It-gigant hyrer Top Gear-trio for svimlende beløb

En af verdens største online-markedspladser, Amazon, har hyret den populære Top Gear-trio med den kontroversielle Jeremy Clarkson i spidsen til en kommende tv-serie.

Prisen for at få Jeremy Clarkson og hans to medsammensvorne James May og Richard Hammond med i sin kommende satsning ligger på 1,7 milliarder kroner.

Til pris skal Amazon så have produceret 36 afsnit af den nye serie over tre år.

Produceren bag de nye løjer bliver Andy Wilman, der også har stået bag de uhyre populære bilprogrammer i Top Gear-serien, der i nullerne oplevede kæmpesucces med trekløveret, som Amazon nu har underskrevet en aftale med.

Det skriver Financial Times.

I flæsket på Netflix
Amazon ønsker hverken at bekræfte aftalen eller fortælle, hvad den nye serie kommer til at handle om over for Financial Times.

Det skulle dog være ganske vist, at der er tale om et bilprogram.

Sikkert er det også, at aftalen skal give Amazon momentum i kampen mod nyere spillere som Netflix, der selv har investeret en god halv milliard kroner i serien House of Cards.

Det kommende bilprogram på Amazons tv-tilbud bliver kun tilgængeligt for abonnenter på Amazon Prime, der løber op i omkring 840 kroner årligt.

Læs også:

På Cuba koster Netflix en tredjedel af månedslønnen

Le Mans-legenden Tom Kristensen: Uden data styrer jeg i blinde

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>