| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan du installerer mere end én Egress Vindue i en kælder
    Basement egress vinduer giver en række fordele , herunder øget naturligt lys, frisk luft cirkulation og flygte adgang i tilfælde af en nødsituation. Installation af flere egress vinduer i bank dannelse kan formere det naturlige lys og hurtigt ændre sig og åbne op for følelsen af ​​en kælder. Med den omfattende udgravning kræves i at placere kælder egress vinduer , samt den tunge beton skæring dette er et job bedst udført af en professionel eller i det mindste en erfaren par DIYers . Ting du har brug
    Skovle eller graveudstyr
    behandlet træ til ru indramning
    Afdækningstape , niveau, hammer, søm
    Isoleringsskum og glasfiber isolering
    vinduespartier (så mange som ønsket ) Salg Header bjælker eller ståldrager oplevede behov
    cirkulære med 14-tommer diamantbelagt klinge
    Udvendige og indvendige trim materialer
    Vis Flere Instruktioner
    Vælg placering og Windows < br >
    1

    Vælg en placering fri for komplicerende faktorer, såsom forsyningsselskaber rør , VVS linjer , målere og lignende, eller plan for deres flytning . Markér den ru placering af vinduerne langs den udvendige højde med spray markør eller snor og markere spejlet placering på den indvendige fundament væggen med malertape . Når du har en ru placering og målinger i hånden , køb vinduer i den ønskede størrelse , stil og operationel design. Hvis størrelsen , antallet og proximale placering af vinduer vil kompromittere den strukturelle integritet af fundamentet væggen, en ny header stråle i enten stål eller manipuleret tømmer kan kræves, og skal købes og leveres til byggepladsen på dette punkt . Når vinduet er valg , kan en endelig måling bestemmes for de uslebne vinduesåbninger skal skæres. Brug producentens specificerede åbning målinger plus bredden af den ru indramning. Markér disse sidste cut dimensioner på den indvendige fundament som et snit vejledning og brug på det ydre til at bestemme udgravning krav.
    2

    Start udgravning på den udvendige højde. Du vil gerne grave ud af et vindue godt , der overstiger bredden af vinduerne med minimum 4 meter på hver side , overstiger dybden af vinduerne med mindst 3 meter og skråninger ud væk fra vinduerne med mindst 7 meter . Dette kan gøres med en mekanisk gravemaskine , så længe du er sikker på at der ikke er nedgravede linjer i nærheden. Hvis du er usikker på , hvad der er begravet under , skovle er den sikreste satsning.
    3

    Telt og tape off indvendige arbejde plads til at indeholde resterne felt og forhindre betonstøv strømme ind huset. Efter malertape diagram , de indvendige nedskæringer for hvert vindue eller banken af vinduer begynde. Når de indvendige nedskæringer er lavet , gør de udvendige snit langs de tidligere fastsatte markeringer . Hvis det er nødvendigt , skal du placere midlertidige støtte bjælker og installere ny permanent header stråle /sek. Fjern konkrete vragdele og klare område.
    4

    Byg ud uslebne frames for hvert vindue fra behandlet træ, der sikrer, at de er i lod og niveau og sikker til fundamentet med murværk skruer. Placer vinduespartier i de uslebne åbninger og fastgør flangen til den ru ramme med søm eller på anden måde i overensstemmelse med vinduet producentens specifikationer. Bekræft igen lod , niveau og den glatte åbning og lukning af vinduet.
    5.

    Spray isoleringsskum i alle sprækker mellem den ru ramme og vindue og mellem ru ramme og fundament og brug glasfiber isolering for større åbninger . Følg denne proces fra både udvendige og indvendige engagementer.
    6

    Patch den udvendige trim i tråd med de oprindelige materialer , det være sig sidespor, stuk, mursten eller helvedesild. Patch indvendige gips eller væg bord derefter klippe og passe interiør træ trim arbejde for at afslutte vinduer

    .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at finde ud hvis jeg har Windows 7 32 -bit elle…
    ·Forberedelse til at installere Holder popping op 
    ·Sådan Turn Off the Baggrund om Windows 7 
    ·Sådan slettes filer med Recursion i Windows 
    ·Sådan tilføjes kommandoer til AUTOEXEC.BAT 
    ·Hvad er Microsoft Patch KB 890830 
    ·Sådan tilføjes Brugerdefineret Metadata til en fil 
    ·Sådan Fix en POP3 -server 
    ·Sådan Erstat ntoskrnl.exe 
    ·Løb exe-filer med parametre 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan benytter eurosymbolet på en Dell Keyboard 
    ·Sådan ansøger en Group Policy for lokale brugere at l…
    ·Hvordan man laver en Boot Disk med Format 
    ·Sådan Konverter FLV til MP3 i Ubuntu 
    ·Sådan testes en brugt computer 
    ·Installationen af ​​Wood Blinds 
    ·Sådan tilføjes en Quickstart Ikon i XP 
    ·Mac File Foreninger 
    ·Kan jeg opgradere fra XP til 7 
    ·Opgrader Vs. en ren installation til Windows 7 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com