| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Sådan installeres og bruge GnuPG på Entourage
    Entourage er en email -program udviklet af Microsoft til brug på Mac-operativsystemet . Entourage er i stand til at gøre brug af open source kryptering program GnuPG , også kendt som GPG . GPG -softwaren gør det muligt for brugeren at sende og modtage krypterede e-mails til og fra en anden modtager , som også bruger GPG på hans system. At gøre fuld brug af funktionerne i GPG på en Mac -system sammen med Entourage e-mail program , skal alle der støtter softwarepakker først installeres. Instruktioner
    1

    Installer frit tilgængelige " GPGTools " pakke designet til Mac-operativsystemet . Softwaren kan downloades fra den officielle hjemmeside (se Resources) og inkluderer GPG Keyring nytte, samt den nyeste version af GPG kryptering ansøgning til Mac. Pakken er i form af en Apple . Dmg fil , og installationen bør begynde straks , når du klikker på linket . Lad hele pakken for at fuldføre installationen , før du går videre til næste trin .
    2

    Luk Entourage e-mail program , hvis det i øjeblikket kører på din Apple-computer , og åbn din browser til at navigere til EntourageGPG hjemmeside, hvor du kan downloade den nyeste version af EntourageGPG (se Resources). EntourageGPG er et særskilt program fra GPGTools og giver en grænseflade inden Entourage til at gøre brug af GPG software og hjælpeprogrammer i GPGTools . Klik på " Download Now" linket øverst på siden. På den side, klik på linket med titlen " EntourageGPG ", som vises i blå tekst . Endelig , på den sidste side , skal du klikke på den nyeste version, som vil blive vist på langt øverst på listen over versioner.
    3

    Decompress den downloadede EntourageGPG pakke du har hentet , og dobbeltklik klik på . dmg -filen for at starte installationen. Når du bliver spurgt om du ønsker for alle de værktøjer , der skal installeres , klik på " Ja". Vent, indtil softwaren er installeret , før du fortsætter til næste trin .
    4

    Gennemse dine installerede programmer og find GPG Nøglering Management Utility , der blev installeret som en del af GPGTools pakken. Dette hjælpeprogram giver dig mulighed for at generere din krypteringsnøgle par, såvel som til at tilføje og administrere de offentlige nøgler for dine venner, familie og andre, der kan bruge GPG -kryptering. Klik på Nøglering Management Utility til at starte den, og klik derefter på "Key "-menuen i øverste navigationspanel . På listen over markeringer , klik på " Generer " at begynde at generere et nøglepar . Den nøglepar vil omfatte en password-beskyttet privat nøgle , som kun er til at forblive på din computer, og også en offentlig nøgle, der skal sendes til dine modtagere til tillæg til deres egne GPG nøgleringe . Indtast e-mail -adresse, du vil bruge med EntourageGPG når bedt om at give det. Det er sikkert at acceptere alle resten af ​​indstillingerne som standard. Vent til nøglepar skal være afsluttet , før du fortsætter med følgende trin.
    5.

    Brug Nøglering manager Utility til at eksportere en kopi af din offentlige nøgle på din harddisk . Når det er blevet eksporteret , sende den offentlige nøgle som en vedhæftet fil til dine venner, familie eller forretningsforbindelser , som også kan bruger GPG -kryptering. I e-mailen , bede dem om at sende dig en eksporteret kopi af deres nøgler så godt. Når du modtager e-mails med deres nøgler , klikke på dem , så Nøglering manager starter automatisk . Når du bliver spurgt om du ønsker at importere den offentlige nøgle og tilføje den til din nøglering , klik på " Ja".
    6

    Start din Entourage e-mail program . Når programmet kører , vil du bemærke et nyt script menu til EntourageGPG i navigationspanelet for e-mail program . Når du er færdig udfylde en e-mail , der bliver sendt til en modtager, der også bruger GPG , skal du klikke på manuskriptet menuen og vælge, hvilke operation du ønsker at blive anvendt til din besked, før den sendes . Menupunkterne omfatter : " Afmatning eller Kontrol ", "Sign ", "Krypter og tilmeld ", "Krypter " og " Symmetric Krypter " . Den mest almindelige anvendelse er at bruge " Afmatning eller Verify" for indgående beskeder, der er krypteret og " Krypter og tilmeld " for eventuelle meddelelser , du sender .
    7

    Indtast adgangskoden (password beskyttelse for din private nøgle) når bedt om at gøre det efter at klikke på " Send" for at sende din e-mail . Adgangskoden skal være den samme, du brugte, da du oprettede din nøglepar i GPG Nøglering manager Utility . På dette tidspunkt din e-mail vil blive sendt i krypteret form din udpegede modtager. Hvis du har tilføjet modtagerens nøgle til din nøglering , vil den bruge denne modtagerens offentlige nøgle sammen med din private nøgle til kryptering af e-mail , hvilket gør det kun læses af det modtagende .
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Tweak Leopard Desktop 
    ·Sådan flytter en Apple Dock 
    ·Sådan importeres Outlook Express 5,0 Mail til Mac OS X…
    ·Sådan Geninstaller Airport 
    ·Sådan kopieres og Paste i Apple 
    ·Hvordan jeg Bland GarageBand Voice Clips 
    ·Sådan kører en regel i Entourage 
    ·PC til Mac Tutorial 
    ·Hvordan til at geninstallere softwaren på iMac 2007 
    ·Hvordan opgraderer jeg Mac OS X 10.4 til Leopard 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan logger du af Chrome OS 
    ·Hvordan til e-mail et billede til en AT & T mobiltelefo…
    ·Sådan at installere og afinstallere programmer på en …
    ·Sådan gendannes en skjult mappe 
    ·Hvordan at begrænse Time på en MacBook 
    ·Hvordan man kan rette en Printer Spooler service , der …
    ·Hvad er Linux Operating System 
    ·Sådan Stop Automatiske opdateringer i at genstarte min…
    ·Sådan fjernes noget fra Msconfig 
    ·Sådan installeres Windows XP på en USB Flash Disk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com