10 gange hurtigere: Du kan (snart) prøve Intels vilde SSD-teknologi – i skyen

Intels kommende, opdaterede SSD-drev, kaldet Optane, er klar til sidst i 2016.

Det er godt nyt for både firmaer og entusiaster, som ser frem til SSD-drev med en hastighed, som er op til 10 gange højere end i dag.

Med de hastigheder kan Optane-drevene, som bruger den såkaldte 3D Xpoint-teknologi, også anvendes til nogle af de opgave, som vi i dag traditionelt bruger RAM-klodser til.

Det kræver dog, ifølge Intel, en del ændringer for, at eksisterende enterprise-software kan udnytte Optane-drevene som en ekstra del af hukommelsen.  

Derfor planlægger Intel inden for kort tid at stille gratis test-muligheder via cloud-teknologi til rådighed for enterprise-brugere, så de kan teste tunge opgaver inden for eksempel finans-it eller machine learning. Det skriver PC World US.

Intel har dog til gode at levere en dato for, hvornår adgangen til de gratis cloud-værktøjer åbner.

Ifølge PC World US kommer Intel som en del af firmaets nye hukommelses-fokus også til at producere DIMM-hukommelse baseret på 3D Xpoint-teknologien i 2017.

Læs også: Lækket dokument: Nye diske fra Intel får næsten evigt liv

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>