| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Dell Dock har fundet en fejl og afsluttes
  Dell Dock er en hurtig adgang software funktion, der kommer installeret på alle Dell-computere . Afhængig af dine indstillinger, kan Dock optræde hvor som helst langs kanten af ​​din computerskærm og kan automatisk skjule sig , når den ikke er i brug. The Dock indeholder ikoner til web , e-mail , MMS og sikkerhed programmer , blandt andre , så du kan bare holder musen over den relevante sted på Dock og klik på denne ikon for at åbne et program. Som enhver anden software program , er Dell Dock ikke immune over for lejlighedsvise fejl, når noget er galt i programmet , kan du få en fejlmeddelelse om , " Dell Dock har fundet en fejl og afsluttes ". Årsager
  < br >

  Fordi " Dell Dock har fundet en fejl og afsluttes " fejl er en software -baseret fejl, indikerer det en af ​​to mulige årsager: korruption inden for et program fil eller konflikt med et andet program. Et forkert installeret opdatering eller virus angreb kan forårsage Dell Dock programfiler bliver beskadiget , disse er de mest sandsynlige årsager til en " fundet en fejl" fejl. Konflikt med andre programmer , er sjældne, fordi Dell Dock er designet til at køre med næsten ethvert program, du installerer på din Dell-computer. Dog kan et problem med et program i den Dock forårsage " fundet en fejl" fejl.
  Fejlfinding

  mest effektivt fejlfinding af " Dell Dock har fundet en problemet og nødt til at lukke "fejl , overveje så mange elementer som muligt. Dell Dock skal automatisk åbne ved opstart. Hvis Dock åbner ved opstart , skal du notere , hvad du gjorde - såsom klik på et bestemt ikon eller åbne et bestemt program - lige før modtagelsen af " fundet en fejl" fejl. Hvis Dell Dock ikke åbnes på alle, så prøv at huske sidste gang det fungerede korrekt og afgøre, om du har installeret nogen programmer eller løb nogen opdateringer siden sidste gang Dell Dock virkede.
  < Br > reparation af Dock
  p Hvis din fejlfinding proces indikerer, at problemet har bopæl inden for Dell Dock , har du tre muligheder for reparation. Først prøve at installere nogen seneste Dell Dock opdateringer, der kan overskrive og fjerne eventuelle eksisterende problemer. Hvis du kører en Dell Dock opdateringen ikke virker, så prøv at afinstallere og geninstallere programmet. Du kan afinstallere Dell Dock gennem " Programmer og funktioner " i computerens kontrolpanel , og du kan geninstallere programmet ved at downloade den på Dell Dock hjemmeside (se Resources).
  Andre Reparationer

  Hvis du bestemme, at et ikon eller-program inden for Dell Dock forårsager " der opstod en fejl og afsluttes ", forsøger at åbne det pågældende program fra en anden placering. For eksempel, hvis du ikke kan åbne din webbrowser via Dell Dock prøv at åbne det via menuen Start . Denne test vil hjælpe dig med at afgøre, om der er et problem med programmet eller et problem med programmets forbindelse til Dock. Hvis programmet åbnes udenfor dock, kan du slette Dock genvej link til dette program , skal du genstarte computeren , og derefter tilføje programikonet tilbage til Dock. Hvis programmet ikke åbnes uden for Dell Dock, kan du afinstallere og geninstallere programmet for at genoprette dens funktionalitet.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Display problemer med 800 x 600 på min Dell Dimension …
  ·Min lydenhed er forårsager en masse CPU-brug 
  ·Hvordan til at opkræve en bærbar batteri 
  ·Sådan får du adgang Recovery på en Lenovo S10 
  ·Sådan Angiv JVM for Eclipse 
  ·Hvorfor min HP Pavilion Laptop Screen Flash Colors Når…
  ·Jeg kan ikke se min Laptop Screen i Daylight 
  ·Sådan fjernes Sikkerhed Guard fra din computer 
  ·Sådan konfigureres My Internet Settings så jeg kan se…
  ·A Computer Sound Device fejlfinder 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Fix Udskrivningsproblemer i registreringsdatabas…
  ·Sådan opdatere dit system drivere fra producentens 
  ·Sådan Fix Frosne Computer skærme 
  ·Sådan gendannes Riched20 DLL 
  ·Sådan får fondskoder for Chill Zone Spil Rocket Mania…
  ·Sådan Block Bearshare 
  ·Computer Notebooks & Laptops Data Recovery Aktivitet 
  ·Hvordan du manuelt fjerner spyware fra Windows XP 
  ·Hvordan til at overføre data fra papir til computeren 
  ·Sådan Beregn dubletter i BizTalk 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com