| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Java programmering >> Content
    Struts 1.2 9 Øvelse
    Struts er den faktiske ramme for udvikling af web-applikationer med programmeringssproget Java . Struts er et lag oven på de grundlæggende Java Server Pages ( JSP) , som svarer til Microsofts Active Server Pages ( ASP) og Open Source PHP sprog . Disse teknologier giver webudvikler til scriptkode , at ansøgningen udfører på webserveren , når siden er indlæst. Struts giver højere niveau byggesten du kan udnytte til hurtigt at implementere komplette programmer, der kører på webserveren . Ting du har brug
    Java Runtime Environment (JRE) 5.0
    Tomcat 5.x (eller et andet applikationsserver understøtter Servlet 2.4 og JavaServer Pages 2.0)
    Struts 1.2.9 fordeling
    JavaServer Pages Standard Tag Library ( JSTL )
    Genanvendelig Apache Commons komponenter
    Text editor eller syntaks -aware programmeringsværktøj
    Vis Flere Instruktioner
    Forbered Development Environment
    1

    download og installere Java Runtime Environment (JRE) version 5.0 . Dette er en ældre version af Java , der understøtter udviklingsindsatsen på ældre programmer . Hvis du mangler en tvingende grund til at bruge Struts 1.2.9 , bruger de nyeste versioner af de krævede udviklingsværktøjer.
    2

    Hent og installer Tomcat 5.x eller et andet program server, der understøtter Struts programmering. Du kan finde oplysninger om Apache hjemmeside om de forskellige konfigurationer, der er mulige og hvilke konkrete skridt til at tage for dit operativsystem.
    3

    Opsæt en mappe til din prøve programmer i Apache webapps
    4

    Download og installer Struts pakken i WEB-INF/lib bibliotek. The Apache Struts hjemmeside har nuværende og tidligere versioner af pakken. Struts 1.X. er den mest populære ramme for at bygge Java webapplikationer. 2.x udgør en betydelig evolutionær forandring i teknologien . Hvis du har eksisterende kode skrevet til 1.X. versionen , er det sandsynligt at kræve ændring for at fungere korrekt på en 2.X udgivelse.
    5.

    Download og installer Standard Tag Library ( JSTL ), og Apache Commons genanvendelige komponenter i WEB-INF/lib bibliotek. Disse komponenter understøtter standard funktioner som logning og e-mail , fritager dig fra at skrive og debugging kode til at udføre disse operationer .
    6

    Opret mappestruktur for din første ansøgning i din webapps /samples /java bibliotek . Du vil tilføje en mappe struktur, der vil kopiere, når du har kompileret og installeret dit program. Dette giver dig mulighed for at give dine klasser almindelige navne uden frygt for, at et program fra en anden udvikler vil overskrive dem . Pr. konvention bruger mappestruktur dit domæne : Hej

    .. /webapps /prøver /java /com

    .. /webapps /prøver /java /com /eHow
    < . . br >
    bygge en simpel Web Application
    7

    Lær det grundlæggende i programmering i Java-sproget . Java er et objekt -orienteret programmeringssprog med en syntaks er baseret på C- programmeringssproget. Du vil bruge standard Java programmering teknikker til at implementere funktioner til at gemme og hente data og gennemføre dit program ansøgning logik. Sætte navn på pakken på toppen af ​​hver Java-klasse -fil og gemme filerne i eHow biblioteket ved hjælp af navnet på klassen , og udvidelsen " java ". : Hej

    pakke com.ehow ;

    8

    fortrolig med Struts arkitektur. Struts ' design mønster er " Model View Controller ". Denne model har tre hovedkomponenter : Den data model, det synspunkt, at brugeren ser og controller , der behandler anmodninger. Når en bruger besøger websiden , controlleren fremsætter en anmodning til den model for at hente de data til at vise . Den videresender oplysningerne til den relevante JSP side kun ansvarlig for brugergrænsefladen præsentationen. Denne adskillelse af funktion giver mulighed for mange præsentationer af de samme oplysninger.
    9

    Lær at programmere JSP filer, der vil gennemføre visning komponenter i din ansøgning. Opret en simpel velkomst side ved hjælp af HTML og CSS og gemme det som " index.jsp " i samples . Som du implementere din ansøgning , kan du give links på indeks side til JSP formularer , der understøtter forhånd programfunktioner .
    10

    Lær om XML konfigurationsfiler du har gemt i WEB -INF mappe. Web.xml og struts - config.xml filer , der definerer din ansøgning og kortlægge dens komponenter , således at Struts Action Servlet kan route bruger anmodninger til den korrekte handleren .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan laver 3D i Java 
    ·Hvordan man laver en Timer i Java 
    ·Sådan får du adgang vinduer indskrive fra Java 
    ·Sådan får User Input i Java 
    ·Hvordan man tegner en kugle i Java 
    ·Sådan Reverse en Array of Numbers Med Java 
    ·Sådan importeres Maps Into Java 
    ·Sådan downloader Java Runtime Environment 5.0 i Window…
    ·Hvordan laver Java Ligesom Matlab 
    ·Sådan fjernes dobbeltposter Files i Java 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres PHP i cPanel 
    ·COBOL Funktioner 
    ·Sådan kontrolleres versionen af ​​MySQL Client Script …
    ·Hvordan inddrager API Med Android 
    ·Hvordan man laver en Java Script Kalender til en hjemme…
    ·Sådan Format Telefonnumre i PHP 
    ·Sådan Upload et PHP Progress Bar 
    ·Hvordan man laver et vindue i Python 
    ·Sådan bruges Prototype JS 
    ·Tre kategorier af Programmeringssprog 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com