| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan installeres en Glass Block Window i New Construction
    Tilføjelse af en glas blok vindue til en ydervæg giver lys til at komme ind i rummet uden privatliv forlade det. Perfekt til badeværelse og soveværelse applikationer , et glas blok vindue tilbyder en næsten ubegrænset vifte af størrelser og former muligheder med enten kvadratisk eller rektangulær rådighed. Ved at følge den grundlæggende metode for korrekt installation, vil det færdige vindue give øget sollys og en attraktiv detalje til ethvert room.Note at glasblokke paneler er begrænset til nonload -bærende brug, og den strukturelle udformning af åbningen skal overholde lovkrav til den planlagte åbning . Det anbefales, at du konsulterer din lokale bygning afdelingen at forsikre overholdelsen gældende bestemmelser. Ting du skal
    Målebånd
    Builders niveau
    Framing firkantet
    Hammer
    8d Loddet eller kasse søm
    3/4-by-2-inch boards
    Utility kniv KAYAK Hæftepistol
    £ 15 sorte bygherrer papir
    glasblokke
    glasblok spacer klip
    glasblok armeringsstænger eller " stiger "
    glas blok mørtel
    Murværk murske
    metal panel anker stropper
    Sponge
    lille spand
    Fugepistol
    Tube af silicium caulk
    Clean bomuld klude
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Har en foreløbig inspektion af den ru åbning for nye glas blok vindue . Kontroller hvert hjørne med en indramning firkant og bruge en bygherre for at bestemme , at karmen er plan.
    2

    Installer en kontinuerlig 3/4-by-2-inch træramme til åbningen , positionering stykker fladt mod perimeter indramning og centreret mellem indersiden og ydersiden ansigter af muren. Glasset blok enheder vil skræve denne ramme og hæves for at skabe den første mørtel kløften mod vinduesrammen. Denne træramme giver også en lateral sikkerhed for vinduet.
    3

    Wrap omkredsen af ​​vinduesåbning med 15 pounds af bygherre papir og vedhæfte med en hæftepistol . Papiret skal passe stramt mod udformningen og følge konturen af rammen installeret i trin 2 . Dette beskytter træet indramning mod fugt.
    4

    Bland glas blok mørtel i en lille spand, efter fabrikantens anvisninger . Brug en murerske at sprede et lag mørtel tværs den fulde længde af karmen af åbningen . Mørtlen bør være tilstrækkelig til at indstille glasblokke enheder, og presse ligeligt på begge sider af blokken.
    5.

    Indstil den første række eller "kursus ", af glas blok ved at påføre et lag af mørtel til rammen side af den første blok , anbringelse i det nederste hjørne og skubber den mod den lodrette ramme på denne side . Placer en plastik , glas - blok spacer clips på hver blok , derefter anvende et lag mørtel på den side af den næste blok , som det presses på plads ved siden af ​​den foregående blok. Når det første kursus er færdig, sikre glas blokke er lige, centreret i åbningen og niveau i hele kurset. Afstanden mellem hver blok og mellem blokkene og omkredsen rammen skal være jævn og konsekvent.
    6

    Brug murske til at indsamle de overskydende mørtel , der presses ud og vende tilbage til blande spand. Brug en våd svamp eller tør bomuldsklud til at fjerne eventuelt spruttede mørtel fra glasblokke ansigter .
    7

    Bøj en længde på panel anker i en " L" form, med den korte længde omkring 3 inches. Nail ankeret til stelsiden holde den korte længde parallelt med bunden af ​​vinduet og udvidet på toppen af ​​den første glas blok i løbet . Gentag på den modsatte side af åbningen.
    8

    Lay en længde af glas -blok armeringsstænger eller " stiger ", øverst på det første kursus af den installerede glas blok . Stiger må være horisontalt kontinuerlig tværs af åbningen og bør skød omkring 2 inches , når flere stykker anvendes . Gentag dette trin ved hver tredje kursus af glas blok.
    9

    Spred et lag mørtel på toppen af ​​den første kursus glas blokke og de ​​forstærkende stiger . Gentag trin 5 til 8 for at installere de resterende kurser af glas blok.
    10

    Final oprydning af mørtel og glasblokkene bør ske , når alle glasblokke enheder er blevet installeret og kontrolleret for lod og vater . Kontroller alle mørtelfuger for jævnhed og ensartethed. Fuger kan udjævnes ved hjælp af en fugtig svamp. Tillad mørtel at hærde i 24 til 48 timer , før du anvender enhver væg finish eller trimme til vinduet forsamling.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Jeg har glemt adgangskoden til min Laptop: Hvordan kan …
    ·Hvordan til at øge virtuel hukommelse på en Dell comp…
    ·Windows 7 proceslinjen vil ikke ændre 
    ·Hvordan man laver en Windows 98 -cd 
    ·Sådan Konverter VMware til Microsoft Virtual Machine 
    ·Sådan Omdøb Computer harddiske 
    ·Sådan Slet ubrugte fil Extensions 
    ·Sådan Slet Index Catalog 
    ·Hvordan man laver en Moulding Classical vinduesramme 
    ·Sådan ændres Screen Saver Pictures 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan sortere elementer efter dato i en mappe i Vista 
    ·Hvordan du tilslutter din Logitech MK300 
    ·Hvordan kan man se hvilke opdateringer der er installer…
    ·Sådan Slet Windows Prefetch 
    ·Sådan nulstilles adgangskoden på min Mac G4 Desktop 
    ·Sådan kører Windows Vista Som administrator Med en Ge…
    ·Sådan fjernes Grub Dual Boot 
    ·Sådan fjernes gamle ikoner fra Windows Notification Ar…
    ·Sådan ændres Folder Ejerskab på flere mapper på en …
    ·Spoolsv.exe Holder Kom Ødelagt 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com