| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Fix Setupx.dll
    Windows bruger Dynamic Link Library fil Setupx.dll at hente vejledning i installation og opsætning af diverse Windows - kompatibel software. Hvis du har et problem med denne fil , vil du typisk se en fejlmeddelelse lige efter boot-up eller mens du prøver at installere ny software , og fejlmeddelelsen vil henvise til Setupx.dll . I tilfælde som disse , er Setupx.dll normalt mangler, beskadiget eller forældet. For at rette problemet , så prøv at opdatere Setupx.dll og derefter gendanne den, hvis der stadig er et problem. Hvis det ikke virker, så prøv at erstatte det manuelt. Instruktioner
    Opdatering Setupx.dll
    1

    Klik på "Start " knappen i nederste venstre hjørne af Windows. Kig i " Alle programmer " mappen , og klik derefter på "Windows Update" ikonet. Microsoft Internet Explorer vil åbne og indlæse Windows Update siden.
    2

    Klik på " Hurtig installation". Windows vil straks begynde at lede efter tilgængelige opdateringer , som kan tage et stykke tid. Hvis Windows opdager eventuelle ikke-installerede service packs eller andre vigtige opdateringer , klik på " Installer opdateringer ", når du bliver spurgt. Installationen begynder automatisk , men det kan tage et stykke tid.
    3

    Genstart computeren, hvis og når du bliver bedt om at gøre det ved Windows ved afslutningen af ​​installationsprocessen. Hvis Windows installeret nogen service packs eller opdateringer , der påvirker Windows-systemfiler , kan det have opdateret Setupx.dll .
    4

    Se om dine problemer relateret til Setupx.dll stadig forekomme. Hvis de gør , skal du fortsætte til næste afsnit for at genoprette en tidligere fungerende version af filen.
    Gendannelse af Setupx.dll
    5

    Klik på " Start" knappen i nederste venstre hjørne . Kig i "Alle programmer " og derefter på "Tilbehør" og til sidst i " System Tools ". Klik på " Systemgendannelse ".
    6

    Sørg boblen ved siden af ​​" Gendan min computer til et tidligere tidspunkt " er valgt, og klik derefter på knappen "Næste" .
    7 < p> Vælg et gendannelsespunkt fra kalenderen ved at klikke på det. Kun de dristige datoer repræsenterer gyldige gendannelsespunkter . Du kan vælge en fra så langt tilbage som du vil, men du skal vælge et gendannelsespunkt , der er ældre de problemer du har med Setupx.dll . Klik på knappen "Næste" efter at have klikket et gendannelsespunkt.
    8

    læse over din valgte gendanne oplysninger på bekræftelsesskærmen , og klik derefter på "Næste" eller " Afslut ". Din computer vil genskabe sig selv og derefter genstart, som vil tage et par minutter.
    9

    Klik på " OK" knappen på bekræftelsen dialogboks, der vises efter genstart . Kontroller at se , om du stadig har problemer relateret til Setupx.dll . Hvis du er, din bedste tilbageværende mulighed er at erstatte filen manuelt, hvilket er forklaret i næste afsnit .
    Udskiftning Setupx.dll
    10

    Åbn din web browser ansøgning . Find linket i afsnittet Ressourcer , der omdirigerer til en download placering for en fungerende version af Setupx.dll . Hvis du foretrækker at downloade denne fil fra et andet sted , søge efter filnavnet ved hjælp af din valgte søgemaskine . Der er flere steder , der tilbyder udskiftning versioner af. Dll- filer, der er forholdsvis almindelige.
    11

    Download filen og åbne den . Det vil åbne i ansøgningen , der er udpeget til at håndtere. Zip-filer . Unzip eller udpakke Setupx.dll filen til din computers skrivebord .
    12

    Højreklik på "Start" knappen og vælg " Explore". I venstre panel i Windows Explorer til at navigere til systemet mappe til din version af Windows. Dette er "C: \\ Windows \\ System32 " i 32- bit XP og Vista, "C: \\ Windows \\ SysWOW64 " i 64- bit XP og Vista, "C: \\ WINNT \\ System32 " i NT og 2000 , og "C : \\ Windows \\ System " i 95 , 98 og ME . Når du finder denne mappe, venstre-klik det én gang.
    13

    Træk og slip Setupx.dll fil fra dit skrivebord i systemet mappe, du åbnede i det foregående trin. Hvis den oprindelige fil er til stede, men beskadiget, vil du se en meddelelse om, at en fil med dette navn findes allerede. Klik på "Ja" knappen for at erstatte den gamle fil med den nye.
    14

    Genstart Windows. Windows vil automatisk registrere den nye . Dll fil, når det belastninger , som bør rette eventuelle tilbageværende problemer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan testes en ReadyBoost hastighed stigning 
    ·Sådan Wire et Cat5 -kabel til en telefon Junction 
    ·Hvordan bruger din pc som en DVR 
    ·Sådan fjernes Windows Media Center Fra Windows 7 
    ·Sådan aktiveres Printer Spooler service 
    ·Sådan gendannes en Dell Vostro 200 Computer 
    ·Hvordan at slippe af Om Blank side 
    ·Sådan Load Win98 
    ·Sådan Slet Crash Logs i Yahoo! 
    ·Hvordan kan jeg dele en mappe i Windows 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Stop Nogen få adgang til din gæstekonto på di…
    ·Sådan bruges FlepStudio begivenheder Scroller 
    ·Sådan opgraderer Windows Vista Business til Ultimate 
    ·Sådan Konverter MDF til ISO i Ubuntu 
    ·Window Grille Styles 
    ·Hvordan laver Printmaster Arbejde Med Vista 
    ·MOV til MP4 til en MAC OS 
    ·Sådan Find ud af hvad kører i baggrunden på din comp…
    ·Sådan Stop en Trend Micro Scan 
    ·Hvad er en WGA Bakke 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com