| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Java programmering >> Content
    Er Java stærkt skrevet Vigtigt
    ? Nogle sprog giver programmører mulighed for at sætte hvad slags data , de ønsker i nogen form for variabel eller matrix struktur de vil. Java er imidlertid ikke et af disse sprog . Det er stærkt skrevet. Dette faktum giver Java-udviklere med en række restriktioner , der former , hvordan de skal designe hele kildekoden til deres programmer. Stærkt skrevet

    Det faktum , at Java er stærkt skrevet betyder, at udviklere skal erklære , hvilken type data en variabel eller matrix struktur vil holde , når de opretter det, og variable eller matrix struktur følgelig kan kun gemme data af denne type. Disse begrænsninger tillader Java compiler til at kontrollere for mange fejl i koden , som kan forårsage alvorlige problemer, når koden udfører . Men de tvinger programmøren til at designe hele programmet anderledes end en udvikler arbejder med en dynamisk skrevet sprog .
    Metode Typer

    At Java er stærkt skrevet går ud kun at kunne sætte en enkelt type data i en given variabel. Mens metoder i sprog som Python kan returnere enhver form for variabel til hovedprogrammet , skal programmører erklære den type data en Java metode vil vende tilbage, når de skriver det. Java metoder kan returnere enhver type variabel og matrix struktur , eller programmører kan erklære dem som " tomrum " for at indikere , at metoden ikke vender en værdi . Betyder, at hvis en Java programmør ønsker en metode med et enkelt navn, til at returnere forskellige værdier afhængig af de værdier, de vigtigste program passerer ind som argumenter , vil han nødt til at skrive en separat version af denne metode til alle datatype han har brug for det til at vende tilbage.
    casting

    Java er et stærkt skrevet sprog giver også anledning til ideen om " casting ". Dette er en proces , hvor den ene type data omdannes til en anden . For eksempel mener Java numrene med decimaler komponenter og hele heltal at være to adskilte datatyper. For Java- programmører til at gemme resultaterne af aritmetik med en decimal og et heltal og planer om opbevaring resultatet i en heltalsvariabel , uanset hvis resultatet har en decimal komponent eller ej, programmøren må derefter forebyggende kaste resultatet som et heltal . Dette vil medføre, at antallet til automatisk droppe sin decimal komponent , men tillader programmøren at gemme det i integer variabel.
    Object Types

    De samme begrænsninger, Java har for datatyper og variabler gælder opbevaring af genstande i array- strukturer og returnere objekter fra metoder : de skal deklareres med basisklassen hvorfra Java instantierer de objekter , som de vil holde eller returnere . Programmører skal designe deres kildekode i overensstemmelse hermed. Men Java-programmører har lidt mere fleksibilitet i forhold til objekter . Når en programmør erklærer en metode eller matrix struktur for en klasse, så den metode eller klasse kan håndtere objekter af denne klasse og genstande af enhver klasse , der strækker det. For eksempel forlænger både klasserne " JTextField " og " JTextArea " fra Javas Swing GUI bibliotek klassen " JComponent . " Det betyder, at hvis en Java -programmør kan erklære et array til at holde objekter af klassen " JComponent " så er array vil også være i stand til at holde objekter af klassen " JTextField " og klassen " JTextArea . "

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Forskelle mellem System.in og System.out 
    ·Java til at konvertere heltal til Characters 
    ·Hvordan laver Java Pop - Up Pages 
    ·Sådan særskilte numre Into Odd & Selv i Java 
    ·Hvordan man kompilerer Java Uden JDK 
    ·Sådan installeres en JAR fil i Eclipse 
    ·Hvordan man skriver Android 1.1 SDK kode 
    ·Sådan bruges logiske operatorer i Java 
    ·Sådan slettes en String Fra et Dobbelt Linked liste i …
    ·Sådan bruger Java API Dokumentation 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Sluk en PHP Fejlrapportering 
    ·Sådan tilføjes en blog Knap med tekstboks Underneath …
    ·Sådan får du adgang en DLL til Visual Basic 
    ·Internet Explorer 6 Javascript Header Problemer 
    ·Hvordan man gennemfører en algoritme til din computer 
    ·Hvordan jeg Kombiner kolonner med MySQL 
    ·Sådan Fremhæv & Copy Code 
    ·Sådan Auto Scroll tekst i en tekstboks Brug VB.NET 
    ·Hvordan man laver en person gå i Game Maker 7 
    ·Hvordan man skriver en temperatur konvertering program,…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com