| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan installeres Windows 7
    Windows 7 er et edb-styresystem frigivet af Microsoft i 2009 som efterfølger til Windows Vista. Windows 7 -styresystemet ofte kommer præinstalleret på nye computere og bærbare computere , da det giver en bedre ydeevne med multi- core processorer og mere kompatibilitet med nye software-programmer. Hvis du er ved at opbygge din egen computer, skal du installere Windows 7 selv. Forskellige udgaver af dette operativsystem er tilgængelige, men metoden til at installere dem er den samme . Instruktioner
    1

    Find din Windows 7 produkt nøgle . Det er almindeligt trykt på en mærkat på computeren tårn på softwarepakke , eller i den bekræftelses e-mail , du har modtaget , hvis du har købt produktet online. Produktet tasten bruges til at aktivere din kopi af Windows og kontrollere, at det er ægte. Uden en gyldig produktnøgle og aktivering , vil du ikke være i stand til at modtage alle tilgængelige opdateringer og produktsupport fra Microsoft.
    2

    Indsæt Windows 7 installation disk i dit dvd-drev og starte din computer . Hvis din computer ikke har et dvd-drev og dine installationsfiler er på et USB-flashdrev , skal du slutte dette drev til en ledig USB -port på computeren .
    3

    Tryk på tasten angivet på computerens opstart skærmen for at indtaste dine BIOS. Det er almindeligt "F1 ", " F2 ", " F10 " eller " Del ", afhængigt af din BIOS chip. Kontakt din bundkort manual , hvis du er i tvivl om hvad de skal trykke , eller du ikke se de oplysninger vises som din computer starter .
    4

    Ændre startrækkefølgen på din computer i BIOS til at placere din dvd drev ( eller Flash-drev ) først . Gem ændringer til din BIOS , og vent derefter, mens computeren genstarter. Tryk på en tast , når meddelelsen "Tryk på en tast for at starte fra CD /DVD" vises på skærmen . Din computer vil automatisk starte fra Windows installations medier og vise en meddelelse om, at "Windows is loading files ".
    5

    Vent på " Installer Windows " skærmen vises, og derefter vælge din sprog, tid og valuta format samt tastatur eller input metode fra drop-down menuer. Klik på knappen "Næste" for at fortsætte , og klik derefter på "Installer nu".
    6

    Læs licensbetingelserne , og klik på afkrydsningsfeltet ud for " Jeg accepterer licensbetingelserne. " Klik på knappen "Næste" for at fortsætte.
    7

    Klik på " Upgrade ", hvis du har en tidligere version af Windows installeret, og ønsker at holde dine filer, indstillinger og programmer. Klik på "Custom ", hvis du ønsker at installere en ren kopi af Windows. Den sidstnævnte mulighed ikke holde dine filer, indstillinger og programmer , så brug med forsigtighed.
    8

    Vælg det drev, hvor du vil installere Windows 7 og klik på " Næste". Windows starter kopiere filer til drevet. Computeren genstarter flere gange under installationen , så du skal ikke blive forskrækket , når dette sker . Når installationen er færdig , vises meddelelsen " Installationsprogrammet forbereder Windows til første brug " vises .
    9

    Indtast et brugernavn og computer navn på "Set Up Windows" skærm, der vises, og klik "Næste". brugernavnet relaterer til din konto , og computerens navn adskiller din computer på netværket .
    10

    Indtast en adgangskode , og skriv derefter adgangskoden igen for at bekræfte det er korrekt. Skriv et adgangskodetip som en påmindelse , hvis du glemmer din adgangskode. Klik på knappen "Næste" .
    11

    Type dit produkt nøgle i feltet og klik på afkrydsningsfeltet ud for "Automatisk aktivere Windows når jeg er online . " Klik "Next" at fortsætte med opsætningen .
    12

    Klik på " Brug anbefalede indstillinger ", når bedt om at vælge , hvordan man håndterer sikkerhed og opdateringer af Windows. Vælg din tidszone fra drop- down menuen og indstille den korrekte dato og tid. Klik på "Næste". Følg guiden beder til at oprette din computernetværk. Du kan vælge mellem et "Home ", " Arbejde" og "Public " netværk , afhængigt af dit netværk placering. Windows anvender de korrekte indstillinger automatisk.
    13

    Vent til Windows for at færdiggøre installationen. Når processen er færdig, "Velkommen "-skærmen vises, og du kan begynde at bruge Windows 7 . Indtast dit brugernavn og adgangskode for at logge ind på din konto. Du kan nu bruge installations diske eller internettet til at installere driverne til hardware og periferiudstyr tilsluttet computeren .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Er det en virus, hvis Efter mine Windows titel skærmen…
    ·Sådan forhindrer brugere i at installere programmer 
    ·Sådan fjernes en startknap Away From Task Bar 
    ·Mini PE baserede værktøjer 
    ·Sådan Udfør en kommando på en Remote PC 
    ·Windows Standser ved opstart 
    ·Hvordan man arbejder på en computer med en lys baggrun…
    ·Hvilke indstillinger kan jeg Fix at få mere virtuel hu…
    ·Sådan Vedhæft en markise 
    ·Hvordan man laver en side Rul ved hjælp af pilene 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan ser jeg en Zone 2 DVD i en Zone 1 Player 
    ·Tips om Organisering af filer i Mine Dokumenter 
    ·Sådan justeres Energy Management i Windows XP 
    ·Print Screen Instruktioner 
    ·Sådan Find en Windows 2000 Product Key fra en cd 
    ·Sådan fjernes BadgeHelp Programs 
    ·Sådan Send musik fra min Mac til min Blackberry 
    ·Sådan søger Hard Drive af filstørrelse 
    ·Sådan justeres Værktøjslinjer 
    ·Sådan flytter en TMP på Linux 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com