| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan opgraderer en MMX 266 Processor
    Fremskynde at gamle MMX 266 computer ved at opgradere processoren og relaterede komponenter. Opgraderingen sti for en Intel Pentium 266 MMX processor kræver, at brugeren til at skifte til en nyere processor arkitektur , som kræver en opdateret motherboard og matchende RAM. Lydkort , netværkskort, USB-nøgler og grafikkort kan ofte elimineres ved hjælp af bundkort, der er udstyret med disse komponenter , og større strømforsyninger kan bruges på nyere bundkort med simple adaptere. Ting du skal
    CPU med køleplade og ventilatoren
    Bundkort
    RAM
    Strømforsyning eller adapter
    Anti- statisk håndledsstrop
    Skruetrækkersæt
    Flashlight

    Vis Flere Instruktioner
    1

    Anskaf en ny processor, et bundkort, der understøtter det, og nogle kompatible RAM. Anskaf en større strømforsyning, hvis den nuværende er mindre end 400 watt, eller købe de nødvendige 4 - pin strømadaptere tillader den nuværende strømforsyningen til at forbinde til bundkortet.
    2

    Power computeren ned, og fjern strømkablet. Sat på antistatisk håndledsstrop og åbne sagen . Fastgør antistatisk håndledsstrop til sagen på et sted, hvor bare metal viser.
    3

    Fjern den eksisterende grafikkort , lydkort , netkort , modem , og enhver anden udvidelse kort, som er installeret ved at fjerne enkelt skrue holder hvert kort på plads og trække kortet lige op og ud af holderen på bundkortet .
    4

    Afbryd strømforsyningen kablet , datakabler og frontpanelet stik fra bundkortet. Fjern skruer, bundkortet til sagen og forsigtigt løfte kanten af bundkortet , der er nærmest den forreste del af sagen. Træk bundkortet væk fra bagpanelet for at fjerne det fra tilfældet .
    5.

    Sæt bagpanelet frontplade om sagen med den nye frontplade inkluderet med den nye bundkort. Juster bundkort med sagen for at sikre, at hver skrue hul i bundkortet flugter med helt lige . Tilføje eller fjerne modsætninger som nødvendigt .
    6

    Installer CPU på bundkortet ved at hæve den lille låsehåndtaget og tilpasse den trekantede mærkning i det ene hjørne af CPU med samme mærkning i det ene hjørne af soklen . Sænk forsigtigt CPU på plads og sikre låsehåndtag. Placer en dråbe termisk sammensatte på oversiden af ​​CPU'en , i det nøjagtige centrum af chippen. Fastgør kølepladen og blæseren til CPU hjælp plastiktappene på CPU soklen. Tilslut ventilatoren strømledning til pin på bundkortet mærket " CPU FAN ".
    7

    Installer RAM til bundkortet ved at tilpasse lille nøgle hakket på hvert modul med nøglen fane i stikket. Tryk ned på begge ender af RAM-modul , indtil plastik holdeclipsene klikker på plads.
    8.

    Sæt de bageste porte på bundkortet gennem bagpladen frontplade for at sikre, at havnene stikker igennem bagpanel uden at bøje nogen af ​​de små jordforbindelse faner. Sænk bundkortet på plads og placere en skrue i hvert hul .
    9

    Tilslut strømforsyningen fører til bundkortet , ved hjælp af adaptere til om nødvendigt at magten de ekstra fire ben på de vigtigste stik plus yderligere fire - pin firkantet stik nær CPU. Fastgør datakabler fra drevene til bundkortet og tilslut frontpanelet fører til de relevante pins , der er markeret på bundkortet.
    10

    Tænd computeren og lade operativsystemet indlæses . Sæt bundkortet driver disken, når du bliver bedt om , og følg vejledningen på skærmen for at installere opdaterede drivere til de nye komponenter.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Gør min perfekte Music Playlist 
    ·Tips om Skylight Aksler 
    ·Hvordan man gør en systemgendannelse uden adgang til W…
    ·Sådan Søg efter en MP3 i Windows 7 
    ·Hvordan jeg Understreget i Thunderbird 
    ·Sådan installeres Net 3,0 Framework 
    ·Om New Vinduer 
    ·Sådan Find en Admistrator Password 
    ·Sådan installeres statisk elektricitet Window Film 
    ·Sådan installeres Java på en MS Server 2003 R2 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes My Pictures Folder Icon 
    ·Sådan fjernes start i Windows XP 
    ·Hvordan at finde din Admin Adgangskode til Ubuntu 8.10 
    ·Højreklik Problem i Ubuntu 
    ·Fordele ved Windows 7 
    ·Sådan slettes en AI Filer 
    ·Sådan installeres Windows XP på en Toshiba L350 Lapto…
    ·Hvad er fordelene ved at benytte en Active Directory 
    ·Hvad er en Elevation Application 
    ·Sådan fjernes en MSI-fil 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com