| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
    Sådan foretages fejlfinding af skærmen på en HP Pavilion DV1000 bærbar
    HP Pavilion DV1000 laptop skærm kan lide af batteri -relaterede spørgsmål , baggrundslys problemer eller en afbrudt LCD -kabel . Alle disse kan lukke skærmens normal drift. Brug noget mere end et par skruetrækkere , kan du reparere alle disse problemer på din DV1000 s monitor i dit hjem eller på kontoret, uden høring af et potentielt dyre professionel. Ting du skal
    Phillips skruetrækker
    skruetrækker
    Vis Flere Instruktioner
    1

    sikre, at din HP Pavilion DV1000 laptop batteri er i orden . Batterier på bærbare computere forværres over tid, og jeres skal muligvis udskiftes. Sluk HP-computer , skal du koble netledningen fra bagsiden af ​​enheden . Vend Pavilion for at få adgang til batteriet.
    2

    Kig langs toppen af HP Pavilion DV1000 laptop underside til omridset af sorte vandrette batteri. Direkte under dette og lidt til venstre for midten , vil være en enkelt, glidende udløserknap til batteriet. Skub denne knap til højre for at poppe ud af batteriet til udskiftning, og skub derefter den nye HP Pavilion DV1000 batteriet ind, indtil det klikker på plads.
    3

    Sluk HP laptop tilbage over og åbne den op, så skærmen vender dig. Hvis skærmen stadig ikke operationelt og ser sort ud, kan du have baggrundslys fiasko. Power ned HP bærbare computer og fjerne batteriet .
    4

    Kig langs kanten af skærmen for skruelåg . Disse plastic hætter er cirkulær i form , og der vil være fire på toppen af ​​ringen, og en på hver af de nederste hjørner - for i alt seks caps. Fjern disse ved hjælp kanten af ​​en flad skruetrækker som et kile værktøj.
    5.

    Fjern skruerne under HP Pavilion DV1000 bærbare skruelåg ved hjælp af en stjerneskruetrækker .
    6

    Brug dine fingre til at skabe adskillelse mellem skærmkant og skærmlåget og lirke væk ringen , indtil du har det helt fjernet.
    7

    Kig på bunden af ​​HP Pavilion DV1000 bærbare overvåge nu, at ringen er væk. Du vil se den vandrette inverter board her. Sørg for, at de to kabler på hver side af inverter board er forbundet i stikkene . Hvis de ikke er , løft op på siden af ​​hver forbindelse , skub kablerne i igen, og tryk ned på stikkene for at nulstille dem på plads. Dette vil genoprette baggrundsbelysningen på HP Pavilion DV1000 laptop.
    8

    Fjern inverteren bord, hvis frekvensomformeren kablet fix ikke virker . Der er én synlig skruen, der holder inverteren bord på plads. Fjern dette ved hjælp af dit Philips - skruetrækker , og derefter indstille inverter board til side.
    9

    Fjern skruerne skærmhængslerne på plads. Der er én skærm hængsel på hver side af bunden af skærmen , og hver hængsel har to skruer, der holder den ned. Fjern disse skruer ved hjælp af Phillips skruetrækker .
    10

    Træk nu løs HP Pavilion skærmen væk fra bagsiden, på monitoren. På bagsiden af skærmen vil du se en bred , flad grå LCD kabel, der skal holdes på plads på et stik med et stykke klar klæber. Hvis det er løst fra dette stik , sæt det i igen
    11

    Sæt skærmen på HP Pavilion DV1000 laptop tilbage på plads , skal du udskifte display hængsel skruer, og skub inverter bestyrelsen og dens skrue tilbage på plads.
    12

    Nulstil HP Pavilion DV1000 laptop bezel og sætte alle seks skruer tilbage på plads. Udskift batteriet. Skærmen skulle nu være i drift.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Problemløsning Sound til en Dell bærbar 
    ·Hardware fejlfinding for en Toshiba bærbar 
    ·Fejlfinding en bærbar Uden en Operating System 
    ·Sådan foretages fejlfinding Laptop Problemer 
    ·Fejlfinding en Blue Screen på en Gateway Laptop 
    ·Sådan foretages fejlfinding Strømproblemer Med Vaio L…
    ·Sådan foretages fejlfinding af skærmen på en HP Pavi…
    ·Sådan foretages fejlfinding Interne Laptop kameraer 
    ·Fejlfinding en Laptop Batteri 
    ·Sådan foretages fejlfinding eksterne skærm på en XP …
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes en Tilfældigvis slettede papirkurven 
    ·Hvordan kan jeg Smør My Flight SIM Yoke 
    ·Sådan Fix en løs skærm på en Gateway Laptop 
    ·Fejlfinding en bærbar Fingerpad det ikke virker 
    ·Sådan Fjern harddisken Password på en Latitude D600 
    ·Sådan gendanne slettede Sendte Mail 
    ·Sådan geninstalleres NTLDR 
    ·Sådan Block Rc10.Overture.com 
    ·Sådan gendannes en trådløs nøgle fra en inaktiv Par…
    ·Omdirigering af søgeresultaterne, når du klikker 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com