| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Langsom opstart Up Problemer
  En computer, der starter op langsomt er ikke kun frustrerende, men er også en tidsrøver . Der er en række grunde til, at computeren starter op langsomt --- fra læsning for mange programmer til din anti -virus program tjekker efter opdateringer. Sporing ned, hvad der forårsager din system til at starte langsomt op , vil hjælpe dig med at løse problemet og få dit system tilbage til at arbejde ordentligt. Læsning for mange programmer ved opstart

  have for mange programmer lastning i computerens hukommelse vil få boot-up proces til at køre langsomt . Når flere programmer forsøger at indlæse ind i dit system på samme tid, kan en flaskehals forekomme, og det får computeren til at bremse ned. Hvis dit system er lav på hukommelse eller virtuel hukommelse (hvor en del af din harddisk bliver brugt som fysisk hukommelse ) , boot up proces være endnu langsommere. For at løse dette problem ved at ændre start-up indstillinger i "System Configuration Utility "-programmet (findes ved at klikke på "Start", "Kør " og derefter skrive " msconfig " i " Kør "-boksen. Klik derefter på " OK ").
  anti- virus Program

  din anti- virus program er en anden grund dit system kan starte op langsomt. Hver gang anti -virus program byrder, skal det søge efter opdateringer til sin virus database og program opdateringer, der er tilgængelige. De fleste anti- virus programmer vil lade dig foretage ændringer , når pakken vil tjekke for opdateringer.
  Instant Message Klienter

  En eller flere instant message -klienter ( Yahoo , AIM, MSN) belastning ved opstart vil også bremse din computers boot-processen . De instant message klienter har til at indlæse i hukommelsen først, så de er nødt til at oprette forbindelse til internettet for opdateringer og kontrollere hvem der er online fra din instant message listen. Denne proces kan tage flere minutter, hvis andre programmer forsøger at få adgang til internettet og starte op så godt. De fleste instant message kunder har en måde at ændre deres indstillinger , så de ikke vil starte ved opstart .
  Computer BIOS

  En anden langsom boot-up problemet er relateret til computerens BIOS , Basic Input /Output System . Når du første gang tænder for computeren , BIOS driver en række opstart programmer, der konfigurerer forskellige enheder tilsluttet til computeren. Efter konfigurationen programmer køre, er det operativsystem, indlæst. Undertiden konfigurationen programmer vil indeholde kommandoer til enheder, der ikke længere er til stede på dit system. Disse ugyldige kommandoer vil få dit system til at starte langsomt op. For at løse dette problem, vil du nødt til at foretage ændringer i din BIOS via din systemer BIOS-menuen .
  Windows Registry

  Windows Operating System Registry kan også forårsage dit system til at starte langsomt op. Ugyldige poster og ActiveX problemer kan medføre, at din computers registreringsdatabase for at søge efter programmer, der ikke længere er på dit system. Ikke blot vil din computer starte op langsomt , men det kan have problemer med at lukke så godt. For at løse dette problem , skal du køre en registreringsdatabasen renere program til at fjerne ugyldige poster og til at tage sig af eventuelle ActiveX problemer.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Computer Reboot Problemer 
  ·Hvorfor kan jeg ikke åbne Regedit 
  ·Sådan Forklare PC Registry 
  ·Sådan Genstart en PC 
  ·Sådan Fix en Cursor Jumping Backwards når du skriver 
  ·Sådan Find ud af hvad mine proxyindstillinger Should B…
  ·NIC er deaktiveret på min bærbar 
  ·Hvorfor er min processor, der kører med halv hastighed…
  ·Sådan Find Runtime fejl 
  ·Systemgendannelse problemer i Windows XP 
    Anbefalede Artikler
  ·Software til at konvertere kassettebånd Into cd'er 
  ·Sådan bruges et atomur at nulstille en computer Ur 
  ·Sådan ændres Standard Internetforbindelser 
  ·Sådan Transfer fra en harddisk på en Dead Computer 
  ·Sådan bruges et multimeter Tester på et bundkort 
  ·Sådan forhindrer skjulte programmer fra start ved opst…
  ·Sådan Optag Telefonopkald til en harddisk Automatisk 
  ·Hvordan man gør en Remote Debug Med DBX 
  ·Sådan foretages fejlfinding en Smartboard 
  ·Hvordan man laver en Slideshow Screensaver på Vista me…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com