| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvad betyder et operativsystem Gør
    ? Alle computere har brug for et operativsystem til at fungere. En computers hardware - dens skærm, tastatur, harddiske og hukommelse - er ligesom knogler og muskler i kroppen , der har brug for vejledning og retning til at fungere. Din hjerne - styresystemet - giver retning, koordinere alle mekanik computeren til at vende denne samling af maskiner i et funktionelt redskab . Hardware og software

    En computer har to typer af komponenter , bredt definerede : hardware og software. Den nemmeste måde at forstå forskellen er, at hardware kan blive rørt , og du kan fysisk at bevæge sig og interagere med det. Software , på den anden side , er virtuel , eksisterende som nuller og ettaller og kompleks kode på dit digitale medier som cd'er og dvd'er, og på dit system harddisk. Dit operativsystem er software , et program, der kan integreres med den grundlæggende hardware på dit system . Du lægger anden software på dit operativsystem , skaber lag af software på din computer .
    Basics

    I de fleste tilfælde , en anden installerer operativsystemet på din computer . Normalt er denne proces foregår på fabrikken , før computere selv er pakket i kasser og sendt til elektronik butikker eller kunder. Operativsystemet går på din harddisk, hvor alle data på din computer er gemt , og integrerer sig i dit system boot sektor . Dette er en kompleks måde at sige , at dit operativsystem er det første program computerens indlæses, når du tænder den. Computere har brug for et operativsystem til at fungere på alle. Forud for grafik -baserede operativsystemer , såsom Mac OS eller Windows 3.1, alle computere, der bruges tekst-baserede operativsystemer til at læse diske og lancering programmer.
    Drivers

    operativsystem på din computer bruger små programmer kaldet "chauffører" til at styre din hardware. Operativsystemer har indbygget drivere til de mere komplekse hardware på computeren - ligesom CPU ( eller chipset ) , harddiskenheden controllere , random access memory (RAM ) og Universal Serial Bus (USB) -porte - det lad din computer fungerer på en grundlæggende måde . Når du installerer et nyt stykke hardware, som en printer , skal du installere et program til at styre det. Chauffører er ikke ligefrem en del af operativsystemet, da de er designet af hardwareproducenter og ikke opererende system fabrikanter , men operativsystemet stadig behov drivere for at fungere korrekt.
    Programs
    < br >

    dit operativsystem kører også alle computerens programmer . Visse programmer er udviklet med et bestemt operativsystem i tankerne, så når du køber eller downloader software, er det vigtigt at sørge for at du får den korrekte version . Programmer designet til Windows, for eksempel, vil ikke køre på en Mac, og vice-versa , så fabrikanterne normalt frigiver to forskellige versioner af softwaren . Ligeledes nogle programmer virker kun på bestemte versioner af Windows eller Mac OS , så tjek grundigt, før de køber. Denne advarsel gælder også for indkøb af hardware. Du ønsker ikke at købe et webcam til din computer med Windows 7 , for eksempel, for at finde , at den software, der følger det virker kun med Windows XP.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges et tastatur til Numbers Past 10 
    ·Hvordan man laver en mappe password beskyttet Uden Spec…
    ·Sådan Rute Mail fra en liste over afsendere 
    ·Typiske funktioner i en Operating System 
    ·Sådan kontrolleres en gemme data Problem i Dragon Age:…
    ·Hvordan er computere Nyttigt at kommunikere til verden 
    ·Sådan skal du tage et skærmbillede på en Compaq 
    ·Sådan Opdatere en Logitech Webcam 
    ·Definitioner af Computer Vilkår 
    ·Pocket PC Træning 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan åbnes porte i en Windows XP Firewall 
    ·Sådan deaktiveres en Intel trådløs adapter på en ka…
    ·Sådan Minimer applikationer med et tastetryk 
    ·Sådan ændres Åbn med Context Menu i XP 
    ·Sådan Find Data Execution Prevention 
    ·Sådan gendannes ikonet Denne computer på Windows XP 
    ·Sådan køber computere via en checkkonto 
    ·Sådan oprettes et ikon i systembakken for en ofte brug…
    ·Kan du slette Windows System 32 CCM Cache 
    ·Sådan ændres standard Media Player i Ubuntu 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com