| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Computer Programmering Tips
    Computerprogrammering kan få frustrerende , især når man ikke ved, hvad de skal gøre , når dit program ikke kører som det skal. De fleste programmering problemer er forårsaget af fejl i det skrevne kode, så den bedste måde at beskæftige sig med programmering problemer er at forhindre dem i at ske i første omgang , mens kodning. For at undgå disse problemer , er du nødt til at holde i dit sind , at du ikke kan forvente at gøre et effektivt program ved blot at skrive kode hensynsløst på en editor. Hold Organized Tabbed Structure

    Tab din kode . Følge disse råd kan , og sandsynligvis vil spare dig for timers kodning og debugging . Tabbing kode i en organiseret struktur ikke kun gør koden mere læselig for dig, men hvis du planlægger at have dit arbejde set på af andre mennesker , kan de læse det lettere så godt. Dette , for eksempel, er uacceptabel : Hej

    bool validerer ( vobj valObj ) { if ( valObj -> validerer ) {return 1 ;} else { return 0 ;}}

    Du ikke kun give lettere læsbarheden af din kode , men tabbing din kode også gør dig mindre tilbøjelig til at lave syntaks fejl. De fleste af syntaksfejl er forårsaget på grund koderen ikke gør fanen koden .
    Program Konservativt

    programmering, du normalt vil have til at beskæftige sig med performance begrænsninger , som f.eks som ved hjælp af en stor mængde CPU-ressourcer versus bruger en stor mængde RAM . Du er nødt til at tænke over den slags computer, som du ønsker at køre din kode. Jo mere konservativt du koden , kan flere mennesker bruger din software. Caching ting vil selvfølgelig bruge mere hukommelse , men efter henter objektet fra hukommelsen , kan du bruge mindre CPU-ressourcer at hente det, end du gør re- rendering det hver gang det kaldes på. Nogle gange er du tilbage intet andet valg end at bruge en bestemt ressource i systemet mere end normalt. Tænker programmatisk i de tidspunkter, hvor du har særlige valg , bør du sigte mod at afbalancere brugen af ​​systemressourcer til rådighed for dig . Når du ikke har noget valg, men at overforbrug en bestemt ressource , såsom hukommelse (fx når du allokere hukommelse til at oprette et objekt, der skal bruges senere) , kan du prøve at bruge det så konservativt som muligt. Prøv at bruge så få bytes som muligt i hver egenskab af det pågældende objekt .
    Undgå Memory Utætheder

    opstår en hukommelsesfejl , når du tildeler en blok af hukommelse og at blokken er aldrig frigjort . Denne fejl er meget almindeligt , selv i de mest professionelle programmer. Sommetider memory leaks kan være meget farligt , og efterlade et " memory fingeraftryk ", når programmet er afsluttet. De kan endda forhindre, at programmet lukning . En tommelfingerregel for at undgå memory leaks er at befri hvert stykke hukommelse, du afsætte med dets rette funktion. Hvis du har brugt GlobalAlloc , bør du bruge GlobalFree , ikke LocalFree . Hvis du programmerer bruger et objekt - orienterede sprog , kan du bruge en wrapper til at allokere hukommelse . I et sådant tilfælde , er der som regel en bortskaffes funktion til rådighed for det objekt, du har oprettet. Ligegyldigt hvilket sprog du bruger , memory leaks er muligt og vil hjemsøge dig, hvis du ikke er forsigtig. Forebyggelse en hukommelsesfejl vil hjælpe dig med at undgå at bruge mange timer på jagt gennem din kode til det.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Fordele ved Fortran 
    ·Sådan Tile en baggrund i HTML 
    ·Sådan fjernes et tilknyttet drev på VBS 
    ·Sådan tilføjes en fil til en MSI Med Wise 
    ·Hvordan man laver en 3D browser 
    ·Hvad Er ActiveX Do 
    ·Hvordan til at omskrive koden for FPS Creator 
    ·Forståelse ActiveX & OLE 
    ·Hvordan at sende en fax i ASP.Net 
    ·High Level Computer Sprog 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan deaktiveres Microsoft ActiveSync 
    ·Hvordan man programmerer Sudoku 
    ·Sådan Initialiser en ArrayList 
    ·Hvordan laver man en IRC Bot fra bunden i Python 
    ·Hvordan skal tjekkes for en ansøgningsproces i Visual …
    ·Sådan Pass fælles blok variable til C 
    ·Hvordan laver man en EXE fil i en Butik File 
    ·Hvordan man skriver pseudokode for en Calculator 
    ·Hvordan man opbygger Logic for Programming 
    ·Hvordan afrunder kommatal i Python 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com