| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan Fix en langsom udførelse pc
    En langsom kørende computer er en klage mange computerbrugere aktie. Mange gange er et produkt af begrænset plads på harddisken , eller forsømmer almindelig computer vedligeholdelse. Ud at køre langsomt , kan din computer opleve program eller et system går ned , langsomme load tider og andre ressource -relaterede problemer. Når du har udført nogle vedligeholdelse for at rette disse problemer, holde op på månedlige opgaver, så din computer fortsætter med at køre godt. Instruktioner
    1

    Kør en virusscanning. Før du gør noget andet , skal du køre en dyb virusscanning. Du bør altid have anti- virus software installeret og kører på din computer. Åbn din virus scanner , køre definitionerne opdatere til at sikre, at programmet er aktuelle og køre en fuld scanning . Det kan tage flere timer, så planlægger at gøre det, når du ikke behøver at være på computeren for en stund. Retur og se resultaterne . Hvis der er infektioner , fjerne eller sætte dem i karantæne og derefter køre scanningen igen, indtil det ser rent. Hvis du gør en masse downloading af filer, kan du ønsker at køre en anti -malware scanner så godt.
    2

    Evaluer din hukommelse. Hvis du har en nyere computer , bør mængden af ​​hukommelse, den indeholder være fint for de fleste moderne edb-programmer . Hvis du har en computer, der er flere år gammel , howeer , kan det belastende at køre dagens programmer på gårsdagens hukommelse. Besøg System siden under kontrolpanelet indstillinger for at se , hvor meget RAM du har installeret , eller højreklik på Denne computer og se egenskaberne . Af 2010 -standarder , bør du have 2 til 4 GB RAM installeret. Besøg din lokale computer butik for at finde ud af, hvor meget det ville være at opgradere dit system.
    3

    Slet alle unødvendige filer . Dit styresystem har brug for plads til at flytte rundt og få adgang til filerne. Hvis din harddisk er at komme tæt på fuld , fjern eventuelle programmer og filer , du ikke længere bruger. Brug Tilføj og fjern programmer i Kontrolpanel til at fjerne Windows-programmer. Sørg for at tømme papirkurven , når du har slettet filer for at fjerne dem fra dit system.
    4

    Defrag din harddisk. Under Start -menuen i Windows , klik på "Tilbehør" og derefter " Systemværktøjer ". Dette er, hvor du vil finde de Defrag program. Hvis du ikke har kørt det i et stykke tid ( eller nogensinde ) , så gør det . Dette kan også tage flere timer, så starter det , når du har noget andet at gøre , der ikke omfatter computeren. Det Defrag program vil reorganisere din harddisk, placere filer arbejder sammen i tættere .
    5.

    Kør Windows Update og opdatere dine drivere. Sørg for, at alle dine hardware-og software er opdateret ved at køre Windows Update fra menuen Start . Det vil hente og installere vigtige sikkerhedsopdateringer samt nye versioner og patches til dit operativsystem og nogle programmer . Besøg Support eller afsnittet Overførsler af virksomheden , der fremstillede din printer, scanner og andre enheder for at se om nye drivere er tilgængelige. Gør det samme for dine grafik-og lydkort fabrikanter.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Problemer med Staples tonerpatroner 
    ·Hvordan skal tjekkes for Missing Dll Files 
    ·Sådan gendannes registreringsdatabasen til de oprindel…
    ·Sådan Gør Mig HP ML370 G5 DAT 160 USB Bootable 
    ·Sådan reparere registreringsdatabasen gratis 
    ·Sådan Fremskynde Jeres langsom computer ved opstart 
    ·5 Fælles Hardware fejl 
    ·Sådan Stop uopfordret Scroll Bar Movement 
    ·Sådan fjernes MSN Spyware 
    ·Sådan deaktiverer Få det nu til Windows Explorer 7 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix en bærbar med problemer , der holder Gensta…
    ·Hvorfor har min computer Fan Hold Løb 
    ·Sådan Set User Identity 
    ·Sådan installeres Video Drivers i fejlsikret tilstand …
    ·Sådan Reparation Missing filer Brug Recovery Konsoller…
    ·Sådan Fix en Laptop Lag 
    ·Sådan Fix DNS fejl for Free 
    ·Sådan kopieres film til en CD-R 
    ·Hvor hen til Reset LMS 3 
    ·Sådan fjernes EGroup Dialer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com