| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> C /C + + Programming >> Content
    Hvad er Microsoft Visual C + +
    ? C + + opstod i 1980'erne som et objekt -orienteret udvidelse af C- programmeringssproget. Objektorientering gjorde kode lettere at genbruge og løsninger blev lettere at segmentere , så flere programmører kan arbejde samtidigt på projekter. Visual C + +, som er udviklet af Microsoft, tager C + + sproget og tilføjer et Windows-baseret integreret udviklingsmiljø (IDE) og et sæt af klasser , kaldet Microsoft Foundation Classes ( MFC ), der tillader C + + udviklere til at manipulere elementer i Windows-operativsystemet. Historie

    C + + voksede ud af C-sprog , hvilket igen var en efterkommer af en udvidet B sprog , udviklet på Bell laboratorierne i 1971. C , omstruktureret og med en stærkere compiler, det dominerende sprog i Unix udvikling verden blev . Halvfems procent af Unix blev skrevet i C. I 1985 Bjarne Soustrup omskrev C-sprog , Oprettelse C + +, for at indføre objektorienterede begreber , der var blevet udforsket i andre sprog. I 1990'erne blev Microsoft involveret , udvikle først Microsoft C /C + + kompiler , efterfulgt af forskellige versioner af Visual C + + .
    Fotos objektorienteret programmering

    proceduremæssige sprog organisere kode som en liste over opgaver , der skal udføres af processoren i en bestemt rækkefølge , objektorienterede sprog som C + + organisere kode i adskilte objekter , der hver har sine egne egenskaber og metoder . En fordel ved objektorienteret programmering er at det giver kode, der kan beskrive virkelige verden objekter . En BankAccount objekt , for eksempel , kan have egenskaber " Balance" og " kontohaver " og kunne omfatte metoder til " Deposit " og " Udbetaling ".
    Microsoft Foundation Classes
    < br >

    Microsoft Foundation Classes er i centrum af Visual C + + programmering til Windows. MFC er en gruppe af objekter, og metoder, der tillader programmøren at manipulere Windows-miljø ( åbning og lukke vinduer , tegning indhold i vinduer , skabe menuer) og reagere på en Windows- brugers indgang ( museklik , musen , tastetryk , menuvalg ). Fordi de fleste af Windows programmering er centreret omkring reaktion på brugernes input via Windows brugergrænsefladen , er det siges at være " event-driven ". Meget af MFC giver blot programmører måder at koble på Windows -initierede hændelser.
    Integrated Development Environment

    C + +, ligesom de fleste andre programmeringssprog , kan skrives ud som tekst i en simpel teksteditor . Teksten kan derefter " kompileret " ( forvandlet til binær kode ) ved at en kommando-linje igangsat proces. Indførelsen af ​​Integrated Development Environments giver udviklere mulighed for at navigere deres kode langt mere effektivt gennem menuer , der vil tage dem til bestemte objekter og metoder. Andre funktioner i Visual C + + og Visual Studio udviklingsmiljøer omfatter auto komplet , som hjælper i at skrive kode , visuelt design , som gør det muligt grafiske elementer i et program, der skal genereres gennem træk og slip, og test suiter for testprocesser i en applikation. < br >
    C + + Versus andre sprog

    Programmører ofte drøfte , hvad den bedste sprog og værktøjer er til et givet projekt og opgave. Sammenlignet med andre objektorienterede sprog som Java, C #, Objective C eller Python , C + + er normalt betragtes som den mest vanskelige at lære og tidskrævende at kode, men vil i de rigtige hænder , resulterer i den bedst ydende ansøgning. Sådanne påstande er imidlertid ofte bestrides.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges GDB Debugger af GNU 
    ·Hvordan laver Matricer i C + + 
    ·Microsoft C + + Tutorials 
    ·Sådan bruges OpenGL til C Sprog 
    ·Sådan Søg efter en fil i C # 
    ·Sådan bruges Doxygen at Skriv kildekoder 
    ·Hvordan laver Strings Alle som små bogstaver på C + +…
    ·Hvad er fordelene ved en Bot 
    ·C Tutorial : Datatyper 
    ·Hvilke programmer Brug Visual C 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges en dobbelt -For Loop på Python 
    ·Hvordan inddrager API Med Android 
    ·Sådan Reverse et nummer i C 
    ·Sådan oprettes en medlemsstat Directory Website i PHP …
    ·Hvordan du udskifter en tegnstreng i VB.NET 
    ·Sådan Test XML Parse 
    ·Sådan foretages fejlfinding en runtime fejl i ASP.NET 
    ·Hvordan man tæller en tekst liste i Python 
    ·Sådan Bestem domænenavnet i Java 
    ·Sådan Send en Array via Winsock i Visual Basic 6 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com