| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
    Sådan foretages fejlfinding HP Pavilion dv4 Laptop
    HP Pavilion dv4 laptop er en underholdnings bærbar computer, der bruger Windows 7 operativsystem. Almindelige problemer med HP Pavilion dv4 laptop omfatter nyligt installerede programmer på den bærbare computer , der kører i baggrunden og bremse maskinen ned , fejl , når de forsøger at opdatere eller installere HP Hjælp og support -program , og en "Boot Device Not Found " vises efter den bærbare computer begynder at starte op. Instruktioner
    program, der kører i baggrunden
    1

    Klik på Start- ikonet i nederste venstre hjørne af Windows 7 hjem skærm derefter skrive " msconfig " i "Søg "-boksen og trykke på " Enter ".
    2

    Klik på" Start "-fanen . Skriv en liste over alle de elementer , der i øjeblikket kontrolleres at have det som en reference
    3

    Klik på fanen "Generelt" , . Klik derefter på " Valgfri start ". Klik på boksen til venstre for " Load startelementer " indtil der ikke længere er et flueben . Windows 7 vil kun starte op med programmer, der er nødvendige for den bærbare computer til at starte . Klik på "Anvend " og derefter klikke på "OK " for at genstarte computeren.
    Fejl Med HP Hjælp og support
    4

    Klik på Start- ikonet og derefter skrive " regedit " ind den " Søg "-boksen. Klik på " regedit" i "Søg Results "-boksen.
    5.

    Klik og fremhæv " Computer " i venstre side af vinduet Registreringseditor . Klik på "File " og derefter "Export . " Type " Registry backup" , og klik på "Gem " for at gemme en sikkerhedskopi af din registreringsdatabasen fil til mappen Dokumenter , hvis du fjerne en vigtig fil på ulykken.
    6

    klik ekspansion pile næste til mapperne i venstre side af vinduet Registreringseditor til at navigere til følgende placering i registreringsdatabasen: . HKEY_LOCAL_MACHINE /SOFTWARE /Microsoft /Windows /CurrentVersion /RunOnce Højreklik på " HPHelpUpdater " og klik på " Slet". Klik på " Yes" . at bekræfte nøglen sletning
    7

    Klik på ekspansion pilene for at navigere til følgende placering i registreringsdatabasen : . HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Assistance/Client/1.0/Namespaces/OEM Højreklik på " OEMsessionStateStr " og klik på " Slet". klik på " Yes " for at bekræfte nøglen sletningen.
    8

    Genstart HP Pavilion dv4 .
    Boot Device Not Found
    < br . > 9

    Tænd den bærbare computer Tryk på " Esc "-tasten gentagne gange, mens den bærbare pc starter op for at blive omdirigeret til startmenuen Tryk på " F10 ", når du ankommer til startmenuen , . derefter trykke på " F9 " for at nulstille den bærbare BIOS-indstillingerne. Tryk på " Enter " for at bekræfte BIOS reset og genstart computeren.
    10

    Tryk på " Esc "-tasten gentagne gange, mens den bærbare pc starter op for at blive omdirigeret til startmenuen . Tryk på " F2" for at få adgang til systemet diagnostik. Fremhæv " Hard Disk test" ved hjælp af piletasterne på tastaturet og derefter trykke på " Enter". Denne test vil reparere fejl med harddisken . Lad den bærbare computer til at starte op efter testen er færdig .
    11

    Klik på " Start", " Alle programmer ", " Recovery Manager " og derefter " Recovery Manager " igen. Klik på " System Recovery ". den bærbare computer genstarter og starte op til HP Recovery Manager . Klik på "System Recovery " igen og derefter klikke på "Næste". Klik på "Nej " og derefter klikke på "Næste ", hvis du bliver bedt om at bruge Microsoft Systemgendannelse . Vælg, om at sikkerhedskopiere dine personlige filer og klik derefter på "Næste". Klik på "Næste " igen for at starte gendannelsesprocessen . den bærbare computer genstarter og starte op i Windows 7 setup skærmen, når opsvinget er færdig.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Laptop Hinge Problemer 
    ·Problemer networking en HP D110a printer med en bærbar…
    ·Laptop til Projektor Problemer 
    ·Sådan foretages fejlfinding YouCam for en HP bærbar 
    ·HP Laptop Power Cord Fejlfinding 
    ·Laptop trådløse forbindelse 
    ·Laptop Power Adapter problemer 
    ·Problemer med en Velocity Micro L80X Ultra Laptop 
    ·Sådan foretages fejlfinding Dell Bærbare 
    ·Sådan foretages fejlfinding en HP DV4000 bærbar Når …
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan du manuelt afinstallere Internet Antivirus Pro 
    ·Sådan geninstalleres Usbvideo.Sys 
    ·Hvordan man laver en bootdisk til din PC 
    ·Hvordan at slippe af Svchost.exe i Vista 
    ·Sådan foretages fejlfinding My Apple iBook G3 Laptop 
    ·Hvordan Magneter Affect Computere 
    ·Sådan finder mit system drivere 
    ·Sådan Work Around en Omega USB sikkerhedsnøgle 
    ·Sådan Detect Computer Fraud 
    ·Sådan fjernes FileZilla 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com