| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Om Microsoft Operating System
    Windows er en serie af operativsystemer udviklet af Microsoft Corporation for desktops, laptops , tabletter og mobile enheder . Det er en af ​​de mest succesfulde og bedst sælgende teknologi produkter nogensinde er udviklet , bidrage til at gøre Microsoft er en af ​​verdens mest værdifulde og profitable teknologivirksomheder. Som af 2011 på verdensplan omkring ni ud af hver 10 computere kører en version af Windows. Operativsystemet har fået sit navn på grund af det faktum, at programmer vises på skærmen som bevægelige og resizable vinduer. Baggrund

    I 1980 , fem år efter Bill Gates og Paul Allen grundlagde Microsoft, spæde virksomheden udviklet et operativsystem , kaldet Microsoft Disk Operating System eller MS-DOS, til IBM for en personlig computer . MS -DOS kræves computerbrugere til at skrive komplekse sprog til en kommandolinje til at køre programmer, som mange brugere fundet vanskeligt. Microsoft sat sine seværdigheder på at skabe et nyt operativsystem med en grafisk brugergrænseflade, der ville kontrollere input /output-enheder (såsom skærme eller printere ) , grafik hardware og applikationer. I 1985 havde Microsoft afsluttet den første version af Windows.
    Windows 1.0

    store gennembrud med den første version af Windows , kaldet Windows 1.0 , var , at i stedet skrive kommandoer i MS -DOS , brugeren måtte blot flytte en musemarkør rundt en skærm og klikke på forskellige programmer. Det omfattede drop -down menuer, ikoner , rullepaneler og dialogbokse , der gjorde styre en pc mere intuitiv og skifte mellem programmer lettere. Selv om den første version af Windows med til at ændre personlige computere , var det stadig udsat for bugs og langsomme .
    Senere versioner

    Microsoft fortsatte raffinering sit styresystem indtil august 1995 , da Windows 95 blev frigivet og solgt mere end 1 million eksemplarer på bare fire dage. Det var brugervenligt og omfattede dial- up networking og forbedret grafik. Windows 98 ( udgivet i juni 1998) er bygget på denne succes med evne til at understøtte input-enheder , såsom USB , og internet -venlige applikationer, såsom Outlook Express til e-mail og NetMeeting til videokonferencer . Windows XP , der blev lanceret i oktober 2001, blev den bedst sælgende Windows-version nogensinde. Det var hurtigere, omfattede avancerede netværksfunktioner , en proceslinjen til at overvåge applikationer og en Kontrolpanel til at håndtere enheder og programmer.
    Vista og Windows 7

    Windows Vista, frigivet i 2007 , omfattede mere visuelt æstetisk Windows Aero grafiske brugerflade , hurtigere søgemuligheder og avancerede multimedie -værktøjer. Det blev dog også kritiseret for at mangle kompatibilitet med fælles hardware og software. Som i 2011 , er Windows 7 den seneste udgivelse i serien. Det behandler mange af de kompatibilitetsproblemer med Vista og indeholder en Hjemmegruppe ansøgning om lettere hjemmenetværk og deling af filer og printere. Inden for et år af dens udgivelse blev flere computerbrugere bruger Windows 7 end Vista.
    Impact

    Windows forbliver dominerende styresystem fra 2011 med 90,29 procent af verdens computere bliver Windows - baseret . Dog, at aktien falder så mange smarte telefoner og tablet-pc'er med avancerede funktioner er indført. Bl.a. takket være Windows, Microsoft var verdens mest værdifulde teknologivirksomhed , indtil det blev overgået af Apple Inc. i 2010.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Genstart My eMachines System 
    ·Sådan gendannes System32 Config System 
    ·Hvordan du skriver Peace Sign Symboler 
    ·Hvordan slår jeg edb-programmer, jeg ikke behøver at …
    ·Sådan Stop Winlogon 
    ·Hvordan at reparere en LNK fil 
    ·Hvordan du skifter fra en pointer til en hånd 
    ·Sådan aktiveres en Group Policy Object Editor 
    ·Microsoft: Sådan Optag Lyd Voice på Computer 
    ·Hvordan kan jeg løse Blue Screen Error 0X00000007 på …
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan får Netgear WiFi på din laptop 
    ·Windows ME Kompatible Browsere 
    ·Sådan Set Windows Vista til HDMI-udgang 
    ·Sådan konfigureres Intel Core 2 Quad Q6600 
    ·Sådan Find Papirkurven i XP 
    ·Sådan gendannes en computer til dens oprindelige statu…
    ·Sådan tilføjes Snipping Værktøjer til sidepanelet 
    ·Sådan Find et gendannelsespunkt i XP 
    ·Sådan installeres Windows Vista 64 
    ·Grundlæggende Keyboard Skills for begyndere 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com