| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Transfer en OEM-licens på en dårlig bundkort
    Original Equipment Manufacturer (OEM) refererer til software til computer bygherrer til en nedsat pris uden direkte støtte til slutbrugeren. I nogle tilfælde OEM softwarelicens er bundet til den computer, det kom med , men det betyder ikke forhindre dig i at ændre nogen hardware. Den hardware i computeren kan udskiftes eller opgraderes , herunder dit bundkort uden at have et alvorligt problem med din OEM licens. Ting du skal
    Skruetrækker
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Læs OEM licens. Du kan være i stand til at finde dette i computerens manual , software manual, på softwareproducentens websted eller i en fil i mappen programmer . Look at se, om der er nogen sprog om licensen bliver bundet til bundkortet. Så længe der ikke krav som dette findes , kan du ændre bundkortet.
    2

    Åbn computerens kabinet ved at skrue dækslet fra bagsiden af ​​computeren sagen . Der bør være flere Phillips skruer, der holder døren på plads. Der kan også være en knap eller håndtag for at frigøre døren.
    3

    Frigør alle hardware . Dette vil kræve frakobling alle kabler . De fleste vil trække lige ud , men andre bliver nødt til at have en fane skubbet at frigive dem som den store strømkabel i midten af bundkortet . Skru kortene fra bagsiden af ​​computeren sagen og løfte dem ud. Skub siderne af RAM til at frigøre RAM stik og trække dem ud . Skru CPU blæser og køleplade fra oven af CPU . Løft CPU bar og løft CPU ud . Bundkortet er i bunden af ​​kabinettet og fylder det meste af bunden . Skru de mange skruer, der fastgør bundkortet til sagen. Løft bundkortet.
    4

    Udskift gamle bundkort med et nyt ved at sætte den nye bestyrelse , hvor den gamle var og skrue den på plads (se Resources). Flyt CPU, CPU-blæseren og køleplade og hukommelsen til det nye bundkort. Tilslut alle de hardware og kabler. Alt skal gå i den nye bundkort den måde, det kom ud af den gamle bestyrelse. Sørg for, at CPU linjer op i CPU soklen . CPU og stikket hver især vil blive savnet en stift og pinhole i et hjørne for at matche op . Sagen ledninger skal være forbundet til bundkortet i henhold til bundkortets manual. Kablerne skubbe lige ind i benene , men etiketten ved siden af ​​hver stift er normalt for lille til at læse uden hjælp.
    5.

    Genstart computeren og se om starter op. Hvis dette er OEM Windows , kan det ikke starte eller måske starte med problem, i dette tilfælde Windows geninstallere . Sæt OEM cd'en i drevet og genstart computeren.
    6

    Tryk på den relevante tast under opstart for at komme ind i BIOS . Nøglen til at indtaste vil blive noteret på skærmen, når computeren starter . Ændre boot for at gøre cd-eller dvd-drevet den første mulighed. Du vil se flere menuer . Kig efter startrækkefølgen menuen og klikke på Enter-tasten . Brug piletasterne til at vælge den første enhed . Tryk på enter , og vælg cd som den første enhed. Vælg " Afslut og Gem " valgmulighed i menuen. Genstart igen og lad computeren boot til cd'en. Accepter licensaftalen ved at skrive F8. Må ikke vælger den første mulighed for at reparere Windows , i stedet vælge den mulighed at geninstallere Windows , når det vises på en af ​​de følgende menuer

    .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges Windows NT 4.0 Systemgendannelse 
    ·Hvordan at reducere størrelsen af Hiberfil.sys 
    ·Sådan Hæv Virtual Memory , hvis CPU-forbruget er maxe…
    ·Skylight Certificering 
    ·Sådan tilføjes et ActiveX til Firewall 
    ·Sådan ændres Kontekst Menu Order 
    ·Hvordan at reparere et vindue Spring Balance 
    ·Hvordan du manuelt afinstallere Flash Player 10X 
    ·Sådan aktiveres ActiveX i registreringsdatabasen 
    ·Hvordan man starter en lokal Printer Spooler på en HP …
      Anbefalede Artikler
    ·F10 System Recovery til Windows XP 
    ·Sådan Set Flere IP-adresser 
    ·Sådan Transfer eBooks til iTunes 
    ·Sådan installeres et vindue mindre end Åbning 
    ·Sådan gendannes gamle slettede filer 
    ·Hvordan til at omformatere min eksterne harddisk til FA…
    ·Sådan fjernes Khatra.exe 
    ·Sådan oprettes en Windows Vista Startup Disk Download 
    ·Sådan Stop Lag i Pinnacle 
    ·Hvordan opgraderer jeg fra Windows Me til Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com