| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan udføres en XP Systemgendannelse Fra ERD Commander 2005
    Jeg ved, hvad du tænker - hvorfor skulle du nogensinde brug for at udføre en Windows XP Systemgendannelse fra en tredjepart program som ERD Commander ? Selv hvis du ikke kan komme ind i Windows , kan du ikke gøre en fra fejlsikret tilstand Command Line? Her er scenariet : Under en rutinemæssig computer reparation for en klient , ske du at lægge mærke til , at deres computer ikke er blevet opgraderet til XP Service Pack 2 . Kendskab til nødvendigheden af ​​at holde Windows opdateret og fuldt ud klar over alle de sikkerhedsmæssige fordele ved SP2 , du logisk installere opgraderingen , og genstarte maskinen . Men ukendt for dig, dette er en af ​​de sjældne maskiner, der vil aldrig nogensinde have SP2 på det. Hvorfor ? Fordi drivere til SP2 blev aldrig lavet til hardware i denne maskine. Så du genstarter , og du kan ikke komme ind i Windows på alle. Du hurtigt prøve fejlsikret tilstand, men du får den berygtede Mup.sys fryse fejl. Du kan ikke engang komme ind i fejlsikret tilstand kommandolinjen. Du prøver en manuel afinstallere Service Pack 2 gennem genoprettelseskonsollen , men ingen terninger . Du prøver en manuel Systemgendannelse du læst om et eller andet sted - ingenting. Du endda gøre en Windows reparation - stadig nada . Forty Eight timer senere du trækker alt dit hår ud - og du ved , at hvis du kun kunne køre en regelmæssig Systemgendannelse - du kunne sætte tingene godt igen . Og så skal du huske , ERD Commander ! Her er hvordan du kommer til at redde dagen. Ting du har brug
    ERD Commander 2005 eller senere. Fotos problem computer skal have et cd-drev
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Sørg for, at computeren er sat op til at starte op fra cd'er. Når computeren starter op, skal der være en prompt at ramme en bestemt nøgle til at gå ind i Systemopsætning . Det er normalt F1, F2 eller F10. Hit nøglen til at gå ind i BIOS på maskinen.
    2

    Kig efter noget, der hedder "Boot Sequence " eller " Boot Order " en gang i BIOS. Du ønsker at sørge for, at cd-rom- drev er det første ting på listen.
    3

    Hit på F10-tasten for at gemme ændringerne , og genstart computeren .
    < Br > 4.

    Sæt ERD Commander -cd'en i cd-rom- drevet, og genstart computeren.
    5.

    Når computeren genstarter det vil sige " Hit Enhver tast for at starte fra en cd . " Hit på en tast på tastaturet , og gør det hurtigt, fordi det kun giver dig en kort mængde af tid til at gøre det. Nu vil computeren starte op fra cd'en i ERD Commander .
    6

    Pick passende installere, når ERD Commander først spørger dig, hvilke Windows -installation, du vil reparere (det meste af tiden vil du kun have én til vælge fra alligevel) , og vælg OK.
    7

    Gå til Start > Systemværktøjer > Systemgendannelse. ERD Commander ser meget gerne Windows ( Det er faktisk en ændret form for Windows XP) , så det er ret nemt at komme rundt
    8

    Hit Next gennem det første skærmbillede i guiden Systemgendannelse . På den næste skærm skal du vælge " Roll back til en eksisterende gendannelsespunkt skabt af Windows. " Hit Næste.
    9

    Vælg Systemgendannelse punkt, du ønsker at sikkerhedskopiere til . Hvis du forsøger at løse et specifikt problem , som vi er i dette eksempel , skal du sørge for at vælge et gendannelsespunkt dateret før hændelsen skete. Hit Next .
    10

    Følgende skærmbillede advarer dig, hvilke filer vil blive opdateret. Hit Next .
    11

    Nu Systemgendannelse vil begynde. Det vil fortælle dig , når gendannelsen er færdig. Hit Finish .
    12

    Exit ERD Commander og genstart computeren . Vær sikker på at fjerne CD'en fra drevet , så det ikke forsøger at starte op fra det igen.
    13

    Når computeren er genstartet, skal du være i stand til at komme tilbage til Windows. Hvis ikke, så prøv at hele processen igen og holde vælge gendannelsespunkter , der er dateret længere tilbage , indtil du får en, der virker .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan får du en erstatning kopi af XP Home Edition 
    ·Sådan Fix MBR i XP Pro 
    ·Proceslinjen i Windows XP Indstillinger 
    ·Sådan dual boot Windows 7 og XP på en Acer Aspire One…
    ·Sådan Tweak XP Pro 3 
    ·Sådan installeres XP på en SC420 
    ·Windows XP Professional vs Home Edition 
    ·Sådan Resize Billeder i Windows XP 
    ·Sådan Defrag XP Med Command Line 
    ·Sådan Slet Windows XP opdateringer 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er formålet med Windows Stifinder 
    ·Hvordan man udvider en Screen Shot til Mac 
    ·Sådan skal du tage din computer Off Mute 
    ·Pole Barn Window Installation 
    ·Sådan oprettes en startbar partition på en Linux Syst…
    ·Udskiftning Windows vs New Byggeri 
    ·Sådan kører XP Startup Manager 
    ·Sådan Søg efter en fil i Red Hat 
    ·Hvordan at kende status for en bruger på HP -UX 
    ·Hvordan man laver en Vista-pc Sluk Med en Timer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com