| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er en HP Supplerende Recovery Disk
    ? Old- school computer-brugere vil huske, hvad det plejede at være som at genoprette et system. I de tidlige dage af Windows var geninstallere en 3,5-tommer diskette projekt senere systemer så en disk -og CD- kombination, som blev efterfulgt af et sæt gendannelsesdiske , der alle , men forældede i 2011. Producenter som HP nu levere systemer med en gendannelsespartition , og brugerne er overladt til deres egne enheder at finde backup medier. Den supplerende Recovery Disc

    Fordi HP ikke sende nogen af ​​sine bærbare computere eller stationære systemer med genoprettelsesdiske , skal brugerne købe eller oprette retableringsmedier . Den " supplement" recovery disk er en af ​​to diske oprettet af HP Recovery Manager. Det er en driver disk med bestemte filer til dit system , der ledsager operativsystemet recovery disk. Hvis du vælger at installere dit system uden for HP Recovery Manager partition , du har brug for denne supplerende disk.
    Opkøb genoprettelsesdiske
    p Du kan bestille HP gendannelsesdiske fra producenterne , som omfatter supplerende driver disk i tillæg til et operativsystem recovery disk . Det er meget vigtigt at bestille diske, der er et perfekt match til dit system. Du behøver ikke at købe gendannelsesdiske , især ikke mens computeren fungerer godt, og du kan oprette dem selv , men hvis du ønsker at købe nogle recovery medier, er der et par ting, du bliver nødt til at gøre. Identificer dit styresystem - klik på " Start" og derefter højre-klik " Computer" - og uanset om du kører en 32 - eller 64- bit processor. Nedskriv dit system serienummeret fra sin tjeneste tag, som er på bunden af ​​HP notebooks og på siden af tårnet HP desktops. Diske bestilles online.
    Making genoprettelsesdiske

    Realiseringen gendannelsesdiske selv er både hurtigere og billigere end at bestille dem fra HP. Du får brug for to tomme DVD - R-diske for denne proces. Klik på " Start" og skriv " Recovery Manager" i søgefeltet og klik på " Recovery Manager. " Klik på " Recovery Disc Creation " for at starte , og klik derefter på "Næste". Indsæt tom DVD- R, når du bliver bedt om , og klik derefter på "Næste" og vent . Sæt den anden DVD - R, når du bliver bedt om . Mærk diske til senere brug.
    Brug genoprettelsesdiske

    Husk, den nemmeste måde at gendanne systemet er at bruge den indbyggede gendannelsespartition. Tryk på " F11 ", når systemet støvler til at få adgang til denne partition og dens setup program. Hvis en eller anden grund, du har fjernet partitionen - for at spare plads på harddisken , for eksempel - eller det er blevet korrupt, kan du bruge recovery disken og supplerende disk til at gendanne dit system. Indsæt den første gendannelsesdisk og genstart systemet . Kig efter "Tryk på en tast for at starte fra cd" og slå en tast på tastaturet. Følg anvisningerne for at geninstallere operativsystemet . Sæt den anden disk - den supplerende disc - . Når du bliver bedt mod slutningen af ​​installationsprocessen

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Kan jeg installere Initial Startdisk for Gateway PC til…
    ·Sådan at omprogrammere Windows 
    ·Sådan deaktiveres Buzzer i Windows 
    ·Sådan tilføjes Divided Light til Installerede Windows…
    ·Sådan installeres UTM Tracking 
    ·Sådan Beregn Hurricane Skodder 
    ·Sådan udskrives en Screen Shot 
    ·Kan jeg installere Microsoft Windows 7 på en Mac 
    ·Sådan geninstalleres A Desktop 
    ·Sådan Slå Windows Autoplay 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at skabe min egen Desktop Theme 
    ·Sådan slettes en proceslinjen Address Bar Drop 
    ·Jeg har brug for at nulstille min Margins i Microsoft W…
    ·Sådan kopieres en cd eller dvd Brug Linux 
    ·Sådan installeres Temaer til Alienware og Windows 7 
    ·Hvad blokerer Windows Updater 
    ·Hvordan man opbygger en SFF Computer 
    ·Sådan køres Window applikationer på en Mac Power PC 
    ·Sådan at frigive Explorer.exe 
    ·Kan jeg indstille min Macbook til at gøre noget, når …
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com