Endelig på Netflix – men konsekvenserne kan blive alvorlige

netflix-ny-web.jpg

I aftes tog det mig under 30 sekunder, så var jeg i gang med Netflix og femte sæson af Breaking Bad.

Første afsnit indledes med, at seriens hovedperson, Walther White, på toilettet til en fastfood-restaurant med en kuvert fyldt med dollar-sedler betaler en våbenhandler for et maskingevær, der befinder sig i bagagerummet på en bil på restaurantens parkeringsplads.

Scenen står stadig klar for mig, for jeg har ventet og ventet på at komme i gang med sidste sæson af Breaking Bad, som af forskellige årsager har været uden for min rækkevide.

Alt for dyrt og besværligt
Primært er dvd’en stadig (for) dyr, og i det lille hjem har vi fravalgt både TV 2 og kabel-fjernsyn, da vi mener, at vi i forvejen bliver blokket nok af licens-lars og hans helt urimelige og middelalderlige kop-skat og i øvrigt ikke gider se gammeldags flow-fjernsyn.

Ingen skal da bestemme, hvor eller hvornår vi skal bruge hvilke medier, når vi på andre platforme selv kan styre alt.

Femte sæson af Breaking Bad koster på dvd omkring 250 kroner. Netflix koster 79 kroner om måneden flat rate for al indhold og fri adgang til at se film døgnet rundt. You do the math.

Familiens yngste medlem er allerede ellevild over udsigten til alle de attraktive tegnefilm, der nu venter i Netflix-skatkammeret, og som hun ellers skulle have overtalt familiens mere pengestærke medlemmer til at investere i – endda én ad gangen.

Så alt er godt.

Jeg har faktisk gået og grinet lidt af mig selv, for jeg troede, at jeg var den allersidste person i hele verden, der omsider kom rundt til Netflix, som alle jo allerede forlængst har taget til sig.

Men sådan er det ikke, viser det sig. Jeg er ikke engang den sidste på Computerworlds ellers ganske teknologi-begejstrede redaktion, der melder mig til.

Det skal nu nok komme. Efter blot et års tid på det danske marked har Netflix nemlig allerede jordet masser af de danske konkurrenter, og intet tyder på, at den udvikling er ved at stoppe.

Det kan du læse mere om her: Så populær er Netflix: Tæsker konkurrenter og danske tv-kanaler.

Fortsættes …

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>