| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Instruktioner for Aluminum Vindue Installation
    Ethvert vindue mærket med en certificering af den amerikanske Architectural Manufacturers Association ( AAMA ) bliver produceret til standarder , der vil give et vejrtæt produkt, når håndteres korrekt under transport og installation. Undgå problemer med installation af en aluminium vindue ved at placere vinduet i en firkant og lod position i væggen . Det ultimative mål for enhver installation er at sikre vinduesrammen i muren i en vejrtæt måde. Værktøj og materialer

    Saml de rette værktøjer og materialer til at gøre arbejdet lettere . Et målebånd, tømrer Torv og niveau er afgørende for korrekt installation samt en hammer, tagdækning negle og shims . Silicon fugemasse , spray lim og selvklæbende aluminium blinkende bånd er nødvendige for at gøre installationen vejrtæt . Sørg for, at vinduet vindueskarm panorere og plast afløb skærm komponenter er dimensioneret korrekt, samt den ru åbningen, hvor vinduet skal installeres.
    Plumb og Square

    Sørg for plumb for groft åbning ved at holde et niveau , i lodret position til ansigt eller uden for indramning. Kontroller den rette boblen er mellem de to mærker på skueglasset . Gentag denne operation på indersiden af ​​indramning. Hold tømrer Torv i hvert hjørne af åbningen til at bestemme pladsen. Overvejer den installerede højden af ​​karmen pan , indersiden af ​​ru åbning og den udvendige ramme i vinduet for at fastslå, at der ikke er mindre end en ottendedel af en tomme og op til tre ottendedele af en tomme plads mellem rammen og måle vindue på alle sider . En tør fit af vinduet tilrådes efter installationen af karmen gryden.
    Vejret Tight

    Læg et tyndt , 1/16-inch stribe af fugemasse langs hjørnet af det nederste vandrette indramning medlem på både indersiden og ydersiden af ​​medlemmet. Placer en lignende stribe fugemasse i fællesskab af den samme nedre framing medlem , hvor det mødes med de lodrette indramning medlemmer på hver side. Installer præ- støbte karmen gryde eller aluminiumsplade karmen pan og plast afløb skærmen på den nederste vandrette indramning medlem . Spray sømning flange af vinduet med klæbestof , der sikrer, at der ikke er nogen oversprøjtning på glasset . Sørg for ventilatorer eller drift vinduesramme er låst, og placer vinduet løst i den ru åbning. Placer en søm i en udstanset spalte i lodret sømning flange , mellem tre og seks inches fra hjørne af rammen . Vær omhyggelig med at sikre neglen er ikke drevet tæt mod sømning flange. Shim mellem vinduesrammen og den ru åbning indramning med træ shim lager ved ca seks til otte tommer intervaller , men ikke tættere end tre inches til hjørnerne. Sørg for vinduet er i lod og firkantet. Påfør fugemasse omkring shims . Installér og sikre søm i spalterne i sømning flanger, afstand neglene mellem fire og otte inches fra hinanden . Der bør udvises omhu for at undgå alvorligt denting eller bøje sømning flange. Mål for lod og firkantet og foretage eventuelle justeringer , før du fortsætter at forsegle vinduet.
    Seal Window

    Undersøg hjørnerne af vinduesrammen for eventuelle plastik hjørne hætter. Hvis hjørne hætter er til stede, sikre, at de er forseglet ordentligt. Hvis der ikke hjørne hætter er til stede , anvendes fugemasse til alle hjørnesamlinger af vinduesrammen medlemmer. Startende ved karmen , anvende den selvklæbende aluminium blinkende bånd stramt over sømning flange og under karmen , strækker seks inches eller mere over hvert hjørne af vinduet . Sørg for, at denne anvendelse af aluminium blinkende tape indfanger plastik drain skærmen sikkert under karmen pan. Gentag anvendelsen af aluminium blinkende bånd i lodret retning på hver side af vinduet . Endelig gentage denne ansøgning i vandret retning over header af rammen.

    Rengør vinduet og udføre en sidste inspektion for at sikre, at vinduet er lukket ind i væggen , og sikre, at de græde huller er fri for skidt . Kontroller bevægelsen af ​​aftræk eller rammen for at sikre korrekt drift.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Pella Instruktioner 
    ·Sådan kopieres og Print Revisionsrapporter 
    ·Sådan Fix BlackBerry Fejl 1316 
    ·Hvordan laver ikoner Arrow -mindre 
    ·Hvordan får jeg min Start Menu Tilbage til Normal 
    ·Hvordan man gør en systemgendannelse i en Server 2003 
    ·Sådan logger ind på Windows Med et Lost Password 
    ·Hvordan laver Akryl Windows 
    ·Sådan Skift standard-skrifttype på Windows Notepad 
    ·Hvad er Virtual Memory Management 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes en Desktop webside 
    ·Hvordan bruger du Avro 
    ·Hvad er Konventionel hukommelse på en pc 
    ·Sådan deaktiveres Windows Genuine Advantage SP3 
    ·Sådan Defrag Mens Idle 
    ·Hvad Impacts en Data Query ydeevne 
    ·Hvordan man gør en System Reboot af Windows Vista 
    ·Sådan opgraderer Asus Eee Fra Linux til XP 
    ·Sådan tilføjes NTFS Partition i Ubuntu 
    ·Sådan sortere Windows 7 filer efter dato 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com