Microsoft er begyndt at overføre Windows 10 – og er også klar med den første patch

Onsdag står i Windows 10′s navn.

Det er dagen, hvor du begynder at kunne hente Windows 10 ned på din computer.

Og Microsoft er allerede begyndt at overføre Windows 10 til computere blandt andet i USA og flere andre lande verden over. Den tidlige overførsel sker for at undgå, at Microsofts servere bliver overbelastede af de millionvis af computere, der skal have Windows 10.

Der vil ikke være en advarsel eller på anden vis gøres opmærksom på, at Windows 10 hentes ned til din computer, men en bestemt mappe, GWX, bliver roligt fyldt op med en .ESD-fil, som indeholder hele Windows 10.

Starter dagen med stor patch-fil
I morgen åbnes der så for installationen af Windows 10, og når installationen af Windows 10 er overstået, så er der en god, stor opdatering, som der lige skal sluges.

Det drejer sig om en Dag 1-patch, som fylder 500 Mb, men giver over 1 Gb sikkerhedsopdateringer og forbedringer til systemet.

Så selvom det lyder træls at skulle installere en stor opdatering lige efter at have fået Windows 10, så bør du opdatere. Patchen forventes at give store forbedringer til blandt andet ydeevne.

Du kan følge Computerworld.dk for at få de nyeste nyheder og guides til Windows 10.

Læs også: Windows 10 om tre dage: Gør disse tre ting før og efter du opdaterer til Windows 10

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>