| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Java programmering >> Content
    Java Teori & Praksis: Garbage Collection i 1.4.1 JVM
    Udviklere skabt Java med to primære mål for øje. Først , for at skabe et programmeringssprog er bygget helt efter en objektorienteret paradigme . For det andet , for at gøre Java-sproget kører på toppen af ​​Java Virtual Machine (JVM ) at sikre cross -platform bærbarhed. Fordi Java kørte på JVM og ikke interface direkte med hardware , kunne JVM håndtere mange af de problemer der er forbundet med objektorienteret programmering , nemlig memory management. Den proces, hvorigennem JVM håndterede hukommelsen kaldes " garbage collection ". For at forstå indsamling, en programmør har brug for at forstå objektorienteret programmering begreber , herunder hvordan hukommelsen er lykkedes . Objektorienteret programmering

    Objekt-orienteret programmering (OOP ) repræsenterer et paradigme af programmeringen , hvor programmører at skabe data "objekter" som en del af deres kode . Programmører bruge disse objekter til at repræsentere komplekse datatyper , der indeholder både en stat og udstille visse adfærd . Så for eksempel , skaber en programmør en " Sphere " klasse for et program, der virker der omfatter beregninger af sfærer. Sphere klassen kan indeholde data for en radius ( dets tilstand ) og en funktion til beregning sit eget område (dens adfærd).
    Objekter og hukommelse

    Både Java og C + + er OOP sprog. Men forskellen mellem to illustrerer behovet for affaldsindsamling i Java . I C + + , en programmør handler direkte med operativsystemet . Det betyder, at når en programmør ønsker at oprette et objekt , kan hun gøre en af ​​to ting. Først , kan hun skabe en " overfladisk " copy under kodning proces. For det andet, og mere almindelige , kan hun skrive kode, der skaber objekter dynamisk i "dyb " hukommelse under kode ved brug af " pointere. "

    Pointers og memory leaks
    < br >

    A C + + program bruger pointere at allokere hukommelse under kode. A " pointer" indeholder en henvisning til en hukommelse. Når en programmør har brug for at designe kode, der opretter objekter under kørslen , han bruger pointers til reference hukommelse til afsat til objekt skabelse. Det pointer er da det eneste, referencer, objekt. Skal programmet flytte markøren reference under udførelse, objektet " pegede på " kan bruges ikke længere . Det er ganske enkelt sidder i hukommelsen med ingen måde at få adgang til det . Når store mængder af objekter er skabt gennem pointere og venstre i hukommelsen på grund af tab af pointer reference, er dette kendt som en " memory leak " og kan forårsage alvorlige problemer i et program.
    Garbage Collection < br >

    C + +, ansvaret for at forvalte hukommelse og forhindrer memory leaks falder helt og holdent på programmør. Java-sproget , i modsætning til C + +, kører på JVM , der indvindes af operativsystemet. På grund af dette , kan programmøren ignorere systemets hukommelse ledelse for så vidt angår genstande . Snarere JVM holder styr på eksisterende objekter og referencer , og sletter dem, der ikke længere er i brug . Denne måde, til opgave at forvalte hukommelse falder på JVM og programmøren kan arbejde på forskellige opgaver, mens overbevist om, at hukommelse ledelse er taget hånd om .
    Garbage Collection og 1.4.1 JVM < br >

    1.4.1 version af JVM tilbyder en model for garbage collection . JVM bruger en alder division paradigme , mens "unge " objekter og "gamle" objekter findes i hukommelsen . JVM kan fremme unge objekter til gamle objekter baseret på , hvor ofte de unge objekter kopieres under udførelsen af ​​programmet . Gamle genstande , så anses for væsentlige , og derfor ikke er markeret til sletning. Den 1.4.1 JVM garbage collection systemet bruger en "train " metode til indsamling /sletning, ved at tillade øget lille garbage collection passerer snarere end større , langsommere samlinger. Også den 1.4.1 JVM udnytter multiprocessing systemer ved at tilbyde sideløbende garbage collection på flere processorer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver et mønster af stjerner i Java 
    ·Forskellen mellem en Java-applet & Javascript 
    ·Sådan installeres Java Uden Admin privilegier 
    ·Sådan Konverter Java Objects 
    ·Hvordan finder jeg den primtal i Java 
    ·Java hashCode for boolske Typer 
    ·Sådan kører Eclipse i JDK 
    ·Hvordan man håndterer en Null Pointer Exception i Java…
    ·Sådan bruges Størrelse File Læs i Java 
    ·Sådan læses en Tabulatorsepareret fil i Java 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges scannerdata Træer 
    ·Sådan foretages fejlfinding af en computer Flowchart 
    ·Sådan oprettes en temperatur konvertering funktion Med…
    ·Hvad er uforanderlige Klasser 
    ·Sådan Start Up Python IDLE Environment 
    ·Visual Basic. NET Vs. Visual C # NET 
    ·Hvad Er Program Rutediagrammer 
    ·Hvordan til at kapitalisere en String i Perl 
    ·Sådan bruges et afkrydsningsfelt til Filter en liste 
    ·Sådan får System Date From Python 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com