| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    64 - bit Vs . 32 -bit Bærbare
    Med prisen af computerhardware faldende konstant er edb -systemer, der er i stand til at bruge 64-bit styresystemer og software bliver mere overkommelige . For forbrugeren markedet , er computere (især bærbare ), der bruger et 32- bit operativsystem mere fremherskende . Dog kan købe en bærbar computer er i stand til at bruge en 64 -bit operativsystem give mening for nogle forbrugere . Den 64 -bit Laptop

    64- bit computer -system er designet til at være et effektivt redskab , adgang til mere hukommelse end 32-bit computersystemer. Derfor kan en 64- bit computer -system køre flere programmer på samme tid , end en 32-bit computer system.

    I tilfælde af en bærbar computer, en 64- bit computer -system giver mulighed for flere opgaver, der skal gøres på én gang end en 32 - bit laptop , og giver mulighed for opgaver at være færdig hurtigere . Tiden er ofte en faktor med bærbare computere , på grund af problemer såsom batteriets kapacitet eller tilslutningsafgift internetforbindelser.
    32-bit Laptop

    32- bit computer -system har eksisteret siden Windows 95 blev frigivet . Således er der flere operativsystemer og enheder , der er kompatible med 32- bit-systemer. De fleste software, der er blevet skrevet siden 1995 også kommer i en 32 -bit version .

    Computere, der bruger 32-bit styresystemer og software er også billigere end deres 64-bit modstykker. Hvis prisen er en faktor , kan en 32- bit system være det bedste valg.
    Når en 64- bit Laptop kan ikke arbejde for dig

    Fordi 64-bit -computere har kun været på markedet i kort tid, mange ting, der er tilgængelige for 32- bit-systemer er ikke for 64- bit-systemer endnu.

    for eksempel er det ikke alle computerudstyr (f.eks som scannere, printere og lagerenheder) har enhedsdrivere der er kompatible med en 64- bit system. Især giver 64- bit version af Windows Vista ikke genkende drivere, der ikke er skrevet specielt til 64-bit -systemer.

    Fordi 64-bit computer-systemer er stadig forholdsvis nyt, er der meget få 64-bit software-applikationer til rådighed for forbrugerne. Og vil mens 64-bit version af Windows Vista vil køre nogle 32-bit programmer , ikke alle de 32-bit software skrevet til Windows-kompatible computere arbejde med 64- bit versionen af ​​Windows Vista.
    < br >
    Når en 32-bit Laptop kan ikke være rigtigt for dig
    p Hvis du har en masse programmer , der skal køre på en gang (for eksempel flere regneark, Internet browser vinduer og /eller tekstbehandlingsprogrammer ) , kan en 32- bit system ikke være robust nok til at håndtere dine behov.

    64- bit computer -system kan også bruge mere computerens hukommelse og på en bedre måde end en 32 - bit computer -system. Hvis du har mere end fire gigabyte RAM installeret ( eller de programmer, du kører kræver, at meget eller mere ), vil en 64- bit computer sandsynligvis være mere nyttige for dig.
    Hvilken Laptop er rigtige for du ?

    64-bit computer vil være mere robust og i stand til at håndtere flere opgaver på én gang. Imidlertid ville en 32- bit computer være et godt valg, hvis omkostningerne er en bekymring , eller hvis du ønsker at have flere forskellige i den software, du kan købe. I sidste ende vil din situation afgøre, hvilken laptop til at vælge.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjerner Bad Sektorer 
    ·Hvordan at slippe af Programmer i Start-menuen 
    ·Sådan fjernes Windows-ægthedsvalidering Bemærkninger…
    ·Sådan Fix Heat Sink fejl 
    ·Sådan fjernes Junk Files 
    ·Hvordan laver Myself administratoren af ​​min laptop 
    ·Sådan Søg efter filer og mapper i Windows 7 
    ·Sådan nulstilles en Database til Windows Media Player 
    ·Sådan konfigureres DHCP på en PC 
    ·Sådan aktiveres trådløs Internet Service 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan til at overføre billeder fra computer til en S…
    ·Sådan ændres Router Password i Vista 
    ·Sådan installeres XP på en SC420 
    ·Sådan Abort XP Installation 
    ·Sådan trådløs adgang en Desktop 
    ·Sikkerhed programmer for en iMac 
    ·Sådan Genstart Isass.EXE 
    ·Sådan skifte mellem fuld - skærm og vindue tilstand i…
    ·Sådan aktiveres Java i Firefox Med Ubuntu 
    ·Sådan bruges en Voice password i Mac OS 9 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com