| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    De bedste typer af Home Windows til Lydisolering
    Tanken om lydisolering vinduer er ikke noget, der løber gennem alles sind . Lydisolering dine vinduer vil bidrage til at mindske støj og vibrationer fra ting uden der kan forstyrre dig . Dem, der bor i nærheden af ​​brandstationer , travle vejkryds hovedgader og gøende hunde vil drage fordel af at have lydtætte vinduer installeret. De ligner dine originale vinduer og stadig give et klart uhindret udsyn for dig at nyde . Citi Quiet Windows

    Citi Quiet lydabsorberende vinduer arbejde for at gavne dem, der bor i nærheden af ​​et område, der ofte forstyrret af tog, gøende hunde eller noget højt og irriterende. Dette mærke af lydabsorberende vinduer er opført som en af de bedste i en artikel skrevet til lydabsorberende Products hjemmeside. De er designet til at vedhæfte direkte til dine originale vinduer og tilbyde en klar opfattelse , så du vil ikke engang mærke til dem. Citi Quiet vinduer vil arbejde for at blokere ud 95% af uønsket støj og skære ned udkast fra vinden breezing gennem revner i dine eksisterende vinduer.
    Milgard Stille linje

    Milgard lydtætte vinduer kommer med mange muligheder for at skære ned på støj udefra og blokere skadelige UV-stråler . Ifølge dør og vindue hjemmeside, " Milgard lydtætte vinduer er tilgængelige med energibesparende funktioner såsom deres SunCoat Low -E isolerede glas belægninger. " Der er også mulighed for at vælge fra en reflekterende materiale eller mørkere privacy farvetone, afhængigt af dine ønsker og forventninger. Den Stille linje Milgard vinduer er konstrueret ved hjælp af vinyl vinduer , der kan installeres til at udskifte hele rammen af ​​eksisterende vinduer . Du kan også få Quiet line glas til rum med store glasskydedøre .

    Penguin Triple Pane

    Penguin tredobbelt smerte vinduer er designet til at være energieffektive og nedsætte mængden solen i dit hjem, mens blokerer støj fra uden for. Disse vinduer er at blive installeret og helt erstatte de eksisterende vinduer i dit hus. Ifølge den bedste Home Tool hjemmeside, "Som nummer et vindue udskiftning selskab i Pacific Northwest, Penguin Windows kun anvende certificerede ingeniører og installatører , så du kan få garanteret installation og konstruktion af høj kvalitet . " Penguin bruger en omhyggelig kvalitetskontrol og står bag dette produkt ved at tilbyde en levetid garanti.
    Anderson Windows

    boligejere, der ønsker at nyde udsigten fra deres vinduer uden at høre de udvendige lyde vil værdsætte Anderson Windows. Dette mærke af vinduer giver sine kunder tre forskellige niveauer af beskyttelse, der er energieffektive og designet til at reducere lyd og lys ind i dit hjem . Ifølge Cal Finder hjemmeside, " Andersen Vinduer & Døre har over hundrede års track record at producere kvalitetsprodukter. " Anderson vinduer er et selskab, der står bag sit produkt , og tilbyder en 20 - års garanti på glasset, og en 10-års garanti på sine træ vinduesrammer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Print Screen 
    ·Sådan justeres User Time Out på en Terminal Server 
    ·Hvad er en Rundll32.exe Fejl 
    ·Sådan aktiveres Intel Onboard Video Drivers 
    ·Den bedste effekt Indstillinger for Laptops 
    ·Gendannelse en slettet fil 
    ·Vinduer Kan ikke Access Credential Manager 
    ·Hvilke nøgler har du Tryk for at Flip Monitor 
    ·Sådan Clean Out Midlertidige filer uden at ødelægge …
    ·Sådan Tjek om Windows validering Ægte 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man kan omgå Windows XP Admin Password 
    ·Sådan gendanne slettede brugerfiler i XP 
    ·Sådan deaktiveres computerens Sound alt 
    ·Sådan bruges Editor i C1FlexGrid 
    ·Sådan Defrag i Safemode 
    ·Sådan Tilslut til en FTP Gennem en DOS kommando 
    ·Sådan ændres Windows XP-cd SP3 Key 
    ·Sådan foretages fejlfinding af Touch Screen i Ubuntu 
    ·Sådan oprettes nye brugerkonti på en Mac 
    ·Sådan får du adgang mappen Application Data i Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com