| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Forskellen mellem en Syntaksfejl og Semantic Fejl
    Programmering kan være en kompliceret opgave. Ingen programmør skriver perfekt kode første gang eller hver gang. Af denne grund er at lære at finde og løse fejl i din kode et vigtigt element i enhver programmør job. Programmering fejl er også varierede, så de teknikker, der anvendes til at finde og løse dem skal skræddersys til at passe . Syntaks fejl opstår, når koden ikke korrekt overholder de grammatiske regler i et programmeringssprog . Semantiske fejl opstår, når kode omfatter logiske fejl. Syntaks

    Programmeringssprog , som naturlige sprog , har hver især deres eget sæt af grammatiske regler . Disse regler angiver teksttegnene og strukturer, programmører kan bruge til at levere deres ansøgninger. I de fleste tilfælde en sektion af programmeringskode vil omfatte alfabetiske og numeriske tegn samt tegnsætning symboler. Disse symboler har ofte særlige betydninger inden for et sprog. Følgende eksempel PHP kode demonstrerer en korrekt erklæring: $ some_name = " Martha "

    Følgende ændrede udgave indeholder to syntaksfejl : some_name = " Martha ,

    Variabelnavnet er ikke korrekt angivet, og den afsluttende sæt citater til den variable værdi mangler.
    Logic

    Når udviklerne opretter programmering kode til at gennemføre et bestemt område af ansøgning funktionalitet, de har brug for at skitsere opgaver for computeren til at udføre , ved hjælp af udsagn. Disse udsagn ofte vises i komplekse kontrolstrukturer , herunder loops og betingede . Når du bruger kontrolstrukturer bestemte semantiske eller logiske fejl er almindelige. Følgende eksempel JavaScript-kode demonstrerer skabe et array, og derefter få adgang til et element : var myPals = [" bob ", " joe ", " Sam " ] document.write ( myPals [ 0 ])
    < p > Denne kode skriver den første array element i websiden . Følgende ændrede udgave indeholder en semantisk fejl: VAR myPals = [" bob ", " joe ", " Sam " ] document.write ( myPals [ 3 ] ),

    Denne kode forsøger at læse fra et element position, der er udenfor den vifte rækkevidde . Det sidste element i array er i position to så denne kode kan forårsage programmet til at gå ned.
    Udvikling

    Afhængig af udviklingen praktiserer en programmør bruger nogle fejl kan være lettere end andre til at identificere under kodningsprocessen . For eksempel når du bruger en integreret udviklingsmiljø eller en kode editor , der fremhæver syntaksen nogle fejl vil være umiddelbart synlige . Når du skriver Java-programmer på en IDE som Eclipse, programmører ikke er i stand til at kompilere og køre kode , der indeholder syntaksfejl som også synligt fremhævet i grænsefladen. Men semantikfejl ofte går ubemærket , indtil koden udfører , når de kan forårsage, at programmer til at gå ned eller funktion forkert.
    Test

    Syntaks fejl opdages under udviklingsprocessen i mange tilfælde, men dette er afhængig af platformen er i brug. For eksempel når at udvikle en hjemmeside ved hjælp af PHP-scripts udviklere er i stand til at uploade koden med syntaksfejl onto hjemmesider. Når disse scripts hentes i Web browser de kan vise fejlmeddelelser. Testprocessen til enhver anvendelse , bør bidrage til at identificere semantikfejl som kun bliver synlige, når udviklerne kontrollere adfærd på et program, mens det kører .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Standard Operating Procedures i Oracle RAC Miljø 
    ·Hvordan man skriver en variabel til en tekstfil i SSIS 
    ·Sådan redigeres en VBS fil 
    ·Hvad er forskellen mellem Analog & Digital Data 
    ·Sådan Erstat Pascal 
    ·NET Framework 3.0 Tutorials 
    ·Logisk Indeksering i Matlab 
    ·Sådan testes en SSIS Package 
    ·Sådan ændres størrelsen på et Kontrolpanel Template…
    ·Trin i Data Processing Cycle 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan konvertere en streng Into en Datoformat 
    ·Sådan Konverter en ICO til en BMP i PHP 
    ·Sådan Tillad Java til at skrive filer i Windows 
    ·PHP String Forskelle 
    ·Selection Struktur i C Programmering 
    ·Java Sun SQL Tutorial 
    ·Sådan Indsæt en CSS Skabelon i PHP 
    ·Hvordan man opbygger en Master PHP Site Skabelon Brug a…
    ·Sådan bruges HTML File Separate Fra PHP File 
    ·Sådan oprettes en lommeregner med Visual Basic & ArcGI…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com