| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Problemer med Dell-computere
    For dem, der har købt Dell-computere og erfarne problemer , er der ikke noget mere frustrerende end at finde nogen hurtig løsning for at få maskinen tilbage til normal. Nogle gange endda tech-kyndige ejere er hjælpeløse og disse alvorlige computer fejl er bedst at overlade til fagfolk at afhjælpe. For mange mindre fejl , er nogle af hvilke fælles for de fleste computer mærker , der er hurtige løsninger , der kan udføres af ejerne selv . Tag et kig og se, om din Dell-computer glitch er en af ​​de nævnte. Historie

    Dell , Inc. er en stor multinational virksomhed beskæftiger sig med udvikling , fremstilling, salg og support af personlige computere og relaterede emner . Selskabsskat er baseret i Round Rock , Texas, og beskæftiger omkring 80.000 i sine vigtigste og filial faciliteter på verdensplan. Deres produkter omfatter stationære og bærbare computere, software , servere, netværk switches, datalagring poster og periferiudstyr . Dell også markedsfører high -definition tv lavet af andre firms.Next til Apple, Dell har sandsynligvis den mest beundringsværdige udvikling kurve i historien om computere. I 1984 startede Michael Dell pc'er Limited, forløberen til Dell , med kun et tusind dollars. Det har til formål at sælge direkte til slutbrugere IBM PC -kompatible pc'er, behov i håb om at forstå forbrugeren, for at skræddersy virksomhed til dem . Dell gik ud af skolen senere at arbejde på fuld tid for hans selskab, når det modtog $ 300.000 i ny kapital fra relatives.In 1985 Limited pc'er solgt sin første hus designet computer, Turbo PC med 8MHz Intel 8088 , som processor, custom- samling hver PC per kunde valgmuligheder. Selskabet solgte over 73 millioner dollars værd af computere og relaterede emner , der året. Inden for tre år blev navnet ændret til Dell, Inc., et selskab oprettet sin første oversøiske operationer ( i Irland) , og dens kursværdi sprang til $ 80 millioner via en børsintroduktion af sine lagre .
    Salg almindelige klager

    en fælles klage af Dell-computere er interne støj (ligesom en lille sirene ), der er blevet rapporteret i bærbare computere. Det kan være forårsaget af en fritliggende eller defekt ventilator eller nogle ledninger blive ramt af en . Den foreslåede løsning var først at afgøre, om de fans starter, når computeren er tændt, eller åbne dækslet og inspicere fans , hvis de ikke begynder up.Another fælles klage er computere ikke åbne eller nægter at holde åbent . Hvis computeren ikke tænde eller slukker af sig selv efter at blive åbnet , kan det være forårsaget af en defekt operativsystem, hukommelseskort eller bundkortet. Udskift hver omgang ( ved at låne delene fra en kilde , ligesom en vens computer ) og se, der løser problemet , før de køber en ny for at spare penge .

    Tips om at købe en Dell

    Hvis du har brug for en robust computer, der kan tåle hårdhændet behandling , gå til Latitude -serien. Det vil ikke koste meget over Inspiron , men det skal håndtere bedre. Det er mindre , mere støjsvage og køligere too.Upgrade din tjeneste status til " Level 2" eller " virksomhed Premium ", hvis du er afhængig af din computer til din virksomhed. De techs der er mere erfarne og knowledgeable.Watch en nyudstedte model for en måned eller deromkring på butiksvindue . Hvis det forsvinder , enten blev det nævnes ( på grund af dårligt design) , eller sælges hurtigere end forventet . Spørg sælgere indeni. Det kan stadig være til salg , er modellen nok ikke være meget godt for enhver pris, så du skal ikke købe det. (Dette gælder naturligvis alle mærker og modeller af computere og andre elementer. )
    Services

    Poor Dell eftersalgsservice synes at være en væsentlig årsag til klager , herunder tabt laptops under transit (via kurer virksomheder ) , misforståelse om vikarer , forkerte foranstaltninger, der forværrede computerens ydeevne og andre. Misforståelser menes at være resultatet af Dells kundesupport blive outsourcet til Indien , eventuelt gør kommunikation med kunderne sværere
    Garanti

    Udnyt dit Limited 1. . - år Dell garanti. Så snart du ser tegn , der kan påvirke levetid eller funktionaliteten af ​​din computer , skal du kontakte Dell. Hvis du skulle have behov for at få din computer repareret , vælge den mulighed for at tage det til en lokal autoriseret servicecenter. Skulle du nødt til at sende det ud til et center , tage ned tracking nummer og sørg for at det er korrekt, ved at gentage det tilbage til tjenesten repræsentant. Også købe forsendelse forsikring skal din pakke blive tabt eller beskadiget.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Find en Lost Word Doc 
    ·Sådan fjernes gamle eller unødvendige programmer fra …
    ·Windows Plug and Play service afsluttede uventet 
    ·Sådan Stop Just- In- Time Debugging & Redirect 
    ·Er Lagring af filer på skrivebordet Reducer Speed ​​
    ·Sådan foretages fejlfinding en langsom Compaq Sempron 
    ·Sådan deaktiveres den Ink skærme i en MP610 
    ·Sådan foretages fejlfinding en SMART Board projektor 
    ·Sådan gendannes Compaq Presario bærbar ved opstart 
    ·Sådan Desinficer Brontok.A 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan kan jeg Konverter WAV -filer til MP3 -filer i W…
    ·Sådan opdaterer et album Cover i Windows Media Player 
    ·My Toshiba S811 er Ikke Slukning Alle Way 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Gateway 827GM 
    ·Sådan Konverter MP3 til MP4 
    ·Sådan deaktiveres Caps i Vista 
    ·Sådan gendannes destruktiv systemgenoprettelse på en …
    ·Hvordan til at reparere USB porte på en IBM NetVista 
    ·Hvordan man skriver en rapport Problem Side 
    ·Ryd op Værktøjer til at Defragmenter en harddisk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com