| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan kopieres menuen Start en Desktop fra en bruger til en anden
    Microsoft Windows giver dig mulighed for at oprette flere brugerkonti til operativsystemet , udpege en eller flere som " Administratorer " og andre som standard brugere. Hver brugerkonto har en særskilt liste over programmer, der vises i menuen Start , hvoraf nogle er standard Windows-programmer , der går til hver bruger - ligesom " tilbehør " menu -programmer. Ikke er standard software vises kun i Start-menuen for den bruger , der havde det installeret . Men kun "Administrator" brugere har det privilegium at være i stand til at ændre , kopiere eller tilføje og fjerne menuen Start programmer og elementer fra en eller flere brugerkonti. Ting du skal
    Administrator konto
    Vis Flere Instruktioner
    Windows Vista og 7
    1

    ændre Windows system indstillinger for at få vist skjulte mapper. Klik på Windows -logoet "Start" knappen, og vælg "Kontrolpanel" fra menuen. Vælg " Udseende og personlige indstillinger " sektionen. Klik på " Vis skjulte filer og mapper " under "Folder Options " sektionen. I dialogboksen Mappeindstillinger , klik på "Vis" fanen. Klik på " Vis skjulte filer , mapper og drev " radio-knappen . Klik på " Anvend" og derefter på "OK " for at lukke dialogboksen. Luk Kontrolpanel.
    2

    Klik på Windows -logoet "Start" knappen . Skriv " Windows Stifinder " i " Søg efter programmer og filer " boksen. Klik på Windows Stifinder fra listen med søgeresultater for at åbne programmet.
    3

    Dobbeltklik på (C :) -drevet i venstre kolonne af Windows Stifinder menuen. Klik på pilen ved siden af ​​"Brugere" for at åbne " brugere" mappen. Klik på pilen ved siden af ​​navnet på den bruger , du vil kopiere elementer. Udvid " AppData " og derefter " Roaming " mapper. Udvid "Microsoft" mappe. Rul ned og dobbeltklikke på "Windows " mappe til at gøre dens indhold vises i højre side af vinduet Windows Stifinder . Højreklik på "Start Menu" mappe i listen og vælg " Kopier".
    4

    Rul tilbage op Windows Stifinder mappe listen i venstre kolonne i vinduet, indtil du når den udvidede " brugere " bibliotek. Dobbeltklik på brugerens navn, du vil kopiere Start-menuen. Naviger til " Windows" mappe for denne bruger og dobbeltklik på den , så dens indhold vises på Windows Stifinder højre spalte.
    5

    Højreklik et vilkårligt sted i den tomme hvide rum i den rigtige - kolonne i Windows Stifinder, og klik på "Indsæt " fra menuen . Klik på " Ja" i bekræftelsen kassen. Marker afkrydsningsfeltet i pop- up -meddelelse , der hedder " Gør dette for alle nuværende emner" og klik på " Ja". Vælg "må ikke kopieres " for alle identiske Start menupunkter , som Windows advarer dig .
    Windows XP
    6

    Klik på "Start " knappen. Gå til " Alle programmer " liste , vælg "Tilbehør" og klik på " Windows Explorer".
    7

    Klik på " Denne Computer" én gang for at udvide biblioteket . Klik på (C :) drev og derefter "Documents and Settings ". Klik på navnet på den bruger , du ønsker at kopiere Start Menu . Hvis du klikker på brugerens navn gør alle de mapper og filer kan ses på højre side af Windows Stifinder. Højreklik på "Start Menu" mappe i denne gruppe af filer og mapper og klik på " Kopier".
    8

    Klik på brugerens navn i venstre side af Windows Stifinder mappe, hvor du ønsker at kopiere Start-menuen. Højreklik et vilkårligt sted i den tomme hvide rum i højre kolonne af Windows Stifinder , hvor filen og mappens indhold vises. Vælg " Indsæt" valgmulighed. Klik på " Ja til alle "-knappen i " Bekræft Folder Erstat" pop- up -besked. Luk Windows Stifinder.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Capture screenshots fra Windows Media Player 
    ·Sådan bruges Share Manager til at fjerne aktier 
    ·Sådan Start Windows uden en adgangskode 
    ·Sådan Boost Windows 7 Startup Speed ​​
    ·Sådan ændres computer til Windows Stifinder Standard …
    ·Sådan Fix Windows Firewall Problemer ved start 
    ·Sådan deaktiveres UPNP 
    ·Hvordan at slippe af Uniblue Registry Booster 
    ·Hvordan at reparere en Side- by-Side Configuration Fejl…
    ·Sådan Put nye vinduer i mit hus 
      Anbefalede Artikler
    ·Eksterne diskettedrev der er kompatible med Windows Vis…
    ·Sådan deaktivere programmer ved start 
    ·Sådan omformatere en computer uden Windows XP-cd 
    ·Sådan foretages fejlfinding Samsung N150 
    ·Hvad er den optimale PC Virtual Memory 
    ·Typer af Computere for Toddlers 
    ·Sådan installeres SugarCRM på Gentoo 
    ·Sådan sparer Mac filer på en PC 
    ·Forskellene mellem Windows 7 Premium & Professional 
    ·Sådan forhindres malware-angreb 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com