| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Cut vinduesrammer
    En vinduesramme kan være lavet af mursten, sten, træ eller andet byggemateriale. Det omgiver , eller rammer , vinduet . Rammen er normalt gøres , når huset er bygget , selv om væggene kan modificeres til at tilføje yderligere vinduer, når det er nødvendigt. Framing et vindue er noget, som første gang gør- det-selv , bør lærling, eller se en erfaren vindue framer gør, inden du forsøger . Gipsvæg og ramme af huset eller bygningen kan blive beskadiget, når et vindue er indrammet forkert. Ting du skal
    Marker
    plastfolie
    4 lange negle (lange nok til at gå igennem hele væggen indefra og ud )
    Drill Salg Level
    Saw
    Water -resistent barriere
    Hæftepistol med hæfteklammer
    Blinkende tape
    Spacers
    Shims
    6d søm
    Sealant
    Paint (ekstraudstyr)
    Molding (ekstraudstyr)
    < br > Vis mere Instruktioner
    1

    Mark , hvor du ønsker at placere din nye vindue med en markør. Gør et lille mærke på hver af de fire hjørner for at vise , hvor vinduet skal placeres. Fjern alle møbler . Tildæk eller fjerne gulvtæppet. Dæk området med plastik for at beskytte mod alt støv og snavs skabt ved at skære i væggen.
    2

    Tjek producentens anvisninger på, hvor meget ekstra plads du får brug for vinduet , støbning og ramme. denne information er normalt fremtrædende plads på ydersiden af emballagen . Snittet plads på dit vindue plads vil være lidt større end den faktiske vindue .
    3

    Bor et hul i hvert hjørne af vinduet plads hele vejen igennem til ydersiden. Sæt de lange negle . Disse vil blive anvendt som pladsholdere til at placere dit niveau , så du kan sørge for linjen er lige før du skærer i væggen.
    4

    Brug niveau for at tegne lige linjer, der forbinder alle fire søm rundt omkredsen . Det vil være kvadrat eller et rektangel -formet Dette vil være den plads, du framing for dit vindue.
    5.

    Brug det niveau at tegne streger på ydersiden af ​​ydervæggen .
    < Br > 6.

    Med saven , fra ydersiden af ​​dit hus (eller bygning) så gennem beklædningen og sidespor (afhængigt af udvendige materiale på din bygning). Starte fra en af negle og skære diagonalt mod midten. Arbejde i små stykker , være yderst forsigtig med ikke at skære uden for optrukne linier . Når det meste af væggen er fjernet , fra indersiden af ​​huset , bruge de indvendige linjer til rydde op din nedskæringer . Med en mindre håndsav kan også hjælpe . Fjern alle resterne.
    7

    Placer vinduet i rummet for at kontrollere dine målinger. Med målebåndet måle omkring alle fire sider for at være sikker på at du har skåret rigtigt.
    8

    Installer vandafvisende barriere ved at placere det omkring alle dele af dit vindue plads. Brug korte pistol til at hæfte det direkte ind i træet. Sørg for, at det går rundt om alle kanter , ved hjælp af blinkende tape til at sikre eventuelle ekstra . Båndet kan bruges på den ydre kant , da det senere vil blive afskåret , når vinduet er installeret .
    9

    hjælp niveauet , indsættes to afstandsstykker i bunden af vinduet . Fastgør med 6d negle. Sørg for, at afstandsstykkerne ikke stikker forbi den udvendige kant af dit vindue plads. Saw den ekstra plads fra, hvis de gør.
    10

    Fra ydersiden af ​​dit hus , skal du skubbe den øverste del af vinduet i åbningen . Vær sikker på det er centreret. Brug afstandsstykker til at skubbe den nederste del af vinduet i. Brug søm , der er halvvejs indsat for at holde vinduet på plads.
    11

    Indsæt shims i siderne og mellemledere .
    12

    Kontroller , at vinduet fungerer korrekt, og at alt er centreret. Dette er det sidste chance for at ændre noget, før du installerer vinduet.
    13

    Drive neglene ind i huset for at fastgøre vinduet på plads. Brug producentens anvisninger for antallet af nødvendige søm , da det afhænger af størrelsen af vinduet .
    14

    Påfør tætningsmiddel og /eller maling på indersiden og ydersiden af vinduet . Lad det tørre . Påfør støbning til indersiden af vinduet efter behov.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres en produktnøgle i Regedit 
    ·Sådan får du vist Processor Speed ​​
    ·Sådan opdaterer CoPilot Live 
    ·Sådan geninstalleres Winmail 
    ·Sådan må en søgning i Windows 7 
    ·Sådan ændres et Process navn på Windows Task Manager…
    ·Sådan Konverter MP3 til CDM 
    ·Sådan får vist skjulte billeder på min computer 
    ·Om New Vinduer 
    ·Hvordan kan man se Hvis du har et ægte Microsoft-produ…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Forbedre et Vista File Søg 
    ·Sådan opgraderer Vista Home til Vista Pro 
    ·Hvordan jeg Boot min Mac Pro fra en cd 
    ·Vista Geninstaller Problemer 
    ·Sådan ændres startrækkefølgen på en Dual Boot Syst…
    ·Sådan udskrives en del af en webside 
    ·Sådan deaktiveres Bibliotek Deling i Windows 7 
    ·Sådan Omdøb fil Extensions 
    ·Sådan Find Midlertidige Internet -filer i Windows Vist…
    ·Sådan Turn Off the dvaletilstand på en computer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com