| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  10 Værste Computer Trojanske heste af All Time
  trojanske heste tillade fjernkørsel computerbrugere til at udføre instruktioner , slette filer , sende e-mails og endda tage kontrol over hele computernetværk. Kampen for at bekæmpe trojanske heste har udviklet sig med indførelsen af ​​10 af de værre lovovertrædere i computer historie . ILOVEYOU

  " ILOVEYOU " virus opstod i Filippinerne og bredte sig hurtigt over hele verden ved at kopiere sig selv flere gange på inficerede computere og spredes ved chat-programmer og e-mail -tjenester. . Den resulterende verdensomspændende infektion koste over 10 milliarder dollar dollars i erstatning
  Klez

  Klez virus markerede en ny æra for computervirus : virus kunne fungere som en simpel virus , et selvkopierende orm eller en trojansk hest til at tage kontrol af edb-systemer . Klez var også i stand til at skjule sin oprindelse og invaliderende anti- virus software til formål at fjerne det.
  Melissa

  En af de første vira til at samle offentlig opmærksomhed blev " Melissa " virus skrevet i 1999 og opkaldt efter en Florida eksotisk danser . Den virus inviterede brugere til at åbne en fil, og når den aktiveres , sendte kopier af sig selv til brugerens top 50 e-mail kontakter .
  Nimda

  Nimba virus af 2001 var designet at deaktivere Internet-servere med en " distribueret denial of service ( DDoS ) angreb, overvælde serverne med millioner af data anmodninger. Nimda begyndte påvirker internettrafik inden for blot 22 minutter dens udgivelse.
  Code Red Virus

  Code Red (og dens efterfølger , Code Red 2 ) inficerede computere ved at udnytte en sårbarhed opdages i Windows NT og Windows 2000-operativsystemer , beslaglæggelse kontrol af computere og lancering "denial of service"-angreb på det Hvide Hus webservere .
  Sircam

  Sircam virus af 2001 var det første bi-flersprogede Internet orm , sende e-mails på engelsk eller spansk og inficere computere via en e-mail vedhæftet fil. Når det er installeret , Sircam sendt tilfældige dokumenter til alle e-mail kontakter og fyldte computerens harddisk med tilfældige data.
  MyDoom

  Mydoom -virus spredes via e-mail og peer -to-peer fildeling netværk og udløste en denial of service angreb på tværs af internettet på 1 Februar 2004 . på et tidspunkt i løbet af infektionen , en i hver 12 e-mails sendt på verdensplan var inficeret med Mydoom .

  Explorer.zip

  fra 1999 Explorer.zip orm inficeret millioner af PC'er via e-mail . Når det er installeret på en computer , er det tilfældigt slettet Excel, Word og PowerPoint-filer . også tilfældigt ændret andre filtyper , hvilket gør de filer ubrugelig , genererer falske fejlmeddelelser for brugeren.
  Storm Worm

  Storm Worm trojanske hest virus af 2006 lokket brugere til at downloade ondsindet software gennem e-mails med emner, der var knyttet til aktuelle begivenheder. Når du har hentet den skadelige software overtog kontrollen med brugernes computere og brugte dem til at sende millioner af spam-mails .
  Sasser og Netsky
  < br >

  Skrevet af en 17 - årig ​​studerende i Tyskland, Sasser og Netsky selvreplikerende orm virus hvert opslag via en sårbarhed i Windows-operativsystemet . ormene scannet internettet til andre computere med sårbarhed , kopieres derefter sig ind i de nyligt inficerede systemer .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan foretages fejlfinding en Mac iBook 
  ·Tweaks at gøre en computer køre hurtigere 
  ·Tegn og symptomer på en computer Går Bad 
  ·Sådan fjernes Fastclick 
  ·Sådan Fix en computer med en blå skærm 
  ·Hvad er computer Handles 
  ·Service Pack 2 Lamme Under installation 
  ·Værktøjer til at opdage problemer på en computer 
  ·Min PS3 fjernbetjening vil ikke arbejde 
  ·Sådan testes en JMS Connection 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Reparation Exe Filassociationer 
  ·Sådan copy & paste Hjælpeprogrammer 
  ·Sådan Konverter WAV-filer til MP3-filer 
  ·Sådan Konverter MP4 til WAV filer 
  ·Hvad er Gest i Msconfig 
  ·Sådan foretages fejlfinding CD Afbrænding 
  ·Hvordan kan man øge Logical Drive Space 
  ·Hvordan laver TVersity så hurtigt som muligt 
  ·Sådan fjerner malware fra Memory 
  ·Hvor Er Acrobat indstillinger Gemt 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com