| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Windows er aktiveret, men timeren vises, når du tænder for computeren
    Alle versioner af Windows , er de samme i et par vigtige måder , trods det faktum , at Windows 8 ligner mere en smartphone eller tablet computer end nogen af ​​sine forgængere. Alligevel har Windows ikke ændret meget i forhold til, hvordan det indlæses . Når computeren starter, men Windows viser dig en timer i lang tid efter opstart , er der et problem med startup programmer. Hvor længe ?

    For at bestemme dybden af ​​dit problem , er det vigtigt at overveje, hvor længe timeren dukker op , når du starter i Windows. Hvis en af ​​programmerne i Start Up gruppen ikke er lastning korrekt , herunder anti- virus software eller Windows-komponenter , så kan det tage alt fra et par sekunder til 10 minutter for timeren til at forsvinde . Timeren - eller timeglas - i Windows er en indikation af, at Windows udfører en opgave. Hvis det forsvinder efter et par sekunder eller et minut , dit problem er ikke alt for alvorligt . Men hvis det bliver , og ikke lade dig få adgang til andre programmer , kan du have et korrupt operativsystem eller et program, der skal fjernes .
    Safe Mode

    for at kontrollere stabiliteten af ​​din Windows- installation, kan du få adgang til en fejlfindingstilstand kaldet " Safe Mode ". Sluk for computeren, og vent et par sekunder, før du tænder den igen. Tryk på afbryderknappen , og straks begynde at trykke " Shift -F8 " for at få adgang til Windows startmenuen . Klik på " fejlfinding " og vælg derefter " Avancerede indstillinger ". Vælg " Startup Options ", vælg "Aktiver Safe Mode " og tryk " Enter". Windows vil lancere i en version, der kun indlæser grundlæggende drivere og ikke indlæse startup programmer. Hvis denne version belastninger ordentligt , du ved, at en chauffør eller et program er årsag til problemet .
    Systemgendannelse

    Hvis problemet med timeren begyndte efter installation et bestemt program eller udfører en Windows-opdatering , kan du bruge en handy Windows hjælpeprogram kaldet "Systemgendannelse" for at vende tilbage til tidligere indstillinger. Adgang til avancerede startmenuen , klik på " fejlfinding " og derefter vælge "Systemgendannelse" for at få adgang til programmet . Vælg en dato fra kalenderen fra før du havde problemet, og klik derefter på "Gendan ". Efter gendannelsen , så prøv at huske, hvilken software du har installeret , der forårsagede problemet i første omgang.
    Reparation Windows

    Hvis problemet fortsætter i fejlsikret tilstand , eller efter at have udført en systemgendannelse , så du kan have til at geninstallere Windows. Før du geninstallerer , skal du prøve at have Windows automatisk finde og reparere problemer fra Avanceret fejlfinding startmenuen . Klik på "Automatic Repair" at løse startproblemer . Hvis Windows ikke kan reparere problemet , starte tilbage i Avanceret fejlfinding menuen og klikke på "System Image Recovery ", som vil genoprette Windows til sin fabrik setup. Kun bruge dette som en sidste udvej , da denne proces vil slette dine personlige oplysninger.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan at blokere adgangen til programmer og filer på …
    ·Sådan Take Off Internet Filtre på computere 
    ·Sådan Set Strømstyring på en Windows Laptop 
    ·Hvordan man kan reducere din Ping i Aion 
    ·Avancerede værktøjer til Microsoft ActiveSync 
    ·Sådan redigere en færdiggjort DVD-RW 
    ·Sådan adgang til din computer Registry at se Auto Run …
    ·Sådan får du adgang til digitalkamera i Windows 98 
    ·Hvordan man laver en ren installation Med I386 mappe 
    ·Sådan opdaterer My Drivers på min HP desktop pc 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Clean & Defragmenter din computers harddisk 
    ·Sådan at se resultater af Chkdsk 
    ·Hvordan at nulstille en adgangskode til Windows CE 
    ·Fejlfinding Start Up i Windows XP 
    ·Sådan deaktiveres Acer Wireless Utility 
    ·Sikker Vs. Usikre Fil Extensions 
    ·Sådan Vis åbne vinduer på proceslinjen 
    ·Hvordan debug en Xerox Scanner Connection 
    ·Hvordan kan jeg geninstallere Windows Vista 
    ·Årsagerne til en Windows XP Installation Manglende 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com