| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Java programmering >> Content
    Liste over Java Certificeringer
    Oracle Suns Java-platformen er en af ​​de mest udbredte vedtagne platforme i informationsteknologi branchen . Virksomheder bruger det til at udvikle et helt spektrum af ansøgninger fra server - side applikationer tjener hjemmesider til mobile applikationer , der kører på mobiltelefoner. Oracle Sun tilbyder certificeringer , der certificerer et vist niveau af viden og ekspertise på forskellige områder af Java-platformen . Sun Certified Java Associate ( SCJA )

    Ifølge Oracle Suns uddannelse hjemmeside, validerer denne certificering grundlæggende kendskab til objektorienteret programmering , Java programmering og Java-platformen teknologier. Certificeringsprocessen består i passerer SCJA eksamen. Tag denne certificering, hvis du bare er på vej ind den teknologi, industri og ikke har nogen Java programmering oplevelse. Det har ikke nogen forudsætninger .
    Sun Certified Java Programmer ( SCJP )

    Ifølge Oracle Sun, SCJP er et fundament certificering for at demonstrere beherskelse af programmering med Java. At få certificeret, en kandidat skal passere den scjp eksamen. En kandidat kan vælge fra flere versioner af Java for certificering (Java 5 eller 6 , for eksempel) .
    Sun Certified Java Developer ( sCJD )

    sCJD er en certificering for at demonstrere avanceret beherskelse programmeringssproget Java ved hjælp af Java Standard Edition ( SE). Certificeringsprocessen består i at have en SCJP certifikat , færdiggøre en opgave og skrive et essay. SCJP er en forudsætning for denne certificering proces.
    Sun Certified Web Component Developer ( SCWCD )

    Web - baserede applikationer er en primær form for applikationsudvikling i Java. SCWCD certificering validerer specialiseret viden for at udvikle JavaServer sider og Java servlet teknologier. Certificeringen består i at passere den SCWCD eksamen baseret på Java Enterprise Edition ( EE) . SCJP certificering er en forudsætning for denne certificering.
    Sun Certified Business Component Developer ( SCBCD )

    Mange web -komponenter også bruge udviklet software ved hjælp af Java middleware baseret på Sun standarden og Application Programmer interface kaldet Enterprise Java Beans ( EJB ) . SCBCD certificerer kendskab til applikationsudvikling med EJB . Certificeringen består i at passere en eksamen. SCJP er en forudsætning .
    Sun Certified Developer til Java Web Services ( SCDJWS )

    Mange programmer, der bruger Java-baserede web- komponenter og EJB -komponenter afhænger også webtjenester at give integrationspunkter med anden software og udvide deres anvendelse. SCDJWS certificerer færdighed i at udvikle web- tjenester ved hjælp af Java-platformen . Certificeringen består i at passere den SCDJWS eksamen. SCJP certificering er en forudsætning.
    Sun Certified Mobile Application Developer ( SCMAD )

    Mobile applikationer , der kører på mobiltelefoner bliver allestedsnærværende med en udbredt anvendelse af smartphones, der understøtte Java-platformen . SCMAD certificeringsprøver samt validerer viden om at skabe mobile applikationer ved hjælp af Java- teknologier. Certificeringsprocessen består i at passere den SCMAD eksamen. SCJP certificering er en forudsætning.
    Sun Certified Enterprise Architect ( SCEA )

    fleste applikationsudvikling teams har en ekspert i rollen som en arkitekt, der er ansvarlig for at påvirke overordnede design og arkitektur af ansøgningen. Ifølge Oracle Sun, "( SCEA ) certificering er for enterprise arkitekter har ansvaret for architecting og designe Java EE kompatible applikationer med fokus på at gøre den bedste brug af Java EE funktioner for at skabe fleksible , skalerbare , sikre designs. " Den SCEA certificeringen består af passerer SCEA eksamen , udfylde en opgave og skrive et essay.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Java Tutorial på Random Method 
    ·Sådan tilføjes rækker i JTable 
    ·Hvordan laver Tabs i Android 
    ·Hvordan at spare en JSP-fil 
    ·Sådan tilføjes manifester til JAR 
    ·Sådan bruges Java at læse Excel 
    ·Hvordan man tegner en oval i NetBeans 
    ·Sådan oprettes Java Spil 
    ·Hvad er en Select Case i Visual Basic 
    ·Hjælp med Grid Bredde i Java 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres en Sporingsscript Med Java 
    ·Hvordan man omdirigerer en webside ved hjælp HTML 
    ·Sådan Erklær et array i Perl funktioner 
    ·Sådan fjernes det første tegn fra en streng i Python 
    ·Sådan Konverter timer til sekunder i Java 
    ·Sådan Gør Med sigte Traversal i Binary Tree i Java 
    ·Sådan Code et register formular til en hjemmeside 
    ·GNU & C + + til computere 
    ·Hvordan at hente data i VB6 Brug et datointerval 
    ·Sådan Udvikle Logic for et program , der kontinuerligt…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com