| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Java programmering >> Content
    NetBeans Tools
    En kyndig programmør kan oprette et Java-program ved hjælp af intet mere end en simpel teksteditor og Windows ' kommandoprompt på enhver computer med Java Development Kit installeret. Men denne metode til programmering er ikke muligt for store projekter eller uerfarne programmører. Integrated Development Environments , såsom NetBeans , omfatter en lang række værktøjer, som gør programmering hurtigere, lettere og mere organiseret. Fejlkontrol

    NetBeans redaktør analyserer din kode , som du skriver det . Dette gør det muligt at levere real -time fejlkontrol og korrektion , ligesom stavekontrollen i tekstbehandlingsprogram. NetBeans kan løse mange almindelige fejl automatisk. Den indeholder detaljerede oplysninger om fejl, at det ikke kan fastsætte automatisk , for at gøre det lettere for programmøren at rette fejlen .
    Kodeformatering

    korrekt formateret kode vises pænere og er betydeligt lettere at læse og redigere. Java formaterer automatisk din kode med den rette afstand og indrykning , som du indtaster den. Du kan køre NetBeans format værktøj til enhver tid at ordentligt led og organisere alle dine kode. NetBeans viser også Java søgeord i bestemte farver for at gøre din kode lettere at læse.
    Auto- Complete

    I nogle tilfælde kan NetBeans endda kunne gætte om hvad du forsøger at gøre. I disse tilfælde vil det give dig en række muligheder for at fuldføre din opgave . Vælg den korrekte indstilling, og NetBeans vil udfylde den nødvendige kode automatisk. For eksempel, hvis du har adgang til en metode i et objekt kan NetBeans automatisk vise alle metoder med den korrekte returtype . Som du fortsætter med at skrive, NetBeans indsnævre listen af metoder baseret på de tegn , som du allerede har indtastet. Den integrerede udviklingsmiljø eller IDE, vil også gætte, hvad variabler bør videregives i metoder og fylde dem automatisk.
    Projektledelse

    Mange computerprogrammer er lavet af mange forskellige filer med afhængighed af andre programmer. NetBeans kombinerer alle de forskellige filer i et program til et enkelt projekt sammen med de andre projekter eller arkiver , som et projekt er afhængig af. Som du kode , tjekker Java for fejl på tværs af flere filer. NetBeans vil vise en fejl tegn over en fil, når en ændring, du foretager i en anden fil medfører en fejl .
    Build Tools

    NetBeans giver dig mulighed for at bygge dine projekter med Hudson , Ant eller Maven . Disse forskellige bygning værktøjer giver muligheder for indsamling , dokumentation og distribuere din færdige program. Du kan bruge en eller flere bygning værktøjer til dit projekt. Disse værktøjer kan også hjælpe dig med at administrere dit projekts afhængigheder på andre projekter eller programmer.
    GUI Builder

    NetBeans har en brugervenlig grafisk brugergrænseflade ( eller GUI) bygning værktøj til Java-programmer. GUI builder viser en visuel repræsentation af din programmets brugerflade . Du kan trække og slippe elementer ind i interfacet og derefter trække dem til at flytte eller ændre størrelse dem. GUI builder giver også nem adgang til de enkelte komponenters egenskaber.
    Debugger

    NetBeans har også en integreret debugger der tillader dig at køre din programmerne én linje ad gangen . På hver linje , har du mulighed for at holde pause i programmet for at vurdere status for alle kørende variabler og mængden af ​​hukommelse i brug i øjeblikket . Dette giver dig mulighed for at spore programmets opførsel på hvert trin for at sikre, at det passer med den adfærd, du forventer fra programmet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Analyser SAP i Java Logs 
    ·Værktøjer i Java 
    ·Sådan får du en Output Stream fra en URL i Java 
    ·Omdiriger Vs. Fremad i Java 
    ·Sådan Skriv din egen Simple Java Message Queue 
    ·Heap Vs. Stak i Java 
    ·Sådan Craft en Brev 
    ·Hvordan laver 3D i Java 
    ·Sådan Rul til toppen af ​​en Scrollpane i Java 
    ·Hvordan man finder ud , hvilken version af Java 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan : PHP MySQL undslippe HTML for Insert 
    ·Sådan slettes elementer fra en Python List 
    ·Grundlæggende funktioner i Microsoft Visual FoxPro 
    ·Sådan Ring en begivenhed i VB.NET 
    ·Sådan ændre højden og bredde på Mouseover 
    ·Sådan Link SQL-forespørgsler med Visual Basic 
    ·Sådan Reverse en MySQL Query i PHP 
    ·Sådan Input heltal i Java bruger en scanner 
    ·Sådan Call miljøvariabler fra Visual Basic 
    ·Sådan fjernes dubletter i Prolog 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com