| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Sådan Analyser Syntaks
    Hvis du arbejder med kode , der blev udviklet af en anden, eller af dig selv på et tidligere tid kan analysere syntaksen virke en overvældende opgave. Ofte udviklingsprojekter involverer programmører gør brug af eksterne kode biblioteker til at reducere mængden af udviklingsarbejdet er nødvendigt for at levere et projekt. Mens dette kan spare tid og maksimere på udviklingsressourcer , programmører stadig ofte nødt til at bruge tid sætte sig med koden , der importeres. Analyserer kode syntaks er en central programmering dygtighed, gjort lettere gennem opmærksomhed på et par grundlæggende teknikker. Instruktioner
    1

    kig på nogen dokumentation eller kommentar ledsager koden . Software biblioteker og ressourcer kommer med dokumentation forklarer funktionaliteten . Den kvalitet og detaljer i en sådan dokumentation varierer meget på tværs af projekter , men det er altid værd at kigge på disse oplysninger, før du begynder at forsøge at få mening ud af selve koden . Hvis der ikke er nogen dokumentation , eller hvis du allerede har læst det , kigge efter nogen kommentar sektioner i koden , da disse ofte give læsbare indsigt i scripts og funktioner.
    2

    Brug en fremhævelse kode editor eller Integrated Development Environment (IDE) . IDE'er og kode redaktører præsentere kode på en måde, der gør læsning det langt nemmere . Hvis du arbejder med et sprog eller en teknologi, du ikke er bekendt med , er det dobbelt vigtigt , da det giver dig mulighed for at se , på et øjeblik, de strukturer og dataelementer på arbejde inden for et script. IDE'er ofte også fremhæve fejl eller advarsler i sektioner af koden, hvilket gør potentielle brændpunkter øjeblikkeligt synlige.
    3

    Kig efter de større strukturer i koden, snarere end at fokusere på detaljer. Dette er især vigtigt , hvis du arbejder med en stor ressource. I programmering kode i sprog som PHP eller Java er det ofte de overordnede strukturer, der er vigtigst , mens detaljer, såsom data- variabler, er af mindre betydning med henblik på at bruge koden. Hvis du arbejder med markup kode , som HTML eller XML , skal du være i stand til at se de samlede træstrukturer gør et dokument og definere dens indhold.
    4

    udføre koden . Hvis du bruger programmeringskode , skal du måske til at kompilere og køre det til at få en reel indsigt i dens funktion. Brug sporstoffer udsagn kan hjælpe dig med at spore, hvad der sker på bestemte steder i udførelse, som i det følgende Java eksempel : Hej

    public void processSomething (String someWord ) { System.out.println ( "In processSomething , someWord = "+ someWord ) ;//anden forarbejdning }

    Denne kode kan man se værdien af ​​en variabel, når det er gået til en metode. Foretage små ændringer i koden kan også bidrage til at forstå det, men sørg for at holde kopier af de originale manuskripter .
    5

    validering værktøjer til at kontrollere koden for korrekthed. Ved hjælp af en IDE til programmering er med til at øjeblikkeligt at identificere fejl i syntaks. For markup kode, kan du bruge web- validering tjenester til at kontrollere for eventuelle fejl . Hvis du bruger koden i dine egne applikationer , kan det være tilrådeligt at tjekke for fejl, inden du forsøger at importere det . Dette kan beskytte dig mod enhver forveksling som følge af de fejl, når du begynder at arbejde med koden .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Læs Tegn i FORTRAN 
    ·Sådan ansøger du om værge i Illinois 
    ·Sådan oprettes Scrolling Text i HTML 
    ·iPhone Apps og filtypenavne 
    ·Sådan Beregn Modulus 
    ·Sådan Alter Profile Standard og Limit Password_Verify_…
    ·Sådan oprettes en Makefile 
    ·Sådan fjernes tegn med accent Med UTF-8 Utility 
    ·Hvordan man skriver en Mad Lib Funktion 
    ·Sådan formateres en GridView kontrol 
      Anbefalede Artikler
    ·PHP String Tutorial 
    ·Vigtigheden af ​​Variable i 'C' Programmering 
    ·Sådan Analyser Syntaks 
    ·Ideer til Ladder Logic 
    ·Hvordan kan jeg sætte en variabel på flere linjer til…
    ·Sådan ændres HTML Text i jQuery Input 
    ·Sådan Kombiner Logic Gates Diagrams 
    ·Sådan Konverter Array Type til at flyde Python 
    ·Sådan bruges Set STL Container Class 
    ·Hvordan kan jeg Træk fra et tekstfelt til en Treeview 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com