| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Windows Search Options
    Søgefunktionen i Windows er en standard komponent i Windows 7 . Programmet bygger på tidligere søgning software i tidligere versioner af Windows for at tilbyde en mere omfattende søgefunktion . Tidligere inkarnationer af Windows søgealgoritmer kunne isolere filnavne og mapper baseret på den ønskede tekst. Windows Search udvider denne funktionalitet til at omfatte det faktiske indhold af filer , e-mails , system processer og fotos. Det sigter mod at finde elementer uanset deres filtype eller formål. Start Menu

    En mulighed for at køre Windows Search er at begynde at skrive umiddelbart efter at klikke på Windows Start -menuen. Windows Search begynder straks at vise varer fundet ved hjælp af indtastede tekst . Ligesom tidligere versioner af Windows Search software, vil Windows Search returnere filer og mapper , der matcher de teksttyper , men derudover , vil programmet vise links til Kontrolpanel der matcher teksten. Software-programmer er også fundet . Dette giver dig mulighed for hurtigt at søge efter programmer til at køre ud over de filer, disse ansøgninger opretter. Som computere får mere sofistikerede, de ophobes et omfattende bibliotek af software. Windows Search giver en hurtigere metode til at finde og iværksætte disse programmer end scanning af et Program menu som i tidligere versioner af Windows. Derudover kan du hurtigt finde e-mails eller vedhæftede filer , som indeholder teksten uden direkte at interagere med disse programmer. Ved at integrere Windows Search funktionalitet som en simpel forlængelse af Start Menu, kan du nå dybt ind i edb-systemet på en hurtig og effektiv måde.
    Windows Stifinder

    som en alternativ mulighed kan Windows-brugere køre Windows Search -funktionen fra Windows Stifinder, en standard Windows -grænseflade går tilbage til Windows 95 . Funktionen er lanceret fra navigationsruden i Windows Stifinder. I denne rude er et afsnit kaldet biblioteket Dokumenter . Et søgefelt vises, når biblioteket Dokumenter aktiveres. I denne visning giver søgeresultaterne større sammenhæng end at bruge Start-menuen . Ud over søgeresultaterne, vil uddrag fra filer, der indeholder den søgte tekst frem . Denne grænseflade fremskynder processen for hurtigt at finde de ønskede dokumenter. I tidligere versioner af Windows , blot søge efter tekst resulterede i filnavne. Hver fil skulle blive åbnet for at bestemme dens indhold. Windows Search overflødiggør denne opgave, og bør få dig til deres ønskede indhold hurtigere.

    Filtre

    En dejlig mulighed til rådighed i Windows Search er mulighed for at filtrere søgeresultaterne ved hjælp af praktisk drop- down menuer. Klik søgefeltet selv og en liste med filtre vises under den. De er skræddersyet til den type indhold der anvendes af det vindue, du har åbne. Et musikbibliotek vindue give hurtige filtre til at søge musik baseret på genre, sangens længde , album og kunstner kriterier.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres Administrator Hvis adgangskoden er Missi…
    ·Sådan fjernes en knude fra en klynge uden beslutningsd…
    ·Hvad er SnapView OCX 
    ·Sådan slettes en Ubrugte COM Port 
    ·Sådan Find en Lost Startknappen i Microsoft Windows 
    ·Hvordan jeg sætte op og bruge Remote Support 
    ·Sådan oprettes en Recovery Image Med 1-Click 
    ·Sådan at ændre teksten på Windows Start -knappen 
    ·Sådan Pass Windows Genuine Advantage Validation 
    ·Sådan Upload billeder fra dit kamera til din HP Laptop…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Block Computer Access 
    ·Hvilken Command Line Tool bruges til at oprette en delt…
    ·Sådan Elevate Spybot til Administrator 
    ·Hvordan du ændrer Søg Indstillinger på Google Toolba…
    ·Sådan deaktiveres og Skift lokal Bruger Kode 
    ·Sådan geninstalleres Wuauclt 
    ·Sådan Access CMD Fra Start menuen 
    ·Sådan deaktiveres Forældrekontrol i Windows 
    ·Sådan fjernes Administrator Password Prompt 
    ·Sådan fjernes alle kostelever på en afhandling 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com