| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan køber Vinyl Udskiftning Windows Online
    Vinyl udskiftning vinduer er skræddersyet til at passe til ethvert vindue plads i dit hjem. De fleste vinyl udskiftning vinduer også er fremstillet til gør-det -selv installation. Producenterne kun brug for målinger af dit vindue rammen til at bygge et vindue til at passe. Fordi det er så let at montere vinyl udskiftning vinduer, kan du købe dem online. Det betyder, at du ikke blot spare tid, men du vil være i stand til at gennemse vinduet muligheder på internettet, før du har fundet den meget vindue, der passer ikke kun din vinduesrammen , men de dekorative behov i dit hjem så godt. Ting du skal
    Målebånd
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Measure det vindue, du vil erstatte. Mål langs begge sider af vinduet og langs toppen og bunden . Mål længderne fra hjørne til hjørne diagonalt. Bemærk hver måling som erstatninger er specialfremstillede . Hvis vinduet er ude af pladsen, vil de diagonale målinger være ulige . I så fald orden et vindue 1/8- at 1/4-inch mindre end de målte dimensioner , så du kan installere et firkantet vindue og forsegle resten af ​​vinduesrammen åbning at forhindre luft lækage og energitab.

    2

    Log på hjemmesiden for en online vinyl vindue forhandler. Gennemse vinduet tilbud , indtil du finder et vindue , der passer til udformningen af ​​dit hjem og opfylder dit vindue behov. Før du vælger et vindue , overveje dens energieffektivitet . Vælg en Energy Star -rated vindue for effektive vinduer, der vil spare penge på varmeregningen . Overvej også solvarme Koefficient , der måler vinduets evne til at reflektere sollys. Jo bedre de reflekterende egenskaber , du mindre vil betale for at køle dit hjem. Klik på vinduet for at åbne vinduet indstillinger form eller menu.
    3

    Mærk din vindue valg i ansøgningsskemaet . Vælg et vindue farve, hvis indstillingen er tilgængelig , så størrelsen på dit vindue. Vælg den type af isolerede glas og farvetone , du ønsker , samt eventuelle særlige rude gitter design.
    4

    Tilføj dit vindue med indstillinger til indkøbskurv for online site , hvis du er klar til at købe for at få den samlede pris for din udskiftning vinduet. Tilsæt vindue med optioner til ønskelisten for webstedet , hvis du har spørgsmål om dit valg.
    5.

    Kontakt online forhandler via telefon eller e-mail med eventuelle spørgsmål, du måtte have om udskiftning vinduet. Vær grundig med dine spørgsmål for at sikre, at du helt er tilfreds , at du får det vindue, du har brug for , før du køber den. Flyt vinduet fra ønskelisten til indkøbsvognen , hvis du har besluttet vinduet opfylder dine behov. Hvis ikke, finde en anden online -forhandler og begynde at søge igen, indtil du finder et vindue, der gør.
    6

    Indtast din shipping -og betalingsoplysninger , og derefter gå videre til kassen . Efterprøve alle indtastede oplysninger , og godkende for at få din udskiftning vindue sendt til dig.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kan jeg ændre administrator password på en HD…
    ·Hvordan at slippe af LFF.Exe 
    ·Sådan oprettes et dokument til papir en computerskærm…
    ·Storm Window Typer 
    ·Windows Spyware Removal 
    ·Sådan geninstalleres OS på en Eee 1005HA 
    ·Sådan Set Min computer for Automatiske opdateringer 
    ·Sådan Set Up Dual tunere i Windows Media Center 
    ·Sådan Søg efter en MP3 i Windows 7 
    ·Sådan gendannes Desktop Screensaver Settings 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan slettes alle filerne i en mappe i Linux 
    ·Sådan slettes mapper i Windows , når de ikke lukkes 
    ·Definer Kviste 
    ·Sådan Find ud af, hvem er producenten for en enhedsdri…
    ·Sådan Fix Computer Time 
    ·Hvordan man kan låse Windows-adgangskoder med et domæ…
    ·Hvordan kan jeg ændre skrifttypen til Blue i en File F…
    ·Sådan Hack UNIX 
    ·Sådan Geninstaller Odbc32.dll fil i Windows XP 
    ·Windows Vista Visual Styles 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com