassede mapper.
    Desktop.ini System Files

    Desktop.ini -filer er skabt af programmer som Microsoft Outlook ved systemet eller af en bruger. En søgning efter Desktop.ini -filer vil typisk vise flere filer af samme navn i mappen C: \\ Program Files og C: \\ Windows mapper og i personlige mapper , som brugeren har tilpasset. Alle Desktop.ini filer er angivet som konfigurationsindstillinger filer i Windows Stifinder arkivlister .

    Desktop.ini Tilpassede mappefiler
    p Som en hjælp til at identificere mappens indhold , kan en bruger tilpasse en mappe med et billede eller ikon. For at gøre dette , skal du højreklikke på den åbne mappe og vælg " Tilpas denne mappe " fra den viste menu. Vælg "Tilpas " i boksen Egenskaber for at se mulighederne for at gennemse og vælge et billede eller multimedieklip , eller til at vælge et ikon fra et system mappe. Egenskaber boks viser et eksempel på den tilpassede mappe. Klik på "OK " for at gemme ændring, som skaber en Desktop.ini -fil til denne mappe.
    Skjulte Desktop.ini Files

    Afhængigt af hvordan systemfiler er konfigureret kan en Desktop.ini -fil ikke være synlige i en mappe . Kontroller indstillingerne ved at klikke på Værktøjer , Mappeindstillinger og visninger i alle Windows Stifinder -vinduet. Rediger indstillingerne ved at vælge enten "Vis skjulte filer og mapper " eller " Vis ikke skjulte filer og mapper " radio-knappen under " Skjulte filer og mapper ". Du kan anvende ændringerne enten til den aktuelle mappe eller for alle mapper i systemet. Du har også mulighed for at gendanne systemet standardindstillinger.
    Desktop.ini filstruktur

    Windows Desktop.ini -filer er stadig tekstfiler, som en bruger kan åbne med en teksteditor , men i modsætning til de enkle udsagn i WIN.INI filer i ældre Windows -operativsystemer , er de udsagn ikke let at fortolke. De er også konfigurationsindstillinger filer og så bør kun ændres ved en Windows teknisk ekspert. Hvis du ikke ønsker at se disse filer i dine mapper , skjule dem ved hjælp af opgaven beskrevet i afsnittet " Skjulte Desktop.ini Files " sektionen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes en Microsoft Patch 
    ·Hvordan du nemt Print på fotopapir 
    ·Sådan ændres holdning til musen i Windows 
    ·Sådan krypteres i Windows ME 
    ·Hvordan kan jeg Mark en partition som aktiv uden at sle…
    ·Sådan opdatere alle mine MP3 ID Tags 
    ·Sådan bruges en Host Name for et Canon IR3380 Printer 
    ·Sådan gendannes Windows på en Dell Inspiron B130 
    ·De Fejlfindingsværktøjer til Windows 32 
    ·Sådan ændres farven på Start-menuen 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at tilføje Amazon Uddrag 
    ·Hvordan til at dræbe Task Manager Med Windows Command …
    ·Sådan ændres Screen Saver Gennem Windows Registry 
    ·Sådan Reparation System Error 53 på XP 
    ·Sådan får Margins på Vista 
    ·Sådan udgives mere end 10 Indlæg i WordPress 
    ·Sådan Look Up DNS Server på Windows Vista 
    ·Sådan Stain Anderson Windows 
    ·Sådan faxer Fra en Mac System 
    ·Sådan ændres OS Navn 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com