| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvad har du brug for at sætte et nyt operativsystem på din computer
    Et computers operativsystem kontrollerer sit interface, hvor den gemmer filer og hvilke programmer den kan køre . Forskellige operativsystemer giver vidt forskellige computing-miljøer designet til forskellige behov og forsyningsselskaber. Ændring af operativsystemet kan give en ældre computer nyt værktøj , og lave en ny suite af software til rådighed til brug. Før at skifte , at du har disse basale fornødenheder for en vellykket OS refresh . Installationsdisken

    Operativsystemer kræver en vis form for installation disk . Dette kunne være en Windows- installations-cd -rom'en fra en detail pakning eller en downloadet ISO-fil til en ny Linux-distribution. Retail installationsmedier normalt fungerer uden yderligere konfiguration, men installerer en OS fra en downloadet fil eller USB-drev kræver ofte skaber en bootbar version af dataene. Denne proces afhænger af den specifikke OS og kan kræve tredjeparts software som UNetbootin , Roxio CD Creator eller Nero Burning ROM . Nogle operativsystemer har bygget i metoder til OS skifte at fjerne behovet for installation medier, såsom Windows Anytime Upgrade funktion til Windows 7 .
    Hard Disk

    operativsystemer filer optager plads på systemets harddisk , og den nødvendige mængde varierer efter platform . Windows 7, for eksempel kræver en 16 GB eller større harddisk , mens Haiku behøver kun 700 MB til systemfiler. Opbevaring af personlige dokumenter , programmer og andre filer på systemet efter installation af OS vil kræve yderligere plads. Nogle operativsystemer har muligheder for at køre direkte på bærbare medier såsom et USB-drev eller cd -disk, og ikke kræver harddiskplads til grundlæggende funktionalitet .

    Diskpartitioner
    < br >

    Hvis du ønsker at installere et nyt operativsystem på en harddisk uden at fjerne den eksisterende OS , du har brug for en ny disk partition for at holde de to platforme intakt. Mange operativsystemer har indbyggede partitionering værktøjer, herunder Windows ' Computer Management og OS Xs Disk Utility . Tredjeparts programmer såsom LETHED Partition Manger og Partition Logic kan også oprette nye partitioner. Hvis du ønsker at overskrive den eksisterende OS eller har en anden harddisk til det nye system , behøver du ikke en separat partition.
    BIOS Configuration

    Brugere kan være nødvendigt at konfigurere systemets BIOS-software for at udføre en OS installation. Den BIOS kører ved start, og bestemmer, hvilken hardware enhed til at bruge under opstart af systemet. For at starte fra en installationsdisk , skal BIOS adgang hardwareenheder i den rigtige rækkefølge . BIOS adgang varierer fra computerproducenten og bundkort model. Kontakt din systemets brugervejledning for specifikke anvisninger .
    OS Særlige krav

    Hvert operativsystem har forskellige hukommelse, video og arkitektur krav og installere et operativsystem på en inkompatibel computer vil resultere i en installation funktionsfejl eller dårlige systemets ydeevne . Kontroller systemkravene af OS du ønsker at bruge , før du forsøger en installation.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·64 Bit OS Vs. 32 Bit OS 
    ·Sådan kopieres Path of et dokument 
    ·USB-forbindelsen for My Motorola I580 er langsom 
    ·Sådan installeres en Genius Digitizer 
    ·Sådan Find ud af hvad programmer der bruger My RAM 
    ·Sådan Beregn DGPA i WBUT 
    ·Sådan Test Apache Svar 
    ·Sådan tilføjes en signatur til en e 
    ·Sådan Slet søgning Buddy 
    ·Sådan installeres en SATA DV8408 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges TR Ændre Letter Case 
    ·Trin-for- trin instruktioner om Reformatering Hard Disk…
    ·Sådan ændres en Windows XP-cd nøgle til en OEM nøgl…
    ·Hvordan kan man se , hvilken hardware og drivere Er på…
    ·Sådan køber Basement Windows 
    ·Sådan Put en video fra Windows Movie Maker på en DVD 
    ·Sådan Indram Rough Åbning Windows 
    ·Sådan Tænd det virtuelle tastatur til Windows Vista B…
    ·Sådan slettes Logbog Log 
    ·Sådan Find din papirkurven på en Desktop 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com