| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan fjerner Parental Controls Fra Windows
    Microsoft først gennemført forældrekontrol i sin Windows Vista-operativsystemet . Den forældrekontrol kontrol program giver administratoren af en computer til at begrænse mulighederne for andre brugere af denne computer til at køre visse spil eller programmer , se visse typer af hjemmesider og indstille de timer, hvor andre brugere kan logge på og bruge computeren. Administratoren kan beskytte disse indstillinger med en adgangskode, så kun hun kan ændre dem. Uanset om dine børn er vokset op , du har købt en computer brugt fra en andens forældre eller du ønsker at gendanne en computers standardindstillinger , Windows giver en måde at fjerne børnesikring. Instruktioner
    Fjern Global Forældrekontrol
    1

    Åbn Kontrolpanel ved at klikke på "Start " eller Windows-ikonet i nederste venstre hjørne af skærmen , og derefter ved hjælp af din cursor til at fremhæve og klik på " Control Panel ".
    2

    Dobbeltklik på " Parental Controls "ikonet.
    3

    Klik på brugerens navn, hvis forældrenes kontrol, hvor du vil fjerne. For eksempel, hvis dit barns navn er Pat og du ønsker at fjerne de forældrekontrol påvirker Pat evne til at bruge din computer, så markere og klikke på " Pat " på listen over brugernavne , der vises.
    4 < p > Fjern globale forældrekontrol. Windows går videre til de aktuelle indstillinger for forældrekontrol for Pat konto. Under overskriften " Forældrekontrol ", klik på cirklen ved siden af ​​ordet "Off " for at fjerne alle forældrekontrol for Pats konto. Klik på OK for at afslutte fjerne globale forældrekontrol. Ellers kan du gå videre til afsnit 2 og fjerne specifikke forældrekontrol for Pats konto.
    Fjern bestemte Forældrekontrol
    5

    Åbn Forældrekontrol ansøgning og vælge brugernavnet hvis forældrenes kontrol, hvor du vil fjerne. For eksempel, hvis dit barns navn er Pat og du ønsker at fjerne de specifikke forældrekontrol påvirker Pat evne til at bruge din computer, så markere og klikke på " Pat " på listen over brugernavne , der vises.
    6

    fjerner Internet -specifikke forældrekontrol. Klik på " Windows Web Filter ". Windows vil derefter gå videre til et vindue, der viser de aktuelle indstillinger for Pats Internet restriktioner. Klik på cirklen "Tillad alle websteder og indhold " for at slå Internet -specifikke forældrekontrol. Klik på OK for at vende tilbage til Forældrekontrol hovedmenuen og klik derefter på OK for at afslutte.
    7

    Fjern spil -specifikke forældrekontrol. I Forældrekontrol skal du klikke Games. Det næste vindue, der vises vil spørge "Kan Pat spille spil ? " Klik på "Ja ", og klik derefter på OK for at fjerne game- specifikke forældrekontrol.
    8

    Fjern programspecifikke forældrekontrol. I Forældrekontrol vinduet , klik på " Tillad og bloker bestemte programmer. " Det næste vindue vil spørge " Hvilke programmer kan Pat bruge? " Klik på cirklen ved siden af ​​" Pat kan bruge alle programmer ", og klik derefter på OK for at fjerne programspecifikke forældrekontrol.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan deaktiveres PCTCore 
    ·Sådan opgraderer en Fujitsu Lifebook P1620 
    ·Hvordan at slippe af Panorering Hand 
    ·Sådan reparere en CRC data check på en DVD 
    ·Om Microsoft Paint 
    ·Sådan at tegne en glidende vindue 
    ·Sådan Edit billeder med Vista eller XP 
    ·Sådan formateres en Dell Inspiron Laptop 
    ·Nemme måder at Fix Windows Blue Screen of Death 
    ·Sådan får du vist en Desktop på en Laptop Screen 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Sync filer i XP 
    ·Sådan installeres Intel Pentium 4 2,4 GHz processor 
    ·Sådan installeres Linux på PS3 
    ·Sådan Stop programmer i at køre ved opstart på en Ma…
    ·Sådan konstateres Lock tilstand i Informix 
    ·Sådan Slut en Ubuntu Laptop til et netværk 
    ·Hvordan kan jeg få Yahoo Voice Chat på min Mac 
    ·Sådan installeres Win XP på en Panasonic CF -27 Tough…
    ·Sådan får du adgang Cookies i VISTA 
    ·Sådan installeres Qt3 Designer i Ubuntu 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com