| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Sådan fjernes Ægte dubletfiler
  Når vi downloade musik , videoer, bøger , etc. på en computer , filerne , over tid, kan blive kopieret. Disse dubletfiler kan tage op en masse diskplads på din computer. Hvis du forsøger at finde dubletter selv, ville det tage lang tid. Der er Duplicate Finder software, der kan finde og fjerne dubletter for dig. Instruktioner
  Duplicate Finder
  1

  Hent Duplicate Finder (se Resources). Følg vejledningen på skærmen for at installere filen på din computer. Hold " Launch Duplicate Finder" markeret, og klik på "Finish ".
  2

  Klik "Køb nu" hvis du ønsker at købe programmet eller " Prøv det ", hvis du ønsker at bruge retssagen. Forsøget vil gøre det samme , som hvis du købte det, men det vil vare for kun 30 dage. Klik på "OK " for at lukke tip dialogboksen .
  3

  Klik på den blå knap under " Export " øverst i vinduet. Denne knap tilføjer søgesti . A " Browse for Folder " dialogboksen åbnes. Klik på " Lokal disk (C :) ", hvis du ønsker at søge på hele computeren. Hvis du kun ønsker at søge en bestemt mappe , skal du navigere til det og enkelt klik på mappen for at vælge det. Klik på " OK ", og vinduet lukkes. Klik på " OK" igen for at bekræfte valget.
  4

  Klik på " Scan " knappen i øverste venstre hjørne af vinduet , og det vil begynde at scanne din computer for dubletfiler . Afhængigt af hvad søgekriterier , du vælger, denne proces tager et par minutter at fuldføre. Der er en statuslinje nederst i vinduet. Når det er færdigt, vil det opføre duplikerede filer på din computer.
  5.

  Gennemse filer, og sørg for du ønsker at fjerne dem alle. Klik på " Mark " knappen i toppen af vinduet og vælg " Marker alle dubletter . " Du kan fjerne markeringen i feltet ud for filer, du ikke ønsker at slette. Klik på "Slet" knappen, når du er færdig med dit valg. Programmet vil slette duplikerede filer . Når den er færdig, vil du blive sendt tilbage til hovedskærmen.
  Easy Duplicate Finder
  6

  Hent Easy Duplicate Finder ( se Resources ). Følg vejledningen på skærmen for at installere programmet på din computer. Check " Launch Duplicate Finder " afkrydsningsfelt og klik på " Finish ". Klik på " Denne computer" mappe i venstre side og derefter " Lokal disk (C :) . " Hvis du kun ønsker at fjerne dubletter fra en mappe , single -klik på mappen for at vælge det. Klik på "Tilføj" knappen, når du er færdig med dit valg.
  7.

  Klik på "Start " knappen i midten af ​​siden , og nem Duplicate Finder vil skanne din computer for dubletfiler . Denne proces vil tage et par minutter. Der er en statuslinje nederst i vinduet.
  8

  Klik på " Vælg automatisk " knappen nederst i vinduet for at vælge alle dubletter. Klik på de enkelte filer ved at klikke på afkrydsningsfeltet ud for hver fil , du vil slette , hvis du ikke vil slette alle filer . Når du er færdig med at vælge de filer , skal du klikke på knappen "Slet" nederst til højre på siden . Når den er færdig, vil du blive sendt tilbage til hovedskærmen.
  Duplicate Cleaner
  9

  Hent Dupliker Cleaner (se Resources ). Følg vejledningen på skærmen for at installere program på din computer. Check " Run Dupliker Cleaner " afkrydsningsfelt og derefter klikke på " Finish".
  10

  Klik på "OK " i " Om Duplicate Cleaner " dialogboksen . Under søgning Paths i venstre side af vinduet , skal du vælge den mappe, du vil scanne efter dubletfiler . Hvis du ønsker at scanne hele din computer , single- click " C: \\ " og klik på den blå pil i midten af skærmen. Hvis du kun ønsker at scanne en mappe , et enkelt klik på den mappe på listen. Klik på " Go "-knappen i nederste venstre side af skærmen, og scanningen vil begynde. Scanningen vil tage et par minutter at fuldføre. En statuslinje åbner i midten af ​​skærmen.
  11

  Klik på " Selection Assistant " knappen nederst i vinduet, når scanningen er færdig . Foretag dine valg af de filer , du ønsker at slette, og klik på "Go" knappen nederst i vinduet. Dubletterne filer vil blive fjernet, og du vil blive returneret til hovedskærmen , når den er færdig.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Problemer med videoer på Windows 7 
  ·Hvordan man laver en Recovery Disk til en Acer Netbook …
  ·Sådan genkender Tracking Software på en pc 
  ·Sådan Heal Scars i Fable 2 
  ·Hvordan får jeg min Toshiba at starte fra en USB 
  ·Sådan Fix en dobbelt klikker Mouse 
  ·Sådan Find en Word Product Key i registreringsdatabase…
  ·Sådan foretages fejlfinding af en frossen computer 
  ·Hvordan du optager fra My Computer Kamera 
  ·Sådan Defragmenter MFT 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Roter Props i CSS 
  ·Sådan Fix en hvid skærm på en 7520 Aspire Laptop 
  ·Hvorfor har min Modem Growl 
  ·PST Reparation & Recovery 
  ·Sådan Turn Off the Mute -knappen på en bærbar 
  ·Sådan gendannes data fra en Crashed Hard Drive af Frys…
  ·Min proceslinjen Vil ikke skjul Windows XP 
  ·Acer Aspire Laptop Fejlfinding 
  ·Sådan Clean Up computerens Storage 
  ·Sådan geninstalleres DCOM 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com