Symantec advarer mod Microsofts nye Edge: Bør ikke være din standard-browser endnu

Microsofts Edge-browser, der erstatter den aldrende Internet Explorer, er en af grundpillerne i det nye Windows 10 og Microsofts bud på, hvordan web-browsing kan ske sikkert og hurtigt.

Men selvom Edge længe har været mere eller mindre flyveklar – og indeholder en række spændende og brugbare funktioner fra fødslen – mangler browseren en vigtig ting i den første udgave, der kommer sammen med Windows 10 i denne uge: Muligheden for at tilføje udvidelser/extensions.

Netop derfor bør man ikke have Edge-browseren som sin standard-browser endnu, lyder det i en advarsel fra Symantecs Norton Antivirus til brugerne.

Det skriver skriver Winbeta.org, der også bringer et screenshot af advarslen fra Symantec.

Den indeholder beskeden:

“Edge er din standard-browser og tilbyder endnu ikke udvidelser. Norton-udvidelser beskytter dig mod phishing og andre risikable sider. Klik på næste for at ændre din standard-browser til en understøttet browser, så du er beskyttet, når du surfer på nettet,” lyder det i beskeden.

Ifølge Winbeta er Microsoft på vej med understøttelse af udvidelser til Edge, men det er ikke klar til denne uges store frigivelse af Windows 10, hvor Edge også er med i softwarepakken.

Du kan læse mere om Edge her:

Microsoft lover: Edge er dobbelt så hurtig som Chrome

Prøvekørt: Sådan fungerer Microsofts nye Edge-browser

Nye detaljer om Edge: Sådan skal browseren holde styr på dit digitale liv

Microsofts nye Spartan-browser: Derfor er motoren så speciel

Video afslører interessant funktion i Microsofts nye Spartan-browser

Internet Explorer er død – og det er nok bedst for alle parter

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>