| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> C /C + + Programming >> Content
    Hvordan man skriver en Game Story i C + +
    skrive en komplet spil i C + + er en vanskelig opgave , fordi det indebærer at generere en visuel motor og bevægelse egenskaber. Men at skrive historien om et spil i C + + er faktisk temmelig let og en novice programmør kan lære at gøre det i løbet af få timer. Skrivning af et spil storyline i C + + kræver hjælp af grundlæggende syntaks , tekst-kommandoer og " hvis derefter" logik. Hvis du kan mestre disse opgaver , er du godt på vej til at være i stand til at skrive et spil historie i C + + . Ting du skal
    C + + editor
    C + + compiler
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Skriv historien ud med hånden. Kodning en lang historie i C + + er en tidskrævende opgave , som vil kræve, at du gå tilbage og rette fejl mange gange. Det er bedre at skrive historien og koden separat, så du ikke behøver at beskæftige sig med kode spørgsmål og historie spørgsmål på samme tid .
    2

    Download og installere en c + + editor og compiler. Det gør relativt litte forskel fra en kode perspektiv, der redaktør og compiler du bruger, da korrekt kodet og fejlrettet c + + programmer vil køre den samme uanset hvilken compiler du bruger. Nogle compilere er mere brugervenlig end andre, og du måske ønsker at shoppe lidt rundt , når de beslutter , hvilken en til at downloade .
    3

    Load et projekt i din C + + editor med en main.cpp fil . De fleste compilere vil give dig mulighed for at navngive dit projekt , hvad du ønsker, og vil yde et grundlæggende main.cpp skabelon, når du lægger det nye projekt i editoren. Hvis din compiler ikke gør dette for dig , skal du blot indlæse en ny fil , og kalder det " main.cpp " .
    4

    Type teksten til en grundlæggende c + + program i din editor. De fleste redaktører vil have det, så en grundlæggende main.cpp program er klar til dig , når du indlæser et nyt projekt , men i tilfælde det ikke er, line- by- ine tekst : Hej

    linie 1 : # omfatte

    linje 2 : using namespace std ;

    linje 3 : int main ()

    linje 4 : {

    linje 5 : cout << " tekst her \\ n";

    linje 6 : cin.get ();

    linje 7 : tilbagevenden 1;

    linje 8 : } < br >

    Bemærk : . faktisk ikke skrive " linie x" i editoren
    5

    Rediger skelettet ovenstående kode ved at indsætte input og output -kommandoer . Den første udgang af dit program bør være en prompt beder dig om at starte spillet. At skrive dette, indsætte en ny linje mellem de oprindelige linier 4 og 5 , der fortæller computeren en knap, der , hvis der trykkes på , producerer en ny output. Teksten til denne linje ville være " char bogstav ," hvis brugeren trykker et brev for at starte spillet, eller " int nummer ", hvis brugeren trykker på en taltast for at starte spillet . I den linje, der starter med " cout <<" , udskiftes ordene " tekst her " med "Tryk på en tal /bogstav for at starte spillet. "
    6

    Indsæt en linje under cout < > nummer . "eller" cin >> brev ", afhængigt af hvilken type knap, du vil starte spillet Husk , det skal korrespondere med hvad du skrev i linje 5 . Hvis det er et brev , kombinationen er char bogstav på linje 5 og derefter cin >> bogstav på linje 7 , men hvis det er et nummer, det er int nummer på linje 5 og cin >> nummer på linie 7. .
    7

    Skriv den første bid af historien dialog som en " cout <<" linje, der indeholder dialogen efterfulgt af et " cin >> linje" for hvad input er nødvendig for at gå videre til den næste sekvens eller blok af tekst. Hvis dit spil starter med en lang perlerække af dialog, hvor et tegn samtaler og den anden karakter lytter lige indstille " cin >> " værdi til enhver tal eller tegn og skrive en perlerække af disse input og output linjer indtil monolog er overstået.
    8

    Type "hvis" kommandoer til situationer, hvor brugeren /spilleren har mulighed for at reagere på en historie budskab på forskellige måder . for eksempel , vil du have et tegn til at sige , "Fagre kriger , inviterer jeg dig til at slutte sig til mig på en rejse , skal du trykke 1 for at deltage, skal du trykke 2 for at blive hjemme " , ville du skrive : Hej

    linje 5 : int tal ; < br >

    linje 6 : cout << " Brave kriger , inviterer jeg dig til at slutte sig til mig på en rejse , skal du trykke 1 for at deltage, skal du trykke 2 for at blive hjemme "

    linje 7 : cin >> , antal

    linje 8 : cin.ignore ()

    linje 9 : if (nummer == 1 ) {

    linje 10 : cout << "Fremragende valg , ung kriger \\ n ";

    linje 11: }

    linje 12 : else if (nummer == 2 ) {

    linje 13 : cout <<" Du skuffe mig , ung kriger \\ n ";

    linje 14: }
    9

    Fortsæt med at tilføje input muligheder og filialer af hvis , så udsagn , indtil du har hele din historie skrevet i C + + . Dette kan virke tid consumingE og mens det tager tid , så husk at når du begynder en kæde af input og output, fortsatte det er intet mere end en kæde udvide kæden af ​​med " cout << ", " cin >> "," if ( ) " og" ellers hvis " linjer. at se, hvad en kode med, hvis , så grene ligner sat sammen, se Resources .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver en String Immutable 
    ·Computer Programmering for begyndere 
    ·Sådan tilføjes Glut Med Visual C 
    ·Sådan Luk programmer i C 
    ·AVR Wireless Project 
    ·Sådan Place heltal i stigende rækkefølge Brug C + + 
    ·Sådan bruges Ctags Med UltraStudio 
    ·Sådan Konverter C + + ASCII til UTF8 
    ·Hvordan laver Graph Kvadranter i C + + 
    ·Sådan Embed i Python 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Code Nim for Python 
    ·Sådan konfigureres CVS i Eclipse Screenshot 
    ·iPhone Apps og filtypenavne 
    ·Sådan Output PHP Array til JavaScript 
    ·Sådan får du en valgt alternativknap i en Servlet Fra…
    ·Hvor hen til Lukke yEnc filer 
    ·Sådan fjernes et nul med PHP 
    ·Sådan sorterer med QBASIC 
    ·Sådan oprettes tekst for Direct3D C + + 
    ·Sådan midlertidigt at ændre PHP Maximum Timeout 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com