| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
tags af den overordnede tabel . En enkelt - celle bord med en 1 -pixel grænsen sat inden for en to - celle bord med en 1 -pixel grænsen ville se sådan ud:
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •   tags i tags, og at skabe flere rækker, du vil tilføje mere tags inden for de
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Indlejret tabel HTML Tutorial
    og tags , den "tr " tag er for at skabe en række og " TD " tag er for skabe en kolonne . Du kan også bruge " th " tag i stedet for " TD " tag til at oprette en tabel header , dette automatisk stilarter indholdet af cellen til at skelne det som en overskrift

    regler for programmering af en tabel. angive, at du skal vedlægge de " td " tags inden for de "tr " tags inden for de " table " tags . En enkelt - celle bord med en 1 -pixel kant omkring det ville se sådan ud:

    HTML er en grundlæggende sprog webside udvikling , og det bruger et system af foruddefinerede tags indesluttet i "<" og ">" symboler. Hver linje kode har en åbnet tag og en lukket tag: . De oplysninger, du ønsker at vise på siden er placeret mellem disse åbnes og lukkes tags. En af de avancerede funktioner i HTML programmeringssprog er bordet , det er indkapslet i tabellen tag sæt :
    . Oprettelse af en tabel i HTML

    Brug åbnes og lukkes tabelkoder kan du oprette en simpel tabel struktur , kan du bruge de mange andre tilgængelige mærker inden for familien af ​​tags, der bruges inden for dit HTML-tabel til skabe noget meget komplekst . Stilelementer definere størrelse, position , grænsekontrol og andre attributter i tabellen . Stilen oplysninger vil kun føjes den åbnede tag, som et eksempel, for at tilføje en 1 -pixel grænsen til det bord du ville bruge dette tag sæt :

    < . br >

    tabellen tag ikke selv producerer de celler display, selv om. For at kunne producere celler, vil du nødt til at tilføje et tag sæt mellem de åbne og lukkede tabelkoder . Koden sætter bruges til at skabe rækker og kolonner er

    < /tr>
    Række 1 , kolonne 1
    . For at oprette flere kolonner , du ville blot placere mere
    tags.
    fotos Nesting HTML-tabeller

    Indskudsborde betyder blot at placere en tabel i en celle i en anden tabel. Den nye tabel vil blive placeret mellem

    Row 1, kolonne 1 < /tr> < /table> < /tr>
    Række 1 , kolonne 2 - indlejret tabel
    . Den indlejret tabel i dette eksempel er beliggende i den første række og den anden kolonne , man kunne tilføje flere "tr " og " td " tags til indlejret tabel , tilføje mere "tr " og " td " tags til den overordnede tabel , eller endda tilføje flere indlejrede tabeller i cellerne for moderselskabet bordet eller indlejret tabel for at skabe en mere kompleks struktur.

    Tips til indskudsborde

    Når du begynde at gøre tabeller og indlejring dem til at skabe mere komplekse strukturer kan det få meget forvirrende . Det er en god idé at tegne et diagram af tabellerne , før du begynder , så du kan henvise til det og gøre notater , som du arbejder . Når du opretter koden , skal hvert nyt tag sæt have sin egen linje sat i en hård stop ( enter) efter hver lukket tag og derefter tilføje faner for at indrykke hver tag sæt . Denne type af strukturering vil gøre dine tabeller lettere at læse
    p Du kan også kommentere på linjerne i din programmering ved hjælp af en særlig bemærkning tag set , ". ! <- " Bruge til at åbne den kommentar og "- -> "for at lukke det. Kommentar kan placeres hvor som helst inden for de HTML kodning , og det er en god måde at tilføje noter til minde dig selv om , hvad du har kodet.

    Oprettelse af din indlejrede op fra bunden er også en god måde at undgå forvirring. Du ønsker at starte med din dybeste sæt tabel ( se diagrammet , du har oprettet ), og derefter sætte det i din overordnede tabel og fortsætte med at arbejde udad på denne måde. Gem dit arbejde ofte og indlæse siden i en browser for at sikre strukturen udklækker den måde, du forestiller .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Transfer en String Fra et Tekstboks til et DataG…
    ·Sådan Dræb et job i en GNU Batch 
    ·Hvordan man laver en kodebog 
    ·Sådan Konverter System.DBNull til et heltal 
    ·Hvordan man skriver pseudokode for en Calculator 
    ·Avancerede SAS Certificering prøvens spørgsmål 
    ·Sådan oprettes Tabeller I HTML 
    ·Hvordan man skriver open source-projekter 
    ·Sådan tilføjes en apostrof i CL AS/400 
    ·Sådan Boot Computere 
      Anbefalede Artikler
    ·De trin for at konvertere en GUI Into en applet 
    ·Fordele & Ulemper ved Turbo Pascal 
    ·Sådan fjernes en ny linje i Python 
    ·Sådan bruges # include i ASP-filer 
    ·Hvordan man laver en Terminal Rapport Format 
    ·Liste over CF9 Funktioner 
    ·Sådan tilføjes en apostrof i CL AS/400 
    ·Begrænsninger af Fuzzy Logic 
    ·Sådan Indsæt et array i første Element Brug C + + 
    ·Computer Engineering Design Projekter 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com