| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Hvordan til at erstatte min PCS Processor
  Du kan erstatte dine pc'er processor og spare et par kroner , hvis du beslutter at gøre det selv i stedet for at leje en computer tekniker. I dag er der hundredvis af forskellige typer af pc- processorer til rådighed , men vælge en, der er kompatibel med dit bundkort. Læs brugervejledning , der fulgte med din pc til at lære mere om bundkortet og hvilken type processorer, det er i stand til at køre. Ting du skal
  CPU processor
  Anti- statisk elektricitet (ESD ) statisk håndledsrem
  stjerneskruetrækker
  Komprimeret kan luft
  Computer termisk fedt
  Sprit
  Antistatisk podninger
  Bomuld klud eller papirhåndklæder
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Tag alle dine pc'er netledninger fra stikkontakten . Vent mindst 10 til 15 minutter , før du åbner dine pc'er chassis til at arbejde indenfor. Sørg for, at den er afkølet fra for at undgå at få brændt fra varmeproducerende komponenter.
  2

  Bær en anti -ESD statisk håndledsrem . Hold dig jordforbundne for at hjælpe med at forhindre muligheden for en elektrisk statisk elektricitet , der kan skade dine pc'er komponenter. Find et sted at arbejde , der er ren , uncarpeted og statisk gratis .
  3

  Fjern dine pc'er dække på chassiset . Søg efter eventuelle skruer, der holder dækslet på plads, og fjerne dem med en stjerneskruetrækker . Skub eller løft dækslet af kabinettet.
  4

  Find ventilatoren /heatsink på dit bundkort . Brug skruetrækkeren til at frigøre låsemekanismen , der holder det på plads , eller du kan være nødvendigt at fjerne de skruer, der fastgør det. Afbryd ventilatorens strømstik fra bundkortet. Løft blæseren /heatsink væk fra processoren. Hvis ventilatoren /heatsink har termisk fedt eller pasta rester på bunden af ​​det, bruge antistatiske podninger , en bomuldsklud eller papirhåndklæder med lidt sprit til at tørre overfladen ren.
  5.

  Løft håndtaget eller armen , som er at sikre processoren . Derefter forsigtigt fjerne processoren fra soklen. Prøv ikke at få nogen af ​​termisk fedt eller pasta rester fra processoren på dine pc'er komponenter. Placer den gamle processor i en anti-statisk pose .
  6

  Kig efter alt støv opbygge i og omkring den tomme processorens sokkel. Brug en dåse komprimeret luft til at fjerne snavs og støv, der også har akkumuleret på andre komponenter i din PC.
  7

  Placer den nye pc'er processor i soklen . Undersøg processoren til at sørge for, at benene ikke er bøjede. Juster benene på processoren med hullerne i soklen. Tryk processorens håndtaget ned for at sikre det . Du kan også nødt til at placere en lille DAB af termisk fedt eller pasta på midten af ​​processoren for at hjælpe med at holde det cool .
  8

  Monter ventilator /heatsink . Bunden af ​​overfladen skal være helt tørt, før genmontering ventilatoren /heatsink tilbage på pc'en. Brug en skruetrækker til at skubbe låsemekanismen ned for at sikre det. Eller spænd eventuelle skruer, som du måske har fjernet fra blæseren. Sæt blæseren strømstik tilbage i dit bundkort.
  9

  Sæt dækslet på kabinettet og stram skruerne , som du har fjernet. Sæt dine pc'er strømledninger tilbage i en stikkontakt.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan foretages fejlfinding en Roku WRT160N 
  ·Sådan Fix Kan ikke finde server eller DNS 
  ·LCD Overophedning: baggrundsbelysningen tændes Så Off…
  ·HP Sidder fast i en Boot Loop 
  ·Sådan Reparation Broken RAR filer 
  ·Computeren går ned, når Leaving SolidWorks 
  ·Sådan Stop My Computer Fra Buffering Når du spiller m…
  ·Sådan aktiveres ILO i et HP BladeCenter 
  ·Sådan Edit Screenshots 
  ·AOL Email Fejlfinding 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Fix en ustabil computer 
  ·Sådan Reparation Væske på en bærbar tastatur 
  ·Hvordan at reparere en Fujitsu bærbar C2310 Bundkort 
  ·Sådan gendannes Windows XP Boot Files 
  ·Sådan Optimer en Quad Core Processor 
  ·Hvordan kan jeg Test Force Feedback 
  ·Sådan Fix en laptop, der har en meget mørk blå skær…
  ·Sådan Tillad e-mail via Firewall til Dell Computer 
  ·Roller Coaster Tycoon 3 Runtime fejl i Microsoft Vista 
  ·Presario V2000 Problemer 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com