| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Vedligeholdelsesfasen i Softwaren Life Cycle
    I softwaren livscyklus , er vedligeholdelsesfasen den sidste fase af cyklussen. Efter software passerer projekteringsfasen og gennemføres, vedligeholdelsesfasen af softwaren livscyklus begynder. Forståelse af de karakteristika vedligeholdelsesfasen af softwaren livscyklus giver enkeltpersoner til opgave at analysere resultaterne af softwaren efter indsættelsen korrekt løse problemer , der opstår. Karakteristik af vedligeholdelsesfasen
    Binary display .

    Når software er oppe og køre , er det ofte kræver løbende vedligeholdelse. Generelt forbliver software operationelt i en længere periode efter indledende gennemførelse og kræver regelmæssig vedligeholdelse for at sikre, at softwaren fungerer kontinuerligt på top ydeevne . I vedligeholdelsesfasen af softwaren livscyklus , regelmæssigt software programmører udstede programrettelser til at løse ændringer i behovene i en organisation , at rette spørgsmål vedrørende fejl i softwaren eller til at løse eventuelle sikkerhedsproblemer. Gennem vedligeholdelsesfasen , designere behandle spørgsmål , der opdages at forhindre enhver hindring for den forventede ydeevne af softwaren eller tilføje øget funktionalitet til softwaren .
    Ansvaret for Performing Software Vedligeholdelse
    < br >

    software vedligeholdelsesopgaver udføres typisk af designerne af softwaren til at behandle spørgsmål opdages efter indsættelsen af ​​softwareprogrammet. Som softwareudviklere løse de problemer der findes i softwareprogrammer , falder det til operatørerne at installere de frigivne patches. De fleste kommercielt tilgængelige programmer er jævnligt opdateres ved hjælp af downloads til rådighed via udviklerens online support site. Systemoperatørerne hente opdateringer , som de er frigivet og installere disse til at sikre fortsat opfyldelse af software i overensstemmelse med det oprindelige design parametre.
    Vedligeholdelse Phase Length

    vedligeholdelsesfasen holder den længste af alle faser af software livscyklus . Den primære grund til, at vedligeholdelsesfasen sidste længste er livet af softwaren. De fleste softwareprogrammer forblive i drift , indtil de bliver forældede på grund af ændringer i en brugers behov, eller indtil udgifter til vedligeholdelse af softwaren bliver uoverkommelige for fremtidig brug af softwaren. Mange designere frigive nydesignede udskiftning softwareprogrammer , mens tidligere versioner af deres software fortsætter med at gennemgå vedligeholdelse. Dette kan ses med Microsofts indførelse af Office 2010 -softwarepakken eller indførelse af Windows 7 operativsystem. Selv om den nyeste version af disse programmer er kommercielt tilgængelige til computerbrugere, at virksomheden fortsætter med at opretholde de tidligere versioner af softwaren og gøre patches tilgængelige via Windows Update -tjenester for et bestemt beløb af tid .
    Microsoft software vedligeholdelsesfasen Eksempler

    Microsoft giver løbende vedligeholdelse af eksisterende software-programmer gennem hele livet af softwaren via Windows Update hjemmeside. Selvom støtten til nogle produkter gradvist udfaset, vedligeholdelsesfasen for Microsoft-software dækker typisk en spændvidde på flere år. I tilfælde af Microsoft Office 2007, er opdateringer til softwaren frigivet i service packs. Støtte til hver frigivet service pack fortsætter i op til 24 måneder efter service pack er udgivelse.
    Vedligeholdelse Phase Konklusion

    Som software bliver omkostnings-prohibitivt at vedligeholde og nærmer enden af ​​software livscyklus , software designere begynde processen med at udvikle ny software til at erstatte den eksisterende software . I mange tilfælde kan softwareudvikling livscyklus for programmer overlapper hinanden . En softwareudvikler kan begynde den indledende fase af den nye software livscyklus selv før udgivelsen af ​​den aktuelle version af softwaren bliver kommercielt tilgængelige. Som edb-systemer og de behov, slutbrugere af edb-programmer fortsætte med at ændre , softwareudviklere følger en uendelig cyklus af udvikling for deres mest populære produkter.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres Certificate Authority 
    ·Sådan diagnosticere en computer, vil ikke tænde 
    ·Defrag vil ikke åbne 
    ·Sådan installeres en ny version af en Video ActiveX Ob…
    ·Ideer til IT Tech Support Værktøjskasser 
    ·Sådan gendannes en computer 
    ·Sådan at tvinge Group Policy opdateringer i XP 
    ·Sådan installeres Desktop Wallpaper Fjernt 
    ·Hvad er Quicken Installer Problemer med Windows 7 
    ·Sådan fjernes en TDSS Rootkit 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at reparere en Driver Problem i en bærbar 
    ·Sådan gendannes en postkasse fra NTBackup 
    ·Sådan Fix indskrive fejl 
    ·Sådan Tilsidesætte et password på Windows XP , når …
    ·Sådan Gør Plads på Roblox 
    ·Hvad er symptomerne på lavt virtuel hukommelse 
    ·Hvorfor er Fan på min HP Laptop Går Nonstop på Full …
    ·Hvordan ændrer jeg Hvordan Windows Stifinder Starter v…
    ·Sådan Turn Off Pop -Up Balloner i en Display Bar 
    ·Sådan Fix en dårlig CD 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com